Şimdi Ara

Mafia II: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    Valla yapmışlardır hocam doğrudur. Beklerim bunlardan. Umarım Mafia 1'i berbat etmezler ama ondan da çok ümitli değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinematik fragman'ı görene kadar benimde yoktu hocam fakat, olucak gibi duruyor sanki. 2 aydan daha az kaldı çıkmasına fakat, hala bir gameplay göremedik. Görev dizaynı siper sistemiyle desteklenip, orjinale sadık kalsa, muhteşem bir deneyim olacak gibi. Çatışma mekanikleri, mafia 3'ün çatışma mekanikleri ile birebir olacak sanıyorum. Ki, Mafia 3'ün çatışma mekanikleri, çok keyifli ve harikaydı.
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    Umarım dediginiz gibi olur hocam. Bekliyoruz bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Epic Games’ten alacağım oyunu. Hala bug var mı? Optimizasyon nasıl? Maalesef klasik sürüm Steam’de çok pahalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birinci oyunun efsane remastered versiyonunun yanından bile geçemez bu... herifler bildiğin gölge ve ışık iyileştirmesi yapıp kopyala yapıştır ile işi bitirmiş.  

  • İlk oyun Remastered değil Remake. Bu oyun Remastered ama Classic hali ile arasında fark yok denecek kadar az. Bu şekilde karşılaştırma yapmak doğru olmaz.

  • Aslında hem remastered hemde remake oluyor birinci oyun hikayede bir değişiklik yok. Bütün sorun 2'de apex physics buglu olmasından kaynaklanıyor kapatın gitsin fps sorunu oluyorsa. GPU physics yüksek ayarda göreve girince fps düşlmeye başlıyor yirmilere kadar ininyor kart 5700 xt  şaka gibi optimizasyon var. Birinci oyunda full screen bug'lıydı windowed yapınca 80 fps falan sıkıntısız oynadım 2k yüksek ayarlarda ama bu nedir arkadaş ya hem leş grafikleri getir bide üstüne oyun kasılsın 5 lira vermem bu dolandırıcılara.

  • speedycihan kullanıcısına yanıt

    Düz versiyonda bir sorunla karşılaşmamıştım. Definitive ile ilgili bir şey diyemem. Yakın zamanda onu da oynayacağım. Bakalım ne gibi sorunlar varmış.

  • Kaan Boğayoutube
    I have been playing video games for more than 25 years, this is my love and I would be glad if you watch my gaming experience and share the same feels. If you want more videos, please don't forget to subscribe. Also today my video, Mafia II: Definitive Edition full game with all bosses&cutscenes and missions on PC platform, no commentary walkthrough #mafia2 #gameplay #nocommentary My Record System: i7 10700 2.9 Ghz (in some games, i overclock the speed up to 4.8 Ghz) Msi z-490 a-pro 64 Gb G-Skill 3600 Mhz Ram 6 GB Gigabyte Gtx 1060 Gpu 1 TB & 500 GB & 250 GB SAMSUNG 870&860 EVO SSD Toshiba Canvio Basic 4 TB & 1 TB HDD Roland Rubix 24 Audio Card Rode k2 & Rode nt1-a microphone Beyerdynamic Dt 990 Headphone
    https://www.youtube.com/watch?v=pahX7cbDdjM&t=5486s

    Mafia 2'nin benim tarafımdan çekilmiş, neredeyse 9 saatlik oynanış videosu.

  • Hangar 13'ün klasik oyunlara çamur atmaya çalıştığı bir çabadan başka bir şey değil. Sıkıştırılmamış kocaman doku dosyalarıyla oyunun boyutunu en az 2 kat artırırken detaylardan kaybedilmiş olması da çok ironik. Mafia fontunu bile sırf değiştirme amacıyla değiştirdiler ve karakteristik özelliklerden yoksun dümdüz bir font kullandılar. Umarım Hangar 13 adını oyun sektöründen sildirir, biz de böyle rezilliklere bir daha tanıklık etmeyiz.

