Şimdi Ara

Turkcell'den Online Alışveriş YAPMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11 Mayıs 2020 Tarihinde vermiş olduğum siparişi her gün müşteri hizmetlerini araya araya kuryeye teslim ettirdim. Tabi kuryeye teslim edilene kadar 16.05.2020 oldu. Ve 16.05.2020 tarihinde telefonuma aynen şu mesaj geldi siparişiniz. 23.05.2020 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Bir siparişin teslim edilme süreci 12 gün olabilir mi ya? Bir faturalandırma dönemi ürünün ulaşmasını beklerken geçiyor resmen. Bu arada teslimatı yapacak firmaya ulaşmanız Başbakana ulaşmaktan daha zor. Tele Kurye diye bir firma. Hepsiburada vb... Siteler ertesi gün teslimat yaparken Turkcell'in yarım ay süren performansı Turkcell'e hiç yakışmıyor. İşin özü Turkcell'den internetten sipariş vermeyin gidin şubeden alın. Online süreçleri belli ki yönetmeyi beceremiyorlar. Ben bir hata yapıp almış bulundum başkası aynı durumu yaşamasın.



  • Ben 3 defa mağazada bulamadığım için sipariş verdim. birini buldum hemen iptal ettim. diğer ikisinde ise (evet ikisinde de) Telekurye isimli vasat kurum özellikle evde beklediğimiz halde evde yoksunuz diye bildirim gönderdi. Turkcell gibi bir şirketin bunlarla çalışması gerçekten çıldırtıcı. Bu günlerde UPS bile sıkıntılı kabul etmek gerek ama bu telekurye hep aynı. 23 Mayıs'ı da geçebilir iyi takip edin derim.
  • sadece meraktan soruyorum, onlarca e-ticaret sitesi varken bir operatörden ürün almanın mantığı nedir? bana da sürekli mailler teklifler birşeyler geliyor, hiç birinin bir avantajı yok, asli işi e-ticaret olmayan bir firmadan ürün alırken muhteşem bir deneyim yaşamayacağınız aşikar değil mi?
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    turkcell'e özgü bir ürün olabilir, yalnızca mağaza üzerinden almaya vakti olabilir, taksit sayısı olabilir(di), bütçe meselesi olabilir (nakit birikimi) bir sürü sebebi olabilir. ben örneğin iki üç e-ticaret sitesinden başkalarını (şimdi marka söylemek doğru olmaz) söylediğiniz gibi onlarca e-ticaret sitesi gibi göremiyorum. Adam akıllı sistemi çalışan bir elin parmakları kadar bile yoktur.

    En hızlı ve problemsiz olan Apple - UPS vardı covid19 sebebiyle ve haliyle o da çöktü.
  • Tarifeye ek cihaz aksesuar alımlarında telekurye kullanıyor dediğiniz gibi sıkıntılı baya.
    Peşin alımlarda yurtiçi kargoyu tercih ediyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen tarifeye ek fırsatlarından yararlandım. Ama keşke gidip mağazadan alsaymışım Telekurye denilen firma inanılmaz vasat hizmetten uzak bir firma. Muhtemelen godoman abilerden birinin yoksa bu kadar leş bir hizmet veren bir firma Turkcell ve Turk Telekom ile çalışamaz belli ki devletten torpilli kendisi. Bekliyoruz bakalım gelecek mi cihaz merak ediyorum bir yandanda :D
  • Gelmesi çok uzun zaman alıyor. Getiren kurye elemanları da son derece lakayıt saçma sapan elemanlar. Bende tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.