Şimdi Ara

Realme Watch lansman sayfası açıldı: İşte Realme Watch özellikleri ve tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 25 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinlikle ilk akıllı televizyonu Realme TV ve ilk akıllı saati Realme Watch'u duyuracak olan Realme, lansmanı bekleyemeden akıllı saatin tasarımını ve bazı özelliklerini, internet sayfasından paylaştı.



    Ayrıca Bkz.iOS 13.5 için geri sayım başladı: İşte tüm yenilikler



    Realme Watch özellikleri ile neler sunuyor?



    Realme Watch, kayışları değiştirilebilir kare şeklinde bir kadran ile geliyor. Üzerinde 1.4 inç boyutunda dokunmatik ekrana ev sahipliği yapan kadran, çene kısmında Realme yazısının yer aldığı nispeten kalın sayılabilecek bir çerçeveye sahip. Realme Watch'un kendi fiyat segmentindeki en büyük ekranlı akıllı saat olduğunu belirten Realme, fiyat konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak sızıntılar, saatin 5.000 Hindistan Rupisi (66$) civarında bir fiyat etiketi taşıyacağı yönünde. 





    Realme Band ve Realme Buds Air'da olduğu gibi Realme Link uygulaması aracılığıyla akıllı telefonlar ile eşleşecek olan saat, bu uygulama üzerinden özelleştirilebiliyor. Öyle ki Realme Link uygulamasından saat kadranındaki temalar değiştirilebilirken, diğer ayarlara ve ayrıntılı fitness verilerine de buradan erişebilmek mümkün. 



    Akıllı bildirimler, müzik kontrolü, kamera kontrolü ve çağrı yanıtlama özelliklerine sahip olan Realme Watch, sağlık tarafında ise gerçek zamanlı kalp atış hızı monitörü ve kandaki oksijen miktarını izlemek için de SpO2 monitörü bulunduruyor. Ayrıca 7/24 sağlık asistanı özelliğiyle de koşu, yürüyüş, futbol ve daha fazlasını içeren 14 spor modunu destekleyen bir aktivite izleyicisi olarak görev yapabiliyor.










  • Allah razı olsun. Tek seferde günlük troll dozajımı aldım.
  • Haylou ls 01 tasarımını yapmışlar.
    Realme kendini geliştirmeye devam ederse 2 yıl sonra kullandığım çoğu alet bu marka olacaktır ama şuan güven vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.