Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
63
Favori
128.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    tableti bir kaç aydır kullanıyordum, bugün microsoft teamsten dosya indirmeye çalıştığımda indirildi görünmesine rağmen dosyayı açmama/hiçbir klasörde göstermeme problemi yaşadım. daha sonra teams'in kendi dosyasına bakmak için storage>android>data kısmına girdiğimde buranın boş olduğunu gördüm. normalde data içindeki dosyasına indiriyordu belgeleri vs. bu sorunu nasıl çözebilirim herkeste böyle mi? acil cevap bekliyorum.

  • lunlumo kullanıcısına yanıt

    Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Böyle bir problem olmaması gerek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerim için aldım memnunum açıkçası fena değil. Kalemin uç kısmının ömrü ne kadar acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    denedim, hatta tableti sıfırladım ama hala aynı. drivedan vs indiriyor ama microsoft teamsten indirmiyor. :(

  • lunlumo kullanıcısına yanıt

    ms team a chrome üzerinden giriş yapıp oradan indirmeyi deneyin, uygulama üzerinden dosya indirmek PC de dahi çok sorunlu.

  • lunlumo kullanıcısına yanıt

    O halde microsoft teams uygulaması sorunludur. Çünkü başka uygulamalarda bu gibi sorunla hiç karşılaşmadım. Kasım ayından beri banamısın demedi. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 12 Nisan 2021; 23:28:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak-82

    Arkadaşlar bugün itibariyle yaklaşık 7-8 gün önce sipariş verdiğim mouseda geldi ve çok çok memnun kaldım. Hem bluetooth ile çalışıyor hemde 2.4g aparatıda var.

    Işıklı mışıklı olması da apayrı güzel. Klavyeyi de bi an keşke rgb alsaydım dedim ama kısmet değilmiş.


    Mouse arayışında olanlara Everest'in SM-BT11 modelini kesinlikle tavsiye ederim.


    HB üzerine 70 lira civarında ama N11 de 55 lira dolaylarında bulunabiliyor. HB da da indirimim vardı ve 55 liraya mâl oldu bana.

    Mouse un ergonomisi hissiyatı tepkimesi vs vs çok iyi fiyatının üzerinde hatta laptopda kullandığım logitech m170 den kat kat üstün bir malzeme kalitesi var. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.



    https://www.hepsiburada.com/everest-sm-bt11-ince-rgb-kablosuz-mouse-p-HBV00001AJ1CJ?magaza=Lunatic%20Gamer%20Shop


    hocam, klavyenin markasını söyleyebilir misiniz?

  • Zaten hali hazırda microsoft ve hp marka klavye mouse kullanıyordum fakat wireless olarak usb hub ile bağlanıyordum. Geçenlerde denk geldiğim içi ve uyguna geldiği için klavye ve mouse setini ben de yaptım. Klavye'yi ikinci el olarak sıfır temizliğinde 50tl'ye denk getirdim, mouse'da 70 liraya geldi. Ben çok memnunum şu an için, dex modu ile harika bir deneyim oluyor. Bu arada klavye tamamen android için tasarlanmış, tüm fonksiyonlar aktif şekilde çalışıyor.



    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 14 Nisan 2021; 16:52:50 >
  • JacobTR kullanıcısına yanıt

    Klavye de marka model yazmıyor hocam sadece bluetooth ile bağlanırken KB20 yazıyor. Sanırım Alcatell 1T 10'un yanında gelen klavye ve bende sahibinden üzerinden satın aldım. Bi üst gönderideki klavyenin birebir aynısı, tek fark bendekinde herhangi bir marka yazmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    Klavyede ki □ tuşuna basınca sizde son uygulamalar çıkıyor mu, bende □ + tab tuşuna basınca çıkıyor, çok elzem bir şey değil ama merak ettim klavye birebir aynı olunca bi sormak istedim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim hocam. :) Kare tusu command tusu gorevini goruyor anladigim kadarıyla. Yani atiyorum kare+w basinca dex moduna giriyor falan. Ayarlarda kombinasyonlari görebiliyorsunuz klavye kisminda. Alt+tab yaparak gecis yapıyorum ancak alt tusu sag tarafta oldugu icin biraz garip oluyor. Fakat sorun teskil etmiyor bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 15 Nisan 2021; 3:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, teşekkür ederim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pdf üzerinde kalemle hızlıca not alıp kaydedebildiğim bir uygulama var mı? Premium adobe acrobatta var bildiğim fakat ücret ödemek istemiyorum tek bir özellik için. Samsung notes'un yaptığı gibi de pdf yi içeri aktarmak istemiyorum çünkü aynı pdf i telefon ve bilgisayarımada senkron ederek çalışıyorum.

