Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
63
Favori
128.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam, gözlüğü ihmal etmeyin benim 0,25 astigmat 4 sene içinde bayağı ilerledi ve üzerine de miyop eklendi SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    Tablette bence İpad'in su götürmez bir üstünlüğü var hocam. Mesela şu an Air 4 Apple'ın orta/üst segment tableti ama S7+ dan kat kat hızlı ve üstün bir cihaz.

    Bunun nedeni Samsung'un, Apple'ın gerisinde bir cihaz üretmesi değil. Android ekosisteminin Apple'ın İpados'unun gerisinde kalmasıdır.


    Esasen İpad kullanırken aslında telefondan farklı yepyeni bir cihaz kullanıyoruz ama Android tabletlerde devasa ekran boyutlarına sahip akıllı telefon kullanıyoruz gibi bir durum yaşıyoruz.


    Bu sorununun önüne Samsung Dex ile geçmeye çalışıyor ama S6 Lite da Dex desteği vermediler. Muhtemelen S7 Lite ın Dex modu olacak.SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    Ama şu da var ki sizin benim gibi tableti alıp iki pdf karıştıran, sosyal medya da kullanan ya da canı sıkılınca oyun oynayan kitle için Android de aynı İpad de aynı aralarında bariz bir yoktur.


    Öte yandan iş profesyonel çalışmaya gelince İşlemci hızı, uygulama çeşitliliği ve kararlılığı açısıdan İpad'lerin şu an son nesil i5/i7 li laptopları dahi geçtiği oluyor. (4K video konusunda filan)

    Yine lafı çok uzattım velhasıl kelam şahsen benimde marka takıntım yok ama tablet konusunda Apple tekten gelmiş bence





  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Laf lafı açıyor hocam. Forumdaki arkadaşlar kusurumuza bakmasın. Uzun uzun yazıyoruz malum 😀 Tabi öyle İpadin yeri ayrıdır. Ama bir noktada siz tam duygularıma tercüman oldunuz. Ben genel olarak Pdf okuyup youtubede takılıyorum. Arada da web sayfalarında geziyorum. Benim işimi 1000 tl lik tablet bile iş görür aslında. Ama beni bu tablete çeken Spen olmasıydı. Yalana gerek yok ben biraz da bu cihazın İpade göre fiyatını sevdim. 3999 (128gb için) ve 850 tl kalem fiyatı vermek işime gelmedi. Alacak gücümde vardı. Ama israfa gerek yok dedim. Ayrıca S6 lite tasarım olarak daha modern geldi. Hoşuma gitti. Yani benim yaptığım işler için fazla paraya gerek yok. Ekstra bluetooth kulaklık, Mi band ve kıyafet aldım kendime. Devir tasarruf devri. 😂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 28 Şubat 2021; 0:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışına çıkmadığımız için sorun olmaz sanırım hocam SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    Ipad 8 + kalem 4k yi buluyor ama iş bununla da kalmıyor ki, kılıf ekran koruyucu derken ek 200 liraya yakın masraf bir daha çıkıyor.

    Matepad 10.4 de kalem ile 3200 e kadar çıkıyordu, kılıf vs derken 3400 ü gözden çıkarmak gerekiyordu. Gündelik kullanım için o kadar paralara hiç ama hiç gerek yok bence de. S6 lite kılıfıyla ekran koruyucuyla 2450ye hepsini mâl oldu Bi eksiğim bluetooth kulaklık kaldı. Tıpkı sizin gibi daha az paraya daha optimum ürün satın almış oldum bende SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    Aliexpress ten bugün şöyle bir kılıf sipariş verdim bakalım nasıl bir şey gelecek.


