Şimdi Ara

Ford Mustang Mach-E tıpkı Tesla gibi OTA güncellemeleri alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OTA güncellemeleri özellikle otomotiv alanında giderek yaygınlaşmaya başlasa da bu alanda genellikle en çok öne çıkan firma Tesla. Firmanın araçları, aldığı güncellemeler ile çeşitli özelliklere sahip oluyor ve bu özellikleri geliştirmeye zaman içinde devam ediyor. Görünüşe göre Ford da bu konuda geri kalmayacak. 



    Ford’un gelecek elektrikli SUV modeli Mustang Mach-E, firmanın açıklamasına göre OTA güncellemeleri özelliğine sahip olacak ve hatta bu özellik, aracın büyük bir parçası olacak. OTA, yani Over the Air, uzaktan güncelleme yoluyla araç, fabrikadan çıktığında sahip olmadığı çok sayıda özelliği zamanla kazanacak.



    Ayrıca Bkz.Ford Mustang Mach-E ile ilk karşılaşma: İddialı tasarım, güçlü özellilker



    Ford’un açıklamasına göre bu güncellemeler, kullanıcı bunun olduğunun farkına bile varmadan gerçekleşecek. Mustang Mach-E kullanıcılarına güncellemeler için bir saat aralığı seçme opsiyonu sağlanacak ve bu güncellemeler büyük çoğunluğu iki dakikadan kısa süre içerisinde kurulacak. Güncellemelerin bir kısmı ise aracın çalıştırma butonuna basıldığı anda kurulacak ve hiçbir vakit almayacak.



    Kaynak:https://www.cnet.com/roadshow/news/ford-mustang-mach-e-tesla-over-the-air-updates/







  • Güncellemelerde yapılan hatalar büyük sorun çıkarabilir bu tip arabalarda. Analog Dünya'nın güzelliği, bug yok bir şey yok, bas gaza git. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.