Şimdi Ara

Birkaç kulaklık arasında kaldım bir bakabilir misiniz? (100 tl altı kulak içi vs kulak üstü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda kulakiçi jbl-t110 ve sony mdr xb50ap kullandım, ses kaliteleri (özellikle jbl'nin) gerçekten çok iyiydi ama 1 yıldan sonra bozuldular. Şimdi de kulaküstü kulaklıklara merak saldım. Daha çok single oynadığım için ve müzik de çok dinlediğim için ses kasmaktan çok ses kalitesi önemli benim için.

    https://www.hepsiburada.com/sony-dobe-ps4-kablolu-kulaklik-p-HBV00000MD8HB
    Böyle bir kulaklık var,hakkında çok yorum yok,inceleme de yok ne olduğu belirsiz ama sony satıyor. Bazı yabancı sitelerde ses kalitesi iyi deniyor ve ben ps4'te kullanacağım için tek jack girişi de rahat olacaktır.

    https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-r9-oyuncu-siyah-mavi-mikrofonlu-kulaklik-pm-bduczlkpc28752
    Bir de rampage sn-r9 var. Çok daha popüler ve bu fiyat aralığında tavsiye edilen bir kulaklık ama bazı incelemeleri kötü ve rampage hakkında kötü yorum çok.

    https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0159-rgb-kablolu-kulak-ustu-gaming-kulaklik-7-1-usb-siyah-p-10375?gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9caZ0KNWpS9FSXQV0Ttc_y2r3Gq_qDnZn92wuJtcyyHaMwPH8_ooLxoCFygQAvD_BwE


    Sizce bu ikisinden birini veya 100 tl altı bir kulaküstü kulaklığı almalı mıyım? yoksa jbl'den devam mı etmeliyim? Jbl kadar kaliteli ses verebilirler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Mayıs 2020; 13:52:13 >



  • Hocam siz JBL ile devam edin bence. Bunlar biraz tabiri caizse çöp gibi duruyor. 100 TL altında kulaküstü bakmayın derim. Hatta ekstra müzik için falan da 400 TL derim minimum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkgncr

    Hocam siz JBL ile devam edin bence. Bunlar biraz tabiri caizse çöp gibi duruyor. 100 TL altında kulaküstü bakmayın derim. Hatta ekstra müzik için falan da 400 TL derim minimum.
    Hocam 300 400 tl civarlarında kulaküstü tavsiyesi verebilir misiniz
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    Plantronics Rig400 n11'de 400₺. 25₺ kupon da varsa 375'e denk getirirsin. Kamuflajlı desen senin için sorun değilse tabi. Normal desenlisi 455₺ yoksa. Ben hs modelini kullanıyorum bayağı memnunun. CS, warzone falan oynadım sesin nereden geldiği gayet anlaşılırdı. Müzik için de verdiği ses eğlenceli diyebilirim. Yine aynı markanın müzik kulaklığı gibi olmuyor, bassları biraz aşağıda ama yine de müzik için eğlenceli. Arctis 3 ile de müzik dinledim bass sıfırdı.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Peki müzik ağırlıklı kulaklık tavsiyeleriniz var mı? Bölüm pek aktif olmadığı için bulmuşken sorayım istedim
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    Soun tabi ne demek Müzik için bakacaksanız Çin'e yönelin derim ama bu aralar çok fazla uzuyor teslimat süresi, malum durumdan dolayı. Çin'de kaliteli ve daha ucuz kulaklıklar bulabiliyorsunuz. Forumda da meşhur KZ marka kulaklıklar. Gerçi ben TRN aldım, hala beklemedeyim. O gelesiye kadar bir de Rig400 almıştım en azından oyun oynuyorum bu aralar diye, memnun da kaldım. KZ'ler Türkiye'de de satılıyor bu arada. ZSN Pro tavsiye edilen en ekonomik, ZS10 Pro ve ZSX tavsiye edilen en kaliteli KZ modelleri olarak geçmekte.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tekrardan dediğiniz modellere bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.