Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Bakın iyilikleri yapabildiğimizi göstermek için belirttim, Kısacası ha üniversiteye destek vermişiz, ha sizin oturabileceğiniz koltuğunuzu aynı fiyata daha kaliteli (karsız) ürün vermişiz bence bir farkı yok, var ise siz söyleyin.

    Hali hazırda koltuk üretiyoruz, bu form da benzer üretim mantığı olan ürünleri de gösterdim, yani koltuk üretmiyorken koltuk üretecek bir firma olsak sonuna kadar haklısınız, know how burada kullanılır, üstelik daha önce konsol için 30 adetlik bir üretim yapıp sattık bunun da fotosu var, oyuncu koltuğu konusunda 0 deneyim değiliz yurtdışındaki müşteri soracak olur İsa ki böyle bir Müşteri yok olabilir diye yazdım.

    Bakın oyuncu koltuğu üretimi ile o fuara katılmıyoruz, ilk defa döküm ürün döşemiyoruz, ilk defa mekanizma kullanmıyoruz, burada know how nerede var?

    Beta üretim konusunda bir kez daha yazıyorum TSE Ankara 1475 liraya test ediyor adımızı niye lekeleyelim, 2013 den beri internette satış yapıyoruz niye riske girelim?

    Kar amacı gütmeyen bir konuda, üstelik hiç bir şekilde alfa test beta Test konusu yok iken 100 adet koltuk hibe etmek üstelik 100 adet bile sipariş olur mı belli değil ben olası fire payından dolayı oluşacaklar toplayıp hibe olabilir diye düşünmüştüm.

    Samimiyet konusuna gelince, ben kullanacağımız tüm yarı mamülleri, malzemeyi markası ile yazarken samimi olduğumuzu düşündüm, perakende firması değilken niye PR için yatırım yapalım ki, biz size daha sonra (son müşteri ye) mal satalım amacı gütmüyoruz ki?