    Bir de ekran görüntüsüm çok hoşuma gitti onu da paylaşayım konuya renk gelsin SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU
    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU




  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Kılıf şahane görünüyor. Gelsin canlı halini de paylaşın. İyi günlerde kullanın :))
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Hakikaten kılıf çok iyi. Gelince canlısnı atın bakalım. Birde bu Aliexpreste satılan lansman kılıf (Orijinal kılıfta buna dahil) tabletin yanlarını korumuyor. Olaki tablet yere düşse kenarları çizilecek. Aslında alacaktım bu nedenle vazgeçtim. Elimdeki kılıf kopana kadar kullanırım artık 😀 Birde ben pdf e kitap okumak istiyorum. Kitap bulabileceğim virüslü olmayan sitelere ihtiyacım var. Bilen arkadaşlardan önerileri bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @surfer Çok teşekkür ederim. Geldiğinde muhakkak paylaşırım SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    @arkeskin52 Çok teşekkür ederim. Geldiğinde muhakkak paylaşırım SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    E kitap konusunda aradanan isim benim sanırım en az 4 5 yıldır e kitap okurum çünkü SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

    PDF i boşverin hocam, E Reader Prestigo uygulamasını indirin Epub formatında kitaplar indirerek E Reader Prestigo dan okuyun bence. Ben yıllardır bu şekilde kitap okuyorum ve tıpkı normal kitap gibi oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Boyut olarak da 250-300kb anca (1mb bile değil, pdf ler genelde tarama dosya oldukları için 10 20mb ları buluyor.)

    Kitapları da, mesela Kuyucaklı Yusuf Epub indir şeklinde google a yazarak indiriyorum. Bir kaç tane ekitap sitesi vardı önceden oradan bulurdum; ekitapciar.net, hattusa.org. Şu an bu siteler kapandı sanırım ama vpn ile girilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Hiç bulamayınca satın alıyorum SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU Aslında çoğu zaman hak geçmesin diye kitabın aslını satın alıp kütüphaneme koyuyorum sonra epub halini indirip telefondan okuyordum şimdi bu iş tablete geçti tabi, elektronik ortam daha rahat geliyor bana. Ama bir kitabın epub haline de 20-30? istiyorlar ve çok sinir bozucu. Matbaa yok baskı yok kitabevinde satılan dokunulabilir gerçek sürümde 20 30 lira dijital ortamda satılan 20kb lık dijital sürümde 20-30 lira. Ne anladık bu işten... Haliyle mecburen hak geçmemesi için bazen orjinalini de satın alıyorum.


    Elimde derecelendirimiş 3373 kitabın olduğu bir link vardı bulabilirsem atarım size. Ne olur ne olmaz diye hepsini indirmiştim 3gb dı zaten, linki bulamasam da aradığınız bir kitap olursa Pm den yazın muhtemelen arşivde vardır oradan atarım size.


    Öte yandan eğer çizgi roman da okumak isterseniz CDisplayEx uygulamasını tavsiye ederim 16:9 ekran burada çok işe yarıyor ve elinizde bir çizgi roman varmış havası veriyor.

    https://mega.nz/folder/BMpHjQBB#xJShLgOtRzjTkFjPi0svsA Şu linkte 61Gb lık çizgi roman var okuyup bitirmesi bir ömür sürer sanırım SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 28 Şubat 2021; 17:37:49 >




  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen iyiki aldın bu tableti. Maşallah her konuda bilgin var. Sağ ol var ol bilgilerini paylaşıyorsun bizimle. Çizgi roman vakit olursa bir bakayım. Daha önce hiç okumadım. Merak etmedim aslında. Ama yeniliklere açık bir insanım. Okumayı deneyeceğim. E kitap konusunda haklısınız. Gerçekten matba masrafı olmayan kitap, basım kitaptan daha pahallı satılıyor. Aslında bu arz talep meselesi diye düşünüyorum. Hala tam olarak dijital çağa geçemedik. Mesela abim ekrandan zerre bir şey okuyamaz. İlla kitap olacak veya yazılı bir materyal olacak elinde. Bu nedenle e kitaplar çok revaçta değil. İndiren kişiler de çoğunlukla kaçak indiriyor. Valla hak konusuna gelecek olursak bir nevi bende bazen pişman oluyorum. Ama bazen para çıkışmıyor indiriyorum. Allah affetsin ne diyelim. Etmezse de günahını çekeceğiz artık 😁




