Şimdi Ara

BOSS BİLİŞİM'İ CİMER'E ŞİKAYET ETTİM - PARAMI İADE ETTİLER - THH KARARI EKLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
18.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni gelişme oldu. İlk mesajı editledim o kapsamda.

    "ÜST EDİT: FİRMA DÜN SABAH SAAT 9 GİBİ BENİ ARADI (ŞAŞIRTICI). EFENDİM İADE TALEBİNDE BULUNMUŞSUNUZ NEDENİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİZ VS. DEDİLER. 1 AY OLUYOR ÜRÜNÜM YOK HALA, PARA İADESİNİ O YÜZDEN İSTİYORUM DEDİLER. BANA DEDİKLERİ ŞEY ŞU: "EFENDİM ÜRÜNÜNÜZ GÜMRÜKTE, BUGÜN İŞLEMLERİNİ TAMAMLAYIP ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUK. İSTERSENİZ İADE YERİNE SİZE ÜRÜNÜ YOLLAYALIM.". BU SEFER KANMADIM ARKADAŞLAR, HAYIR TEŞEKKÜR EDERİM BENİM GÜVENİMİ YETERİNCE SARSTINIZ, BEN PARAMIN BANA İADE EDİLMESİNİ İSTİYORUM DEDİM. PEKİ DEDİLER, İADENİZİ ONAYLIYORUZ. PARA İADESİNDE BANKALAR İLK BAŞTA ORTAK BİR HAVUZ GİBİ BİR YERDE TUTARLAR, GENELDE DE 2 GÜN İÇERİSİNDE HESABINIZA PARANIZIN İADESİ TAMAMLANMIŞ OLUR DEDİLER. ARDINDAN DA KEZA PAYTR'DEN İADE İŞLEMİNİZ ONAYLANDI GİBİSİNDEN BİR MAİL GELDİ.

    UZUN LAFIN KISASI, SANIRIM FİRMA İADEYİ YAPTI ANCAK BANKA HENÜZ O PARAYI BİZİM HESABIMIZA AKTARMADI. PARA AKTARILDIĞINDA SON BİR KEZ DAHA EDİTLERİM KONUYU. "




  • İyi kurtarmışsın paçayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berke_NO

    İyi kurtarmışsın paçayı
    Ben de öyle düşünüyorum ama para hesaba yatarsa daha da iyi olacağım. Şimdi hala hafif bir şüphe var içimde. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abba sever

    Kardeş anladık soylu, asil, izmirli ve çok zenginsin.

    Hadi az ötede oyna.

    Burası instagram değil.

    Alıntıları Göster
    aynen öyle. asil ve izmirliyim.

    Senin ve senin gibilerin asla olamayacağı birşey

    Öyle oy vermekle, birilerini desteklemeklede yapamazsın. Sizde doğal olarak olmayan birşey İzmirle problemi olanların kalbini kelimelerinden okuyabiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 22 Mayıs 2020; 16:0:16 >




  • Arkadaşlar piyasanın 400 tl altına kapattığım anakartım bugün geldi. Bende sıkıntı yok.

    BOSS BİLİŞİM'İ CİMER'E ŞİKAYET ETTİM - PARAMI İADE ETTİLER - THH KARARI EKLENDİ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam gözün aydın, sisteme taktım canavar gibi... tek sıkıntı paketlemeydi balona sarmışlar yollamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla adına üzüldüm hocam bir ay bekledin ama ürünü almadın. Dün (cuma) günü topluca siparişleri kargoya vermişler. Bunlardan biri de benimki 22 Nisanda sipariş verip 3 hafta sonra daha üst modeli aynı para olunca arayıp sipariş değiştirmiştim.cuma sabah Kargoya verildi yazıyor ama takip no flan yok aradım hemen. gümrükten aldığımız bütün siparişleri topluca verdik kargo no çıkması akşamı bulur dediler. Şu an sahur yaparken kontrol ettim takip no da sisteme düşmüş. Büyük ihtimal senin sipariş de içlerinde olacaktı iade istemeseydin.

