Şimdi Ara

Eski günleri özlüyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar siyasi düşüncelerden uzak bir şekilde sormak istiyorum.2000’li yılları,Eurovision zamanlarını,eski vatan bilgisayar fiyatlarını ,eski taksim meydanını tek özleyen kişi ben miyim?
    Kesinlikle teknolojinin gelişmesinden yanayım fakat daha yeni çıkan kasetli kameraları,müzik çalarları özlemiyor değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Tabii ki eski günleri özlüyorum.
  • Nostalji hiç bitmez, eski hep özlenir. Elbette barış hallerini kastediyorum, hiçbir İngiliz ya da Alman 2. Dünya Harbi'yle nostalji yapmaz. Onun dışında emin olun 2010'lar da özlenecek, 2020'ler de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

    Nostalji hiç bitmez, eski hep özlenir. Elbette barış hallerini kastediyorum, hiçbir İngiliz ya da Alman 2. Dünya Harbi'yle nostalji yapmaz. Onun dışında emin olun 2010'lar da özlenecek, 2020'ler de.
    Ya da insanlar Taş Devrini özlemez. Aslında mantıken Taş Devrinin de nostalji olması lazım.
  • Taş devrini özlemen için yaşaman lazım :) Kaldı ki yaşasan bile Taş devrinde yaşadığın 30-40 senede büyük gelişimlere tanıklık edeceğin bir ömre sahip olma şansın yok. Bilgi birikim o kadar az ki değişime ön ayak olacak faaliyetler yapılamıyor. Taş devri dediğin şey 2 milyon yıl sürdü. Buna karşılık artık 10 senede bir neredeyse çağ açıp çağ kapatıyoruz, birikim inanılmaz bir hızla artıyor. Dünya değiştikçe de nostalji yapıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 17 Mayıs 2020; 17:42:54 >
  • Özlemezmiyiz kardeş Kemal Sunal filmlerine VHS ve BETA video kasetlerinden bakardık sevdiğimiz sanatçıların yeni çıkan kasetlerini almak için sabırsızlanırdık sokaklarda çata pat oynar yaz günlerinde yerfıstıklarının kabuklarını ve tahtalarını yakarak yazılar yazardık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyini özleyeceğiz bodrumda kömürlük vardı her kış in odun kömür çek soba yak uğraş dur, şimdi doğalgaz var, çevir düğmeyi tamam.
    Saçma sapan oyunlar çelik çomak vs şimdi çocuklar robotik kodlama yapıyor.
    Yabancı dili ortaokulda öğrenmeye başladım, şimdiki çocuklar kreşte öğreniyor.
    Şehir içi duraklarda kuyruk olurdu, bir otobüs gelirdi seksen kişi doluşurdu, şimdi metro metrobüs herşey rahat.

    Tek özlediğim şey ahlak. Eskiden saygı vardı ahlak vardı, şimdi rezillik liselerde kızlarda kürtaj oranı %17'lere çıkmış, alkol uyuşturucu diz boyu, boşanmalar artmış, eşcinsellik adamlık sayılmış, kepazeliğe doğru gidiyoruz ahlak olarak Allah sonumuzu hayır eylesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.