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 28 Şubat 2021; 20:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, bugün tab a7ye bakma fırsatım oldu ve pek beğenmedim. Tab s6 lite'ın ekranı Tab a7'ye kıyasla nasıldır bi yorumunuz var mı ikisini daha önce kıyasladınız mı?

  • Alıntı

    metni:
    Hocam sen iyiki aldın bu tableti.

    Teşekkür ederim inşallah zamanla bende iyi ki almışım derim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    Her konu da bilgim yok ama iş teknoloji olunca da bilgiden ziyade geniş tecrübem var desem yalan olmaz. Yaş 30 a merdiven dayadı gidiyoruz bakalım, bu süreçte de teknoloji ile çocukluk yıllarımdan bu yana iç içeyim haliyle de tecrübe artıyor. Bir dönem de bilgisayar teknik servisiydim derken insan zamanla teknolojinin hemen her alanda bir tecrübe ediniyor ister istemez

    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 2 Mart 2021; 7:40:46 >
  • Ben bu tableti almayı düşünüyorum da kafama birkaç şey takıldı.
    İnternette gezinirken tarayıcı performansı nasıl?
    Hdmi kablosuyla ekranı televizyona aktarabiliyor muyuz?
    Zoom gibi uygulamalarda nasıl?
    Isınma şarj problemi var mı?
  • babayani90 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı performansı biraz vasat, hdmi ile ekrana bağlayamıyorsunuz, ben ms teams den toplantı yapıyorum sıkıntı yok. Isınma veya şarj prpblemi yok.
  • Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı performansı iyi olsaydı kesinlikle satıp iPad almazdım. Diğer her şeyi gayet iyi. Bir tek bu nedenden kullanamadım :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 2 Mart 2021; 13:8:35 >
  • Çok sağ olun cevap verdiğiniz için.
  • Selam iyi akşamlar. Normalde böyle olmuyordu son zamanlarda kısa süre bile kullansam ekranda iz kalıyor. 15 dk insta kullanımına bile oluyor bu. Acaba kalibrasyonu falan mi bozuldu? Var mi bunu yaşayan? Parlaklığı kısarak deniyorum yine aynı.

    Edit: bu mesaji yazana kadar klavyenin de izi çıkmış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 2 Mart 2021; 19:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. Ekranın Ghost Screen yani Hayalet ekran olmuş. Bence direk servise gönderin. Uzun süre yüksek parlaklıkta kullanmış mıydınız ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 2 Mart 2021; 21:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Hayır kullanmadım. Bir süre kullanmayınca düzeliyor. Anlamadım neden böyle oldu aniden. Üç dört gündür falan böyle olmaya başladı. Video falan izlerken 5 dkda bir ekranı çeviriyorum ki aynı yerlerde kalıp yakmasın :)


    Bu arada herhangi bir şekilde ısınma problemi vs de yok. Hani tableti zorlasam, ısınsa falan eyv diyeceğim. İnstada profil gezerken, tarayıcıda mesaj yazarken falan klavyenin bile izi kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 2 Mart 2021; 21:36:18 >
  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt

    Sorun geçmezse tek çözüm servis hocam. Birkaç araştırma yaptım. 2 saat cihazı kapalı tutun diyorlar ama geçici çözüm. Bir deneyin isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam arkadaşlae tabletin yanındaki targus kılıfı satıyorum kutusu açılmadı daha
    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnroz T kullanıcısına yanıt

    Fiyat nedir hocam?

  • Fiyat tam belirleyemedim hocam internette 950 yazan var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnroz -- 4 Mart 2021; 12:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.