Şimdi Ara

Mafia III: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam bir söğüş
  • Ne fark anlamadim ben. Youtube'dan grafik karsilastirmalarini izledim bire bir ayni.
  • Ben anlamadım 10 nisanda duyurup nasıl bir anda çıkarttılar bence üzerine hiç bir şey koymadılar ps4 uyarladılar sadece ama 1 için uğraşıyorlar biraz daha ki ağustos dediler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'de optimizasyon düzelmiş mi biraz beyler ?
    30 fps kilidi vardı ilk başta, sonra kaldırdılar ama çöptü optimizasyon şimdi nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 21 Mayıs 2020; 1:14:45 >
  • Mafia III: Definitive Edition için Merlinin kazanında şöyle bi yazı var ve olayı güzel özetlemiş.



    Gelelim Mafia 3’e, Mafia 3’te HDR geliştirmeleri mevcut, bunun dışında ise genel bug düzeltmeleri ve fixler mevcut fakat gelin görün ki oyundaki ayna yansıması problemi hala devam ediyor, gerçekten akıl almaz. 2020 yılındayız, bundan 17 yıl önceki oyunlarda dahi harika ve kusursuz ayna yansımaları mevcutken bu oyunda aynada adamımızın yansımaması ve kusurlu yansıma durumu Definitive Edition’da dahi mevcut. Açıkçası bir dönem duyduğum, okuduğum ‘’ Mafia 3, geliştirme sürecinde şantaja uğrayarak bu şekilde çıktı. ‘’ iddiaları gerçek mi diye düşünmüyor değilim oyunun çıkmasının üzerinden 4 yıl geçtiği halde bile hala bu ayna problemi devam edince. Her ne kadar kötü bir oyun olmasa da ben büyük eksik ve hatalarına rağmen Mafia 3’ü severek bıkmadan oynasam da versiyon geliştirmesinde dahi bu hataların düzeltilmemesi benim kafamda ciddi soru işaretleri bırakıyor.



    Kaynak:https://www.merlininkazani.com/mafia-trilogy-paketinde-neler-var-neler-degisti-haber-110689



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 21 Mayıs 2020; 1:59:30 >
  • Mafia 2 gibi bir oyunu nasıl bu şekle soktular anlamıyorum. En zorda oynuyorum, yapay zekanın saçmalıkları delirtiyor adamı. Çok dolu bir mekanı kolaylıkla temizliyorum, polislerden kaçarken ara sokaklara girmeden kurtulmak mümkün değil, sürekli önüne polis arabası çıkıyor. Yani oynayacağım ama bu saçmalıklar delirtiyor adamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamda ki sistemle COD MW 2019, far cry 5 ve benzeri oyunları full ayarda 60 fps sabit kasmadan oynuyorken bu saçma sapan optimizasyon sorunlu oyunda şehir içinde fps düşüşü yaşıyor olmak canımı sıkıyor. Her şeye rağmen DLC paketlerini oynamak yeni nasip oldu Donovan ile olan bölümler gerçekten iyiymiş.
  • İlk başta oyun bayağı kötü geldi, her şey çok berbattı ancak oynadıkça biraz toparladı. Hikâyesi hâlâ felaket ancak oyunda araba sürüşleri ve çatışmalar gayet keyifli. Kıyafet, Definitive Edition olmasına rağmen sık sık buglanıyor. Bazen ara sahnelerde asker kıyafeti giyili gözüküyor falan, rezalet resmen.

    Çoğu kişinin övdüğü müzikler bana gürültü kirliliği gibi geldi, o yüzden sesini kıstım.

    Oyun bitince yine bir şeyler yazarım. Şu anlık 4,5/10.
  • Oyunu nihayet bitirdim ve özetle oyun bir fiyasko. Oyundaki bütün hikâye görevleri kısaca şundan ibaret: 1 Patron var. Onun 7 tane alt patronu var. Alt patronların her birisinin 2 tane alt alt patronu var. O alt alt patronların da ilgilendikleri illegal işler var. Bu alt alt patronlara ulaşamıyorsunuz, kayıplar. Onları ortaya çıkarmak için yan görev olsa yapmaya tenezzül etmeyeceğiniz sıradan ve hepsi birbirinin aynısı olan (sorgula, zarar ver, sabotaj yap, yok et gibi) dandik, sıkıcı, monoton, affedersiniz b...k gibi yan görevler var. Oyunun %95'i bu b...ktan yan görevlerden ibaret. Yalnız dediğim gibi, bunlar hikâye görevi. Yani hepsini yapmak zorundasınız. Geriye kalan %5'i ise sinematikler falan.

    Oyunun Yan Görevler sekmesinde ise size çalışan alt patronların (Scaletta, Cassandra ve Burke) işlerini ilerletecek yan görevler var. Joe'nun kaderini öğrenmek için bir tanesini yapayım dedim. Ne olsa beğenirsiniz? Bu görevlerde de istediğimiz adam ortalıkta yok. Hikâye görevlerinde olduğu gibi alt alt patronlara yaptığımızı yapıyoruz. Yukarıda anlattığım b...ktan görevlerin aynısı. Yani oyun nereden tutsanız elinizde kalıyor.

