Şimdi Ara

Fallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Piyasaya sürülüşünün üzerinden neredeyse 10 yıl geçen ve Fallout evreninin en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen Fallout: New Vegas için geliştirilen en kapsamlı modların birinden kısa bir oynanış videosu geldi.



    Ayrıca Bkz.Resident Evil serisi, dünya çapında 100 milyondan fazla kopya sattı



    Fallout 4: New Vegas isimli mod, Obsidian’ın geliştirdiği orijinal oyunu Fallout 4’ün Creation isimli oyun motoruyla yeniden yorumlayacak. Fallout: New Vegas’taki tüm hikâye görevleri ve içeriği kapsayacak mod, yeni oyun motorunun getireceği teknik iyileştirmeler sayesinde yeni oynanış mekanikleri de sunacak.



    Hayran yapımı bir mod olduğu için büyük bütçelerin konuşmadığı projenin ne zaman bitirileceği ise ne yazık ki henüz belli değil. Ancak geliştiricilere, Bethasda tarafından övgü dolu bir mesaj yollandığını ve şirketin bu kapsamda ilgili ekibe destek sunduğunu söyleyebiliriz.





    Aşağıdaki kısa videoda oyunun kahramanının Wasteland’i arşılandığı ve Oliver Swanick isimli karakterle yaptığı konuşmayı izleyebilirsiniz.



    Bedava oyun bolluğu içinde Fallout: New Vegas’a bir şans vermek isterseniz oyunun Steam’de 18 Tl’den satıldığını hatırlatalım.










  • Açıkçası FONV için oyunu FO4'den bile daha iyi hale getiren modlar varken çok da gerekli değil bence. Motorun FO4 için makyajlanan halinin daha kötü olduğu aşikar zaten, anlatmamıza gerek yok. FONV modlarla görsel olarak FO4'ün vanilla haliyle aynı oluyor resmen, hatta belki biraz daha iyi.
  • Bu bildiğin Mad Max oyunu!!

    Fallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldıFallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldıFallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Mayıs 2020; 15:30:30 >




  • Aynen Mad max hangisi ne zaman çıkmış bak istersen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.