  • anket yapılsın en çok istenen özellikler eklensin, ona göre seçim yaparsınız. 350-500 arası çıkacak bir YAZ GÜNÜ TERLETMEYECEK ve rahat bir koltuğu almayı düşünürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 16 Mayıs 2020; 15:54:0 >
  • Takip. Fiyat performans açısından uygun olursa almak isterim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xdrive aldim iade edecegim. bu kadar rahatsiz bir koltuk olamaz. oturdugumuz yerdeki o sag ve soldaki cikintilari neden yapiyorlar anlamiyorum. bacaklarinizi acamyorsunuz otururken. kalcalarimi acitiyor zaten. boy 190 kilo 90. yapan adamlar ne dusunmus merak ediyorum. yazin terletmesin. oturma yeri geriye dogru degil sag ve sola dogru genis olmasi lazim. arkaya esneme olsun beli sarsin yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yerinizde olsam, yapılmayanı yapardım..O da şu oluyor, delikli deri ve fan vasıtasıyla içinden oyuncuya hava üfleyen delikli sünger..bunu yapabiliyorsanız bu işe girin ve parayı kırın..Olanı 50-100 tl ucuza üretmek size para kazandırmayacaktır..Olmayanı ise 200 tl fazlaya satabilirsiniz..
  • Takip
  • Şuan tahta sandalyede oturuyorum güzel bir ürün olursa alırım,.
  • Gerçekten şu konuda o kadar saçma sapan postlar gördüm ki, bazı arkadaşlara cevaben bişeyler yazmak istedim. Şimdi o "bizi deneme tahtası olarak kullanacaksınız hiç kalite kontrolle uğraşmayacaksınız" diyen arkadaş. Kac firma ürünlerini kalite kontrole sokuyor sen biliyor musun? Ismini vermek istemediğim 2 tane çok büyük mobilya üreticisi var tahmin etmışsındır. Bu adamların yaptıkları her mobilyayi kalite kontrole soktuğunu mu saniyosun sen? Kalite kontrolü yapılmamış ürünü almak olmazmış. Piyasada kaç tane kalite kontrolü yapılmış oyuncu koltuğu var? Ben sana işler nasıl işler söyleyeyim.
    Firma Sahibi: Selamlar Aga. Yeni bir yemek masası yaptık. Kullandığımız parçalar önceki masayla aynı. Diğerine verdiydin zaten kalite kontrol sertifikasını. Aynı malzeme ayni mal. Buna da atesle hem sen de nasiplenirsin bak.
    Kalite Kontrol mühendisi: Vaay selâmlar hocam. Tabi tabi ne demek gelin başlayalım işlemlere...
    Sen aldığın üründe şu konuşmanın geçmesini istiyosun ve bunun için milletin iyi yürekle yapmak istediği bir şeye köstek oluyorsun. Gerçek hayatla üniversitede öğrendiğin şeyler çok farklıdır. Üniversitede ögrendigin şeyler gerçek hayata geldiğin anda hiç-bir şey ifade etmez hale gelir. Bu maalesef böyle. Arkadaş hangi parçalardan kullanacağını söylemiş. Tedarikçilerinden alacak ürünlerin çoğunu. Peki bu tedarikçiler bu koltuğa özel malzene mi uretecekler? Hayır ellerindekilerden verecekler. Bu ellerindekiler daha önce kullanılmamış mıdır? Hem de binlerce kişi kullanmıştır o parçaları. Yani bunun deneklikle falan alakası yok. "Marka olsun hacı ya napacan üretici ürününü" buyur kapi açık. Beş para etmez Rampage koltukları 1500 liraya seni bekliyor. 2 3 bin liralara xdrivelar seni bekliyor. Git onları al sen. Surda doğru düzgün bir girişim yapmak isteyen özellikle de bu forumdaki insanlar için özel fiyatla satmayi isteyen arkadaşa da engel olma. Çok methettiginiz Ikeanin 200 liralık mutfak sandalyesinin ayağını 3 senede 2 kere değişmek zorunda kaldım. Ankara sitelerde yaptırdığımiz Mutfak sandalyesini (Masa+4 Sandalye 1500 lira) 4 senedir kullanıyorum daha renginde bir değişim bile olmadı. Siz böyle markalara para kaptırmaya devam edin. Kalite kontrol önemli aga 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bakmayın şunlara allah aşkına. Siz güzel bir fiyatla bize kaliteli ürünler sundugunuzda merak etmeyin onlar da alir Siz bize şöyle sağlam ve yazin terletmeyecek bir koltuğun ortalama fiyatını söylerseniz bizim için çok makbule geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip + destek. Ne olduğu bilinmeyenlerdense kendi insanımız kazansın hem de opsiyonel üretim var
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    bence kesinlikle dediğiniz mekanizma olmalı oturma açısı değişmeden arkaya yaslanılabilir olmalı. çünkü mesela oyun oyunyoruz her el ölüp 1-2dk bekliyoruz o arada mesela tekrar doğmayı. neden benim oturma poziyonumun değişmesini isteyimki ölüyken arkama yaslanır izlerim oyunu. yada film izlerken arkaya yaslanıp izlememiz yeterli güzel bi kafa yüksekliği olursa
  • arkaya komple yatması gerek yazanları cidden anlamıyorum. ne gerek var böyle bi mekanizmaya. Neden istiyorlar çok merak ettim. monitör önünüzdeyken komple yatırıp ne yapacaksınız koltuğu üzerindemi uyuyacaksınız yada yatırıp tavanı izlemekten zevkmi alıyorsunuz. Bence tamamen gereksiz maliyet
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ihtiyacım olmamasına rağmen ilgi ile takip ediyorum. Güzel ve faydalı konu. Olumsuz yorumlara takılmamak lazım. Gerekirse ben de bir tane alırım destek için. Sen kendi işine odaklan. Bir sürü kişi sana destek verecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Yemek masasinin üzerinde her uzvunu koyup 15 saat oturuyor musun?

    Bu bir mobilya örneği değil, yatak, ayak gibi ortapedi ürünü.

    Verdiğimiz örnekleri anlamıyor olmaniz normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada firma yetkilisi arkadaşa naçizane tavsiyemdir:

    Bu konu altında "Hep destek, tam destek. Yerli ve milli olsun, çamurdan olsun" şeklinde yazan arkadaşların yarattığı ilüzyona fazla kapılmayın. Yarın satın aldıkları ürünlerde (tabii müşteri olacaklarsa) en ufak sorun çıktığında, aynı kişiler buraya gelip "SEFES REZALETİ!!!1" başlıklı konu açmakta bir an bile tereddüt etmeyeceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 16 Mayıs 2020; 17:0:50 >
  • Arkadaşlar olumsuz yorum yapanların yorumları da çok kıymetli bizim için, tartışmadan önce lütfen hangi ürün için yorum yaptığınızı yazarsanız hem bizim için hem de gereksiz tartışma olmaması için daha iyi olur.

    Ben de ders çıkarıyorum mesela kalite belgesi konusu 100 ürün mü ürettik, artık her ürün için 14.75 tl ek maliyetimiz oldu, ayrıca TSE için sıraya girmeliyiz.

    Ekonomik üründe arkaya (toplam 180 derece) mekanizması kullanmaya bence gerek yok, bir de bu tip yatan ürünler de kilo sorunu ve bunun dengede kalmasını (üstünde insan varken) moment hesabı nasıl yapılıyor BİLMİYORUM, bakın açıkça ilk defa bu konuda bilmediğim bir detay, hesap var - bir de üstünde uzanan insan görmek çok önemli, insan ağırlığının önemli bir kısmı leğen kemiğimden önceki kısım.