  • Xraintos kullanıcısına yanıt

    Xodo tavsiye ederim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama muhteşem çalışıyor hocam teşekkür ederim.

  • Ek olarak üniversite öğrencileri için derslerimi nasıl çalıştığım hakkında bilgilendireyim.


    Canlı dersleri ya telefon ya da bilgisayardan takip ediyorum. O süreçte fiziksel bir defter kullanmak yerine samsung notes uygulamasını kullanıyorum. Tablette not tutmanın çok fazla artısı var. En önemlisi yazdığınız notları istediğiniz yere taşıyarak, boyutunu ayarlayarak ve rengini değiştirerek dilediğiniz sayfa düzenine ulaşabiliyorsunuz. Şuan vizelere çalışırken gayet işime yarıyor. Tableti almadan önce eski notlarımı açıp çalışamaz iken, şuan inanılmaz basit bir şekilde geri dönüş yapabiliyorum.


    Dersler kitaplar veya slaytlar üzerinden işleniyor ise (@burak-82 hocamınız tavsiyesiyle) Xodo sayesinde pdf dosyalarının üzerine istediğim gibi not alıp çizebiliyorum. Özellikle derslerinde textbook kullanan arkadaşlar için muhteşem bir alternatif.


    Yazımdaki en kritik uygulama ise Resilio Sync. Bu mereti hem telefonuma hem tabletime ve hem de bilgisayarıma kurarak, belgeleri anında senkronize ediyorum. Xodo ile pdf üzerinde her not tuttuğum zaman bunlar otomatik diğer cihazlarıma da kaydediliyor. Bilgisayardan hocaların yüklediği yeni belgeleri indirdiğim zaman da tabletim üzerinde anında görülüyor. Bu sayede kendinize ortak bir çalışma klasörü kurmuş olabiliyorsunuz. Özellikle klasör düzenleme tarzı işlerinizi windows üzerinden yapmayı tercih ediyorsanız daha bir işinize yaracaktır.


    Daha sonra tablet üzerindeki çizim uygulamalarını deneyeceğim. Normalde wacom + photoshop ikilisini kullanıyorum. Aralarındaki farkları gireceğim.

  • Xraintos kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, Resilo Sync oldukça güzelmiş. Öneri için teşekkürler, belgeleri daima usb kablo ile PC ye atar ya da PC den tablete atardım boşuna uğraşmasım bunca zaman SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    Çizim deneyimlerinizi merakla bekliyoruz SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Son yazılım ile cihaza DEX modu geldi. Benim laptop çok eski ve param olmadığı için de yeni bilgisayar alamıyorum. Word vb işlerimi tabletten yapmak istiyorum. Tableti HDMI kablo ile TV ye bağlamak için kullandığınız aparat var mı? Bluetooth klavye ve farem yok. Fakat logitech in tek alıcısı ile farem ve klavyem var. Tableti hem tv ye bağlamak hem de klavye ve fareyi de kullanabilmek için aparata ihtiyacım var. Bu şekilde bildiğiniz bir aparat varsa linkini paylaşabilir misiniz?

  • maximilanos kullanıcısına yanıt

    S6 Lite'da maalesef hdmi desteği yok. Dex modunda ekran yansıtamıyoruz. Farklı bir yöntemi var mı bilmiyorum ama destek yok. Ben de çok istiyordum bağlayabilmeyi fakat bu şekilde idare ediyorum. Ekran yeterli geliyor aslında dex modundayken.

  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Bak burda var

    Ekran yansıtmayı nasıl algılamıyor cihaz anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 18 Nisan 2021; 17:3:8 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.