Şimdi Ara

Soğuk hava deposu gibi oluyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ev 4+1 salon gayet büyük 18btu klima olur demişti zamanında servis ve beko marka beko318411 klima aldık. Gel gelelim diyelim dışarı 35 derece klimayı 25 yapıyorum ama bakıyorum oda sıcaklığı 22-21 dereceye düşüyor ama klima hunharca soğutmaya devam ediyor acaba bir özelliği VS mi bozuk yoksa oda ya göre büyük mü geliyor anlamadım. İnanın battaniye üzerine atıyor ailem. Çözüm önerisi ne okur klima mı bozuk yoksa gidip daha küçük btu mu alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer problem bende de var . demirdöküm 18 btu a5 performans serisi aldım. ev büyük tüm kapıları açıyorum 27 derecede kullanıyorum ama gel gelelim donuyoruz. 28 derceye set edincede yeterli serinlik elde edemiyorum. cihazın sensörlerinde mi sorun var nedir bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    benzer problem bende de var . demirdöküm 18 btu a5 performans serisi aldım. ev büyük tüm kapıları açıyorum 27 derecede kullanıyorum ama gel gelelim donuyoruz. 28 derceye set edincede yeterli serinlik elde edemiyorum. cihazın sensörlerinde mi sorun var nedir bilemedim.
    Büyük ihtimal sensör arızalı benim aklıma başka birşry gelmiyor servisi arayacam bayram sonrası bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumanda üzerinde de ısı sensörü var ve ifeel özelliğini açınca kumanda sensöründen de faydalanıyormuş cihaz. bende kumanda klimanın en az etki edebileceği hemen altında duvar askı aparatında duruyordu. verhasıl bu özelliği devre dışı bıraktım ve düzeldi. benzer bir özelliğin sizdeki cihazda da olup olmadığını bir kontrol edin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    kumanda üzerinde de ısı sensörü var ve ifeel özelliğini açınca kumanda sensöründen de faydalanıyormuş cihaz. bende kumanda klimanın en az etki edebileceği hemen altında duvar askı aparatında duruyordu. verhasıl bu özelliği devre dışı bıraktım ve düzeldi. benzer bir özelliğin sizdeki cihazda da olup olmadığını bir kontrol edin derim.
    Yok bende o özellik hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.