  • Oyunda iki problemim var Türkçe yama yapınca bazı sekmeler text yazıyor bide oynarken ekran kayıyor ani bi dönmede falan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce Mafia 2 yi oynamıştım ergentik tabi o zaman playboy dergileri falan oyun güzel geliyordu fakat tekrar oynadım bunun çıktığını görünce oyun harbi vasatın altıymış. Oyunun hikayesi eksik ve çok zorlama dolayısıyla karışık. O kadar görev yapıyorsunuz ama oyunda bir türlü ilerleyemiyorsunuz. Vito sürekli fakir ve bir şekilde görev yapıp toplanılan paralar gidiyor. Ya ev yanıyor ya ona borç ödüyorsunuz ya da aile borcu cart curt. Maddi kısmı geçtim hiç bir zaman da saygın bir insan olmuyor Vito. O gangsterlerin giydiği kıyafet hep sırıtıyor adamın üstünde. Çünkü bulunduğu konum hep aynı fakir. O kadar çabaya kendini kanıtlamasına rağmen bir türlü istediği konuma getirmiyor senaryo.


    Oyun genel olarak araba sürme üzerine kurulmuş. Oradan oraya 40 km/h ile git geçtiğinde polisler ile uğraş vs. zaten şu oyundaki kadar kanser polis görmedim. Bu kadar mı aksi zamanlarda bulunmamasını istemediğin yerlerde bulunurlar kardeşim. Hayır bir de 4 yıldız olunca kaçamıyorsun da yarış arabası gibi kıçına dokunup dokunup devirmeye çalışmaları aşırı kanser edici. Bir de görevin ortasında takılmaları yok mu? Tam da o anda geçmiş olsun sinir hastası olduğunuzu öğrenmiş oluyorsunuz.


    Definitive Edition ile eski versiyonlarını karşılaştırmaya gelirsek olm 44 gb lık ne var bu oyunda? Harbi diyorum denedim ikisini de youtube da izledim yok kardeşim klasik veriyosun 9 gb 35 gb lık ne fark var bunda ciddiyim graikleri aynı içerik aynı müzikler aynı. Hayır bir de Definitive Edition da normal olarak bunu bekler insan klasikte ki sorunları çözülmüştür herhalde diye yok meğersem daha çok sorunluymuş :) PC imin kullanıcı adı türkçe karakter içerdiği için buradan bir sorun çıktı o kadar ilerledim allahın belası oyunda bir öldüm baktım load etmiyor. ya havle kapattım açtım bu sefer de save dosyalarını silmiş olm ne alaka? leş oyunun bu sorununu internetten çözdüm girdik allahın belası oyuna işte taa tekrar Chapter 5 e kadar gelene kadar çıldır sonra bu seferde oyunda undefined gibi saçma sapan hatalarla karşılaştım. Bir şekilde kanser ola ola bitirdim. Bu hatalarla uğraşmaktan dolayı oyuna küfür ede ede oyundan bir b*k anlamamıştım indireyim klasiği oynayayım bir de onda bitireyim dedim onda da Guiseppe görevinde oyun slow motion da kalıyordu aynı şekilde mücevher soygununda da kalıyordu. Bunu da internetten hallettik bir şekilde ama kafamda duman çıkara çıkara yine bitirdim yok abi b*k gibi oyun bu Mafia 2.


    Neden inatla oynadın derseniz bizim millet öyle bir abartmış ki bu çöp oyunu yav herhalde bir şeyler kaçırıyorum bende hata vardır dedim yok oyun kötü berbat iğrenç akılda kalan bir tane bile ne görev var ne de ana karakterin bir özelliği. Zaten skorları da b*ktan. Hadi ben zamanında ergendim bundan dolayı hoş geliyordu da kardeşim eski donanımhaber konularına bakıyorum da kazık gibi adamlar oyunu beğenmiş.


    Oyunun adı Mafia 2 Driver Simulation olsa daha çok otururdu. Hatta bu rezil oyunun skorları belki de 80 üstünü bile görürdü.





  • olm bu mücehver soyugunu bugunu nası hallediyoruz ya kafayı yicem chapter 4 de kaldım ilerleyemiyorum

  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

    kanka nolur şu mücehver soygunu bugunu nası yaptığını söyle çıldırıcam yapımıyo

  • benk012 B kullanıcısına yanıt

    youtube da ingilizcr bir video vardı oradan çözdüm hocam baya sinir bozucu bir şey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

    hocam rica etsem linkini atarmısınız

  • benk012 B kullanıcısına yanıt
    youtube
    after you are done escaping the cops you can change it back to 144 hz.
    https://m.youtube.com/watch?v=vnhwfTe3w-E&pp=ygUXbWFmaWEgMiBzbG93IG1vdGlvbiBidWc%3D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

    tam olarak ne yaptında düzeldi yazabilirmisin

  • Yeni çıkan çoğu oyunda olduğu gibi optimizasyon özürlü doğmuş bir yapım daha.

  • ne bicim icat bu yaw,daha basinda dondu kaldi ps4 te.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.