Şimdi Ara

Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben genelde bilgisayarımı çok dikkatli kullanmaya gayret ederim bu arada virüs taramasında da bir şey çıkmadı belirteyim.
    Şimdi ben sabah bilgisayarı açtım bana dedi ki bilgisayarı kapatma sakın güncelleme yapıyoruz normalde efendi efendi yapardı şimdi warning! falan var neyse yapsın dedim bekledim açıldı kapandı açıldı kapandı tamam.
    Sonra bana diyor ki işte %81 şarjın var dolacak şimdi, tamam. Doldu mu hala dolacak mıydı ben fişten almak zorunda kaldım.
    Balkona geçince falan iyice kafayı yedi, şöyle ki:
    (ÖZET):
    Bilgisayara hiçbir şey takılı değil kesinlikle. Ama bana "Prize takılı, boşaltılıyor" diyor bazen, bazen "tam dolum için 03 dakika gerekli" diyor kafasına göre değişiyor ve hiç görmediğim bir hızda şarjı azalıyor. Mesela balkona geçtiğim anda bana %61 demişti noluyoruz olmuştum, şimdi de 20lerde.
    (ÖZET SONU)
    Daha önce hiç böyle bir şey olmadı, eski bir bilgisayar da değil, bir tane oyun da oynamadım. Bu arada o 60 ile 29 arasında yani az önce bir ara çok ama çok ısındı geçici olarak onu da belirteyim, bugün sabah güncellerken de normalde olmayan yüksek derecede ses çıkardı onu da ekleyeyim, teşekkürler.







  • Bataryayı tamamen bitirip kalibrasyon yapman lazım. Uyku moduna alıp USB lere birşeyler tak tamamen bitsin. Sonra kalibrasyon yap tamamdır. Malesef bu konudan ben de şikayetçiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi kalitesine yakışmayan batarya koyuyor laptoplara.. ben sürekli kalibrasyon yapıyorum ama batarya bir günde şişti garanti kapsamına da girdirmediler.. ileri ki süreçte kaçınılmaz sonla karşılaşırsınız.

  • Bataryayı nasıl kullanırsan kullan bir yıl sonra batarya ömrü yarı yarıya azalıp 2 yıl sonra dibe vuracaktır. Bu sadece MSI için değil tüm laptoplar için geçerlidir. Bu yüzden çok fazla strese girmeden elindeki cihazı huzurlu bir şekilde kullanmaya devam et hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Rapper

    Bataryayı nasıl kullanırsan kullan bir yıl sonra batarya ömrü yarı yarıya azalıp 2 yıl sonra dibe vuracaktır. Bu sadece MSI için değil tüm laptoplar için geçerlidir. Bu yüzden çok fazla strese girmeden elindeki cihazı huzurlu bir şekilde kullanmaya devam et hocam.

    Katılıyorum,

    Batarya dedigin sey omurluk degil, ne kadar dikkatli kullansanda omrunu yitiriyor. Kac senelik bir cihaz kullandigin? Cabuk bitiyorsa bide ya idare edicen, yada yenisini alacaksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrkb -- 7 Aralık 2021; 16:42:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The_Rapper kullanıcısına yanıt

    Alakası bile yok, bende başka bir laptop var 10senelik Lenovo, hiç bir şekilde bataryası zayıflamadi. Hala 1.5 saatten fazla gidiyor. Tamamen pilin kalitesiyle alakalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.