    Belirtmek istediğim bir şey daha var: Oyunda kıyafet değiştirebiliyorsunuz ama bu kıyafet çoğu sinematikte görünmüyor. Çoğu sinematikte varsayılan kıyafet olan asker kıyafeti gözüküyor. Bu kadar basit bir detayı bile oyuna adapte edemeyen bu bilmem neler nasıl bu sürüme "Definitive Edition (Nihai Sürüm)" deyip 200 lira istiyor? Bu ne kepazeliktir.

    Önceki yorumumumda 4,5/10 vermişim. Son puanım, bütün bunları göz önünde bulundurarak 1/10.

    Mafia adıyla çıkmasaydı herhâlde 0 verirdim. 1 puan da Vito'nun ve araba sürmenin fena olmamasının hatrına. Zaten oyunu oynama motivasyonum da bundan ibaretti.
  • Bir de öldürdüklerinizin, başka iş için aynı mekana gittiğinizde yeniden doğması muhabbeti vardı, hala duruyor değil mi o da?
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Bir yere iki kere gitme muhabbeti var evet. Bir kez yakıp yıkmak için, bir kez de alt alt patronu öldürmek için gidiyorsun. Ama patronu ölünce yer senin oluyor.
  • Optimizasyonunu merak ettiğimden malum yerden indirip denemek istemiştim. 4-5 saat oynadıktan sonra şunu diyebilirim ki GTA 5'in ciddi alternatifi olacakken mahvetmişler.

    Sadece 2 silah taşıyabildiğimiz mafya oyunu yapmışlar, görevleri de hiç anlayamadım o kadar oynamama rağmen, yan görevler açılmadı hikaye üzerinden ilerliyorum. Bazen bir görevi aktif ettiğimde haritada gözükmüyor nereye gideceğimi bulamadım. Cebimizdeki para güvende olsun diye kasaya koyuyorum fakat kasada ne kadar olduğunu ve nasıl çekeceğimi anlamadım. Kıyafet değiştiriyorum sinematikte varsayılan kıyafet görünüyor vs..

    1960 dönemi, GTA’yı andırması ve araç sürüşü gibi olumlu yönleri olsa da 5 para etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu oyunda dlcleri nasıl açıyoruz? Stones Unturned dlcsini oynamak istiyorum ama 3-4 saat oynadım haritada 3 dlcde daha çıkmadı. Daha ne kadar oynamam gerekiyor? Yani bu beş para etmez ana hikayeye daha ne kadar katlanmalıyım?


    Bu arada oyun ana karakterinden menü tasarımına kadar baştan aşağı iğrenç. Ana karakter mafiadan çok hanzo gibi birşey. Dandirik mafya dizilerindeki rol yapamayan kalas gibi yürüyünce süper rol yaptığını sanan dandik oyuncu gibi. Adam, atv dizilerindeki rol yapamayan kasıntı mafya karakteri gibi. Oynayana hiç zevk vermiyor. Adamda ruh yok. Birbirini tekrar eden görevleri yaptıkça kusasınız geliyor. Bayım bayım bayıyor oyun.

  • Arkadaslar mafia 2 oyunun buyuk faniydim. Mafia 3 defi. Edi. yeni laptop alinca indirdim hemen. Ama begenmedim oynanis tarzini. En kisa yoldan hangi gorevleri yaparak bitirebiliriz.Yüzde kac oldugunuda goremiyorum. Tavsiyeleriniz varmi oyunla ilgili. ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31cetvel31 3 kullanıcısına yanıt

    Oyunu kısa yoldan bitirmek mümkün değil. Bitirmek için neredeyse hepsi birbirinin aynısı olan sıkıcı ve uzun bir dizi görevi yapmalısınız. Bunun yerine Mafia: Definitive Edition'u oynayabilirsiniz oynamadıysanız.

  • Epic Games üzerinden satın aldım. Oyunu hiç oynanmayacak seviyede kasıyor, bu normal mi? Sanki 5-10 fps alıyormusum gibi. Sistem i5 7300hq gtx 1050 16gb ram

  • Ne olursa olsun bu çöp oyuna para vermeyin
  • Harcamışlar güzelim hikaye ve oyun mekaniğini valla çok yazık bu optimizasyon nedir kardeşim çok efsane olabilirdi. Görev yöneticisinden işlemci kullanımını gerçek zamanlıya ayarlayınca oyun daha akıcı oluyor ama baya kötü yani... Kafasına göre fps düşüyor takılmalar oluyor genelde 80 fps civarı oynuyorum buna rağmen öteki oyunlardaki hissi alamadım. Gerizekalılar bir windowed full screen seçeneği bile koymamış oyuna şaka gibi ilk oyunun da zaten full screen bozuktu ama gene windowed full yaparak vaziyeti kurtardık.

  • Mafia 2'nin üzerinden gidip hikayeyi devam ettirseler en iyi oyunlardan biri olabilecekken tamamen gta çakması olmuş oyun.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.