Şimdi Ara

Laptop almak için doğru zaman mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dolarda oynamalar malum. Son zamanlarda swap gerçekleşme ihtimaline karşı aşağı yönlü ilerliyor. Ben de bu düşüş , olumlu swap açıklamaları ile daha da ilerler mi meraktayım.

    Dolayısıyla 2-3 haftadır laptop almayı düşünüyorum ciddi ciddi ama bir noktada bu değişkenlik laptop fiyatlarına ne zaman yansır bilemiyorum.

    Kısacası laptop fiyatları ne zaman belli oranda dövize bağlı düşüş sergiler? Hala beklemeli miyim?



  • Laptop fiyatlarındaki artışın dolarla çok alakası yok hocam. Milyonlarca öğrenci evde pc başında ders dinliyor ve pc talepleri arttı. Keza bir çok kişi evde ve sıkıntıdan oyun oynuyorlar. Çok ciddi bir talep oldu ve bu da anında fiyatlara yansıdı. Muhtemelen de yurt dışından pc girişi çok yok daha yeni nesil pc ler sadece bir kaç markanın çıktı. Bende almak için bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar dolar dolar

    İnsanlar artık nefret ediyor bu kelimeden. Şu kısacık ömrümüz de rahat yaşayamıyoruz bu nalet olası para yüzünden. Bir dakika ya aslında doların bir suçu yok ki. Bizim ekonomi şaha kalktığı için yükseliyor. Neyse şu anda piyasada leptop yok. Ya da var ellerinde gıdım gıdım satışa koyuyorlar istedikleri fiyatla. Şimdi biraz düştü ya dolar satıştan çekip tekrar yükselmesini bekliyor güzide müslüman tüccarlarımız. Ucuz kalitesiz mal almamızı istemiyorlar. Swap ihalesi olursa biraz daha geriye gider diyorlar dolardan için. Şu nalet olası virüs tam manasıyla gitmedikten sonra yeteri kadar ürün gelmez ülkeye. Elinde bir cihaz varsa bekle hemen alma temmuz ağustos hatta kasım indirimlerini bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.