Şimdi Ara

Playstation 5 Ana Konusunda Yaşanan Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Playstation bölümünde açılan ve Playstation 5'in çıkışı ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ve üyelerin bu konu ile ilgili hissettiklerini paylaşmaya çalıştıkları bir konu mevcut. Bu konu uzun zamandır amaçlarının hala ne olduğu anlaşılamayan bazı kişilerce adeta sabote edilmekte, konuda her hangi bir paylaşım yapılmaması için adeta özel bir çaba sarf edilmektedir.

    Konu artık kendi fikrini ifade etme noktasını aşmış, bambaşka amaçlarla rezil bir hale getirilmiştir. Özellikle Mutlak.sıfır isimli üye tarafından konuda ilgili, ilgisiz bir çok defa tartışma çıkartılmış ve sözde düzgün bir üslubun arkasına saklanarak bu devam ettirilmiştir.

    Bilmiyorum bu konuya bakacak yönetici arkadaşların zamanı var mıdır ama bu üyenin benim yazdığım şu mesajdan önceki ve sonraki mesajlarına lütfen dikkatlice bakın ve niyetini görün. Konu çığrından çıkmış, amacı dışında bir duruma dönüşmüş durumda.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143383523

    Bu mesajımdan sonra sadece üyelerin değil, konuya şikayet üzerine bakacak yönetici arkadaşların dahi zekasıyla dalga geçecek bir tarzda kendince haber paylaşmaya başlamış. Sonuç olarak Bu mesaja kadar kendisi konuda ne tür huzursuzluklara sebebiyet vermiştir, bu üyenin mesajlarının ve konudaki diğer insanların lütfen tepkilerine bakınız.

    Kendisi çok değil, kısa bir süre önce, Xbox konusunda istemediği tarzda mesaj yazan üyeler için de şu ifadeleri kullanmıştır.Playstation 5 Ana Konusunda Yaşanan Sorunlar

    Playstation 5 Ana Konusunda Yaşanan Sorunlar

    Bu mesajları yazarken, söz konusu mesajlardan sonra PS5 ana konusunda yazdığı mesajların incelenmesi, bu kişinin gerçek niyetinin ne olduğunu ortaya koyacaktır. PS bölümünde yazan ve paylaşımda bulunan üyeler de, artık defalarca yapılan şikayetler nedeni ile çözüm bulamamış ve sonuç olarak Xbox bölümündeki ana konuya tepki olarak mesaj yazmışlardır. Yani en nihayetinde bu üyenin tavırları her iki bölümdeki huzuru bozmaktadır.

    Kendisi yine yakın zamandaki bir mesajında 500 kişi tarafından bloklandığını ifade etmiş ve yine de aynı şekilde davranacağını kendisi ifade etmiştir. Bu durumdan ders çıkartıp, forum huzurunu bozmamak yerine böyle bir davranış tarzını seçmiştir.

    Sonuç olarak, bu üyenin en azından Playstation bölümünden süresiz olarak uzaklaştırılmasını talep etmekteyim. Kendisi, sevdiği konsolun konusunda, Oyun Haberleri konularında istediği yorumu özgürce yapabilir ama Playstation bölümündeki ana konuda bilgi paylaşımının önüne geçmesine, kargaşa ve tartışma çıkartmasına engel olunabilir.

    Yaklaşmakta olan yeni nesil konsolların takipçilerinin huzurunun ve forum düzenin sağlanması açısından, bu konunun incelenmesini talep ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 11 Mayıs 2020; 0:26:57 >







  • Müesses Nizam, asıl üyeliği sınırsız banlandıktan sonra yeni bir fake hesap açarak sürekli Xbox bölümünde takılan ve daha bu hesabın kim olduğu anlaşılınca normal forum hayatına devam eden biri olarak böyle bir konu açmış olmanız gerçekten trajikomik olmuş.

    Ps5 tanıtılmadan önce alaycı tavırlarınız, Xbox konu başlıklarının değişeceğini söylemeniz ve MS için yolun sonu yarın diyerek karşı tarafın fanlarının damarına basmanız, sonrasında haksız çıkınca aynı fanların sizin damarınıza basması vs vs vs.. Hedef gösterdiğiniz, ötekileştirdiğiniz üyelerden hiçbir farkınız yok..

    Bu arkadaşları savunmuyorum, söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Ama bunu söylemesi gereken son kişisiniz konsol bölümündeki, bunu da göz ardı etmemek gerek. 12-13 yıl önce hepimiz fanlık yapıyorduk fazlasıyla, ama çoktan kapattık o sayfaları be Müesses Nizam. Artık hoşumuza gideni oynuyor, görüşlerimizi belirtiyoruz. Tarafımız, nefretimiz yok. Sizde de öyle olmasının zamanı geldi de geçiyor haberiniz olsun.. Bırakın kim nereye ne yazıyorsa yazsın, yeter ki forum kuralları dahilinde olsun yazılanlar. Hoşunuza gitmeyen/katılmadığınız mesajı görmezden gelmek emin olun zor değil. Hatta öyle yapıtıktan sonra daha mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz.
    Playstation forumunda olan üyeler zaten Mutlak.Sıfır adlı üyeden rahatsız. bariz bir şekilde xbox propagandası ve tahrik edici mesajları devamlı yazmakta.

    Yönetimin artık görmesi lazım. Playstation ile ilgisi olmayan, gizli saklı üyelikler ile kasten spoiler veren kişiler bunlar ap açık ortada.
    Ben de bu konuyu destekliyorum o sahis ve saz arkadaslarinin en azindan ps5 ana konusundan veya PlayStation bolumunden tamamen uzaklastirmalarini istiyorum. Bu sahislar attigi mesajlