Şimdi Ara

İPad Pro 12.9 ekran koruyucu deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fikir olması açısından Son 15 günde kullandığım koruyucuları aldığım linkler ve deneyimlerimle paylaşıyorum.

    Benks Apple iPad 5 Air Paper-Like Anti-Shock Ekran Koruyucu Filmhttps://www.hepsiburada.com/benks-apple-ipad-5-air-paper-like-anti-shock-ekran-koruyucu-film-p-HBV00000SZRN3?magaza=kingbadwallet

    içinden çıkan toz toplama ve kılavuz stickerleri fazlasıyla yeterli hatta sonraki 2 ekran koruyucu kullanırken bile kullandım. Ayrıca ucu kumaş kaplı baloncukları çıkarmak icin plastik aparat bile çıktı. Cok ise yaradı gerçekten. Uygulamayı dikkatli yaptığım için herhangi bir baloncuk kalmadı. Kalem hissi mükemmel görüntü kalitesi berbat. Cam ekran koruyucuya geçince Nokia 6600 ekranından şimdiki akıllı telefon ekranlarına geçmiş kadar fark etti 😱 ekranı tam kapladığı için spigen kılıf birazcık sağ üst ve Sol alt köşesini kaldırdı yarım Cm kadar. Ekranda hiç parmak izi kalmıyor 10 gün boyunca belki bir kere silmişdir.
    Kalem için çok önemli hatırlatma

    Takılı kaldığı sürece 50 60 sayfa yazı yazmışımdır dikkatli kullanıcıyım. Kalem ucunda bir deforme sivrilik hissettim emin olamadım zaten yedek kalem ucu siparişi vermiştim Apple dan gelince kontrol ettim evet ciddi anlamda ucu sivrilmis bariz belli oluyor. Çok yipratiyor.



    Microsonic Apple iPad Pro 12.9'' 2020 4. Nesil (A2229-A2069-A2232) Temperli Cam Ekran Koruyucuhttps://www.hepsiburada.com/microsonic-apple-ipad-pro-12-9-2020-4-nesil-a2229-a2069-a2232-temperli-cam-ekran-koruyucu-p-HBV00000T5CU5?magaza=Microsonic

    Ben aldığımda 65 TL idi paketleme mükemmel ipad gelirken bile bunun kutusundan daha küçük bir kutuyla gelmişti 😂 içinden çıkan uygulama aparatlari mendil toz toplayıcı ve kılavuz stickerler çok yetersiz mikrofiber bez çıkmıyor. Baloncuklar içinde bir plastik aparat bulunmuyor benksten çıkanlarla uyguladım. Camın ön tarafında film olmadığı için kredi kartıyla baloncuk almaya çalışırken cizebiliyor dikkat etmek lazım. Ben benksten çıkan aparat ile uyguladım. Bunların gereksiz olduğunu düşünmeyin 3 tane ekran koruyucu da da 0 hata 0 baloncuk ve toz parçası olmadan hiç kaydırmadan uyguladım. Görüntü kalitesine gelince gayet net ve güzel cam olmasına rağmen rahatsız edici bir kalınlığı yok kalem veya dokunmaya negatif etkisi yok fakat doğal olarak çok parmak izi kalıyor günde 2 kere siliyorum kalem paperlike a göre daha fazla kaydığı için hali hazırda çirkin olan yazım daha çirkin oldu :) tableti çok dikkatli kullanmama rağmen nasil oldugunu anlamadığım bir şekilde çatlardı. Bir gün kullanıp çıkardım. Aynı marka koruyucudan 10.1 samsung tabletimde de var 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.



    Microcase iPad Pro 12.9" 2018 Nano Glass Ekran Koruma Filmihttps://www.amazon.com.tr/dp/B07MZ5RLD5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_rwMVEb5P5WC5E

    Aldığımda da bu fiyattı. İlk gelen bu olmasına rağmen takmadim uzun süre diğer koruyucu çatlayınca elimde başka kalmadığı için mecburen taktım paketleme kötüydü ekstra kutunun içine konulmadan kendi sert karton kutusunun içinde geldi bükülme ihtimali çok fazla. İçinden 1 Cm2 lik bir ıslak bir kuru mendil çıktı sadece iki parmağınızla silmeniz gerekiyor tableti 😂 başarmak imkansız 😂 toz toplama stickeri bile çıkmadı. Cam ekran koruyucu ya oranla biraz daha ince ve kenarlarda çok küçük boşluklar kalıyor. Bu iyi birşey zira kılıf kullandığınız zaman köşeleri kalkmayacak. Cam ekran koruyucuya göre plastik olduğu için daha fazla toz ve parmak izi tutuyor elim üzerinde kaymıyor. O anlamda çok memnun değilim. Cam ekran koruyucunun dokunma hissi daha güzeldi bu zamanla değişir mi bilmiyorum. Uygulamaya yine elimde olan kendi sticker ve bezlerimle devam ettim hiç baloncuk kalmadan buda yapıştı.

    3 çeşit koruyucuda kullanmış biri olarak son kararım kaliteli bir markanın (spigen buff gibi) cam ekran koruyucusunu bulunca onu alıp kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xrage77 -- 15 Mayıs 2020; 12:59:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • İnceleme için teşekkürler, hiç ekran koruyucu kullanmasak sorun olur mu? Ben 5 yıldır air 2 de herhangi bir koruyucu kullanmadım. En ufak bir sorun da olmadı. Ancak bunda kalem yok o mu fark yaratıyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    Ekran büyük ayrıca kalem kullanırken ister istemez bazen bastırıyoruz o yüzden şahsi fikrim çizileceği yönünde. Tabiki hiç bir ekran koruyucu kendi ekranının keyfini vermez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xrage77 -- 16 Mayıs 2020; 12:31:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım kalemi de riske atarak benks paperlike almak daha mantıklı geldi bana.
  • https://www.troyestore.com/urun/buff-ipad-pro-11-darbe-emici-ekran-koruyucu-film

    Hocam şu ekran koruyucusu hakkında bir bilginiz var mı? Nasıl? Apple Pencil'ın hassasiyetini etkiler mi? Kalemle kullanışlı olur mu?

    Buff hatırladığım kadarıyla çok dayanıklı çekiç vur hiçbir şey olmaz, aynen devam et tarzı bir markaydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmle ilgili deneyimlerimi yazmıştım. Film yerine kaliteli bir cam tercih ederim.

    Buff firması ise çok iyi bir firma. Premium sınıf olan bu firmanın herhangi bir ürününde sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.
  • Orjinal sitesinden Paperlike siparişi veren oldu mu hiç? Kaç günde geliyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Ben ya bundan ya da gerçek paperlike alacağım. Kullanınca bende yorumumu paylaşırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek paperlike yorumunuzu merakla bekliyorum parlak ekrandan mat ekrana geçişte ne kadar değiştiğini öğrenmek istiyorum. Araştırdığım kadarı ile paperlike v1 ile v2 arasında gözle görülür bir iyileşme varmış. Dedikleri kadar iyiyse bende geçerim tekrar paperlikea ama benks cidden kötüydü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal ekranla (koruyucusuz) kalem kullanmanın dez avantajı nedir ?

    ben kullanmıyorum da merak ettim. çizilmesi önemli değil ekranın benim için performans önemli sadece.
  • Kaliteli bir koruyucu aldığızda neredeyse hiç fark yok hocam. Ama bu kadar büyük ekranlı bir cihazı koruyucusuz kullanmanın riskli olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.