Şimdi Ara

Microsoft Surface Duo modellerinin pil ömrü zayıf olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un katlanabilir tasarımlı modelleri olacak Surface Duo serisi, firma tarafından uzun zaman önce tanıtılmış olsa da hâlâ satışa sunulmuş değil. Bunu tanıtımda da vurgulayan Microsoft, ürünlerinin 2020’nin sonlarında kullanıma sunulacağını belirtmişti. 



    Windows Central tarafından yayınlanana göre Surface Duo ailesinin telefon modeli Qualcomm Snapdragon 855 ile gelecek. Cihaz iki adet 5,6 inç boyutunda ekranla gelecek olsa da içerisinde 3460 mAh kapasiteli, boyuta göre küçük bir pil yer alacak. Bu pilin sunacağı kullanım ömrü ise mercek altında.



    Ayrıca Bkz.Yeni Windows 10 güncellemesi ses sorunları ve dosyaların kaybolmasına yol açıyor



    Microsoft Surface Duo modeli, Android 10 yüklü olarak kutudan çıkacak fakat kısa süre sonra Android 11’e güncellenecek. Raporlara göre cihaz NFC ya da kablosuz şarj teknolojilerini desteklemeyecek. Bu durum, cihazın kullanıma sunulduğu ve kullanıcılar arasında popülerleşmesi gereken dönemde eksik özellikleri yüzünden Microsoft’un başını ağrıtacak gibi görünüyor. Buna rağmen analistlere göre firma bu modellerde teknolojinin bir demosunu gerçekleştirmeyi amaçladığı için gelir elde etme kaygısı çok da ön planda değil.








  • Cihaz ile alakalı herşey bitti pil ömrünün durumunu haber etmişler. Donanım haber microsoft konusunda nedense hep olumsuz haberleri ön plana çıkarıyor

  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Cift ekranli cihaza böylesine absürt bi batarya koymuslar. Tutup övsün mü bunu donanimhaber? Gerci iPhone'daki "21" mAh artis bile haber konusu oluyo burda ama onun sorumlusu da tam olarak DH degil, böyle olmasinin sebebi piyasadaki ve okuyucudaki "Apple" algisi. Microsoft'un mobil cihazlardaki beceriksizligi de buna sebep veriyo. Yani su telefon 3 senedir konusuluyo ha cikti ha cikacak diye. Microsoft 2020 sonu diyo da yarin kalkip iptal ederlerse veya projeyi ellerine yüzlerine bulastirirlarsa,Nokia'yla beraber yaptiklari gibi, hic sasirmam.

  • Bunun satmıyıcağından eminim çünkü böyle bir ürünün fiyatı yüksek olucak ve verilen paranın yanında sundukları dandik tasarım ve düşük batarya son olarak kullanıcının fiyat sıkalasını tuturamazsa ölü bir proje

  • Microsoft geri zekalı dh bir kemik atsa sabah aksam överler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.