Şimdi Ara

Netflix'in merakla beklenen komedisi Space Force'tan yeni fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix'in büyük bir merakla beklenen yeni komedi dizisi Space Force'tan ikinci ve uzun fragman yayınlandı. Ünlü oyuncu Steve Carell'in başrolünde yer aldığı dizi için beklentiler yüksek. Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.





    Netflix'in yeni komedi dizisi, Donald Trump yönetiminin geçtiğimiz yıl itibarıyla faaliyete geçirdiği Amerikan Uzay Kuvvetleri'nden ilham alınarak hazırlanmış. The Office'in sevilen ismi Steve Carell'i dizide, henüz yeni açılan Uzay Kuvvetleri'nin başındaki general rolünde izliyoruz.



    Carell'in canlandırdığı Mark R. Rain karakteri aslında Hava Kuvvetleri'nin başına geçmeyi hedefliyor, ancak ani bir şekilde Uzay Kuvvetleri'ne atanınca neye uğradığını şaşırıyor. Rain bu beklenmedik atamaya rağmen Uzay Kuvvetleri için elinden geleni yapmaya kararlı.





    Space Force dizisinin arkasında, televizyonun ünlü komedisi The Office'i hazırlayan ekip var. 2005-2013 yılları arasında yayınlanan The Office, Friends'i de geride bırakarak ABD'nin en çok izlenen komedisi olmayı başarmıştı. Space Force'un yapımcılığını ve senaryo yazarlığını, The Office'in yaratıcısı Greg Daniels ve başroldeki Steve Carell üstleniyor.



    'Yüksek bütçeli' bir komedi olan Space Force'un oyuncu kadrosu da ünlü isimlerle dolu. Steve Carell haricinde John MalkovichBen SchwartzJane LynchFred WillardNoah Emmerich ve son olarak Friends'in ünlü ismi Lisa Kudrow dikkat çekiyor.



    Space Force, oyuncu ekibinden yapımcılara kadar müthiş bir kadroyla hazırlanıyor, dolayısıyla beklentiler epey yüksek. İlk sezonu 10 bölümden oluşan Space Force, 29 Mayıs'ta Netflix üzerinden izlenebilecek.








  • The Office US
    Nerelerdeydin Michael Scott reyiz
    Gel de al şu gönlümüzün pasını.
    Toby'nin kafasına sık... Alma uzay gemisine falan.

  • Zorlama olmus gibi, bakalim izleyip gorelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.