Şimdi Ara

Anlamsız bir sorun wifi yok ama kabloluda internet var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gün içinde durduk yere modemin wifisi gidiyor ama kablolu olarak internet varbilgisayarda, wifiya ne yapsam olmuyor kapatıp açmadan düzelmiyor, birde herhangi bir siteye girerken ... sitede ıp alınamadı ıp engellendi gibi yazılar çıkıyor siteye girerken 15-20 saniye içinde düzeliyor sonra bunun nedeni ne olabilir ? modem kaynaklı bir problem oldugunu sanmıyorum çünkü arkadaşımda bu problemi yaşıyor türknet kullanıyorum sağlayıcı olarak,türk telekom kullanırken bu tarz sorunlar yaşamıyordum hiç türknettrn kaynaklı bir durum olabilir mi bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, kablolu bağlantı yaparak test edebilir misiniz? Kablolu bağlantıda sorun yaşamıyorsanız donanımsal destek almanız gerekecektir. Sorunun devam etmesi durumunda arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    yok teşekkür ederim 20 gün 88 olan hızı 100 yapmadınız bunda yardımcı olabilceğinizi pek sanmıyorum
  • Kablolu bağlantı da sorun yokken kablosuz da sorun varsa problem modemdedir.

    Çevrende kablosuz ağ kullanan kişilerin kullanmadigi bir wifi kanalı kullan belki sorun çözülür.

    88 mbps yi 100 mbps ye çıkarmak için uğraşma. Yapmazlar. 80 mbps üstü hız alıp da 100 mbps hız isteyen abonelere oparatorler çağrı merkezini gereksiz meşgul edip maliyetleri arttırıyor gözüyle bakıyor. Çok uğraştin mi hattın bir şekilde bozuyorlar mi artık bilmiyorum eski hızını da alamıyorsun. Mecbur iptal etmek zorunda kalıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    sormayın kesinlikle yaptıramıyosunuz 100 mbps hızınızı, bölgemde superonline altyapı çalışması yapıyor eğer evimin önünden geçerse altyapılarını talep edeceğim bu hizmetten kurtulmak için sıkıldım artık, bu arada arkadaşımında aynı problemi var wifi kesiliyor ıp algılanmadı engellendi gibi yazılar çıkıyor herhangi bir siteye girerken, modem kaynaklı olmaması lazım yani olsa arkadaşımında bu sorunu olmazdı inşallah geçer kapımın önünden kurtulurum bu eziyetten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modeminizin markası ne hocam? ara sıra bende yaşıyorumda buna benzer sorunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    türk telekomun verdiği modemlerden zyxel tam kodunu hatırlamıyorum sonu 10b modelin sonunun,arkadaşımdaki tp-link markaydı türk telekom modemlerden wifi kanallları karışıyodur diye düşündüm onları ayarladım umarım düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Bende teknik ekibimiz ile birlikte kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Hataların ekran görüntüsünü paylaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    hatalar tekrarladığında paylaşırım bugün denk gelmedim hataya
  • Bu problem son 1 aydır bende de mevcuttu, problem modemden kaynaklanıyordu sanıyordum ama türk telekoma geçince bir şey kalmadı. Türknet Pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.