    Bakalım eğer içinden salatalık familyasından bişey çıkmazsa her şey yolunda gibi gözüküyor. Kargo gelince tekrar bilgilendiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değişik bi site teslimat süresi 1 gün olan bi ürün aldım hemen geldi ve cok uygundu. Başka kargo süresi kısa ve uygun ürün bakıyım dedim, 100 200 tane ürün bakmısımdır en az 1 tane teslimat süresi 1 gün olan yoktu. Alışveriş yapıcaksan bu siteden ucuz birşey bulcaksın aliexpress gibi bırakıcaksın 1 2 ay sonra gelcek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Valla adına üzüldüm hocam bir ay bekledin ama ürünü almadın. Dün (cuma) günü topluca siparişleri kargoya vermişler. Bunlardan biri de benimki 22 Nisanda sipariş verip 3 hafta sonra daha üst modeli aynı para olunca arayıp sipariş değiştirmiştim.cuma sabah Kargoya verildi yazıyor ama takip no flan yok aradım hemen. gümrükten aldığımız bütün siparişleri topluca verdik kargo no çıkması akşamı bulur dediler. Şu an sahur yaparken kontrol ettim takip no da sisteme düşmüş. Büyük ihtimal senin sipariş de içlerinde olacaktı iade istemeseydin.

    Bakalım eğer içinden salatalık familyasından bişey çıkmazsa her şey yolunda gibi gözüküyor. Kargo gelince tekrar bilgilendiririm.
    Hocam param yatsın valla gerisi umrumda değil. Hiç gözüm tutmadı bu firmayı, şikayetlerimi geri de çekmedim. Umarım siz sorun yaşamazsınız.




  • Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    Kudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu siteden mecburi olarak ürün almam gerekiyor acaba acaba bu boss bilişimden alışveriş yapsak orjinal ürün mü geliyor yani fiyatları gayet uygun ve ürün çeşidi çok fazla bulamadığımız ürünler bu sitede var çoğu ? Ne diyorsunuz alınır mı bu siteden arkadaşlar ? Kargo ne kadarda gelir aldığımızda ?
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Teslimat süresi 1 gün yazıyorsa hemen yolluyorlar 9 gün yazıyorsa en az 1 ayda geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım firma yaşadığı sıkıntının geri dönüşünün farkında. N11'de mağazaları var, ben de oradan almıştım. Ola ki verdiğiniz sipariş gelmezse diye endişe etmezsiniz oradan alırsanız. Zaten N11 dükkanlarına da ellerindeki malları koyuyorlar anladığım kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

    Merhaba arkadaşlar ben de bu siteden mecburi olarak ürün almam gerekiyor acaba acaba bu boss bilişimden alışveriş yapsak orjinal ürün mü geliyor yani fiyatları gayet uygun ve ürün çeşidi çok fazla bulamadığımız ürünler bu sitede var çoğu ? Ne diyorsunuz alınır mı bu siteden arkadaşlar ? Kargo ne kadarda gelir aldığımızda ?
    Hocam yukarıda ürünü gelen arkadaşlar varmış, ancak açıkçası benim tadım çok kaçtı. 1 ay bekledim ürün gelmedi, telefonlarıma çıkan olmadı vs vs. Ben açıkçası hiç memnun kalmadım, alışveriş yapmayı da düşünmüyorum bir daha buradan. 1 ayı bulacak hatta 1 ayı geçecek bir süreç boyunca ürünü beklerim diyorsanız alın. Ben 2 hafta beklerim dedim, 3 hafta oldu, 4 hafta oldu. Hala bekleteceklerdi para iadesi istedim.




  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Anladım ama kesin geliyor herhalde değil mi ?
  • Evet uzun sürüyormuş gelmesi ama türkiye de aradığım ürün sadece orada satılıyor olmadı amazon.com dan sipariş geçeceğim bakalım duruma göre. Amazon çok daha hızlı ve güvenilir bir site.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Getiremediklerinde para iadesi yaptıklarını okudum şikayet var sitesinde. Ama eğer amazon tr ye gönderiyorsa ordan alın derim. Boss en son çare olmalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Evet amazondan türkiyeye gönderim var forumdan bi arkadaş sipariş etmiş indirim yakalayıp gümrükten geçtiğini söyledi çarşamba gibi eline ulaşacakmış bende oradan sipariş edebilirim belki. Daha güvenilir çünkü.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Amazon com ülkemizdeki bütün firmalardan daha güvenli zaten ona şüphe yok :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum öyle yapayım ben de o zaman burada riske girmektense oradan 8 10 günde kesin gelir kargo.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.