    Spor üründe full yatar mekanizma istenecek ise onu da listeye yazarız Ayarlı kol örneğinde olduğu gibi.

    Destek veren arkadaşlar teşekkürler ama eleştiri yapan arkadaşlar bir yerde haklı sonuçta buna benzer bir proje daha önce olmamış ve forumda bir sürü iyi niyeti suistimal edilen insan var, hepimiz bu Salı günü çekeceğim sünger videosu ve Çarşamba günü açıklayacağımız takvim, donanım ve fiyatları beklemeli.

    Prototipin üstüne konuşmak bağımsız forumdaşların yorumu burada çok önemli, ben güncellenecek olan prototipten sonra ürünü Kayseri de bulunan forumdaşlara kullanması için sıra ile 1 günlük vereceğim.

    Ayrıca MÜHENDİS arkadaş fire hesabını kaç orandan yapar ise, arta kalan fireden de toplanacak ürün veya ürünleri de sizin belirleyeceğiniz biçimde HEDİYE EDECEĞİM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de Kayseri'deyim.
    Sizi destekliyorum hocam.
    Bu kadar mobilya fabrikasının yerli bir oyuncu koltuğu üretmemesi zaten garipti.
    Umarım sizinle bu durum değişir.
    Eğer fiyatlar 500-900 bandında olacaksa harika.
    2 tane alır rahat rahat kullanırız.

    Selamlar.
  • Öylesine dolaşırken denk geldim konuya.İlgimi çekti girdim konu sahibi arkadaşın yazdıklarını ve fikrini beğendim açıkçası desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.Uzun zamandır oyuncu koltuğu kullanan birisi olarak bende fikirlerimi beyan etmek isterim.
    2017 yılında amazon.de den hjh Office in bir oyuncu koltuğunu aldım.Ne derisinde ne mekanizmasında bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım.Kilo olarak 99-107 arasında dolaşırım yıl içinde 😁.PC başında günde en az 3 saatimi geçiririm.Kullandığım koltuk ta şikayet edeceğim tek şey yazın sırtımın terlemesi.Tabi kullanmaya bağlı olarak oturduğum kısmında süngerin in zayıflaması.Onuda bi mobilyacıya gidip değiştirme niyetindeyim.
    Kullandığım koltukta kol dayama,sırt bölgesi ve alcaltma/yükseltme ayarları mevcut.Ayrıca sallanabiliyorda.
    Eğer forum için bir koltuk üretilecek ise kendi tecrübelerime dayanarak

    1.Kesinlikle yükseklik ayarı olmalı
    2.Kol dayamada en azından yukseklik ayarı olmalı.
    3.Sırt ayarı olmalı
    4.Kendi şahsi fikrim sırt bölgesi kumaş olmalı
    5.Yıldız ayak demir v.b olmalı

    Bence bu 5 ana etken olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca kendi kullandığım koltuğun kumaşı karbon kaplama gibi ama ne olduğu hakkında hicbir fikrim yok.Kırmızı olan kısımları da nefes alır bı yapıda gibi.Çok anlamadığım için resimlerinide ekliyorum konunun uzmanı zaten arkadaş bı değerlendirsin ne olduğunu.Fiyat 600 u aşmayacak şekilde olursa bende talip olurum destek için. Sefes Oyucu Koltuğu Projesi Sefes Oyucu Koltuğu Projesi Sefes Oyucu Koltuğu Projesi Sefes Oyucu Koltuğu Projesi Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • İlk başta Batu nickli kişinin üslubu yanlış olsa da diğer arkadaşların konuyu açması ile doğru bir noktaya parmak bastıkları belli.
    Satılan ürünler belli bir standartı yakalaması ve bunun resmi olarak belgelenmesi gerekiyor. Öteki türlü arkadaşların dediği yola geliyor iş.
    Ne olduğu belli olmayan ürünleri müşterilere parayla satıp kullandırmak ve geri bildirim almak.
    Bu etik değil ve donanımhaberin de buna izin vereceğini sanmıyorum.
    Kendinizi net şekilde açıklamanız gerekiyor.
    Piyasada satılan ürünler hangi standart sertifikalarına sahipse sizin ürünlerinizi de öyle olması gerekiyor.
    Burada karsız ürün satmaksa amacınız, her kalemin masrafını (kalit e belgeleri dahil) tek tek yazarsınız. Bu şekilde forum kullanıcıları denek mi olacak yoksa gerçekten bir iyilik mi yapılacak belli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 16 Mayıs 2020; 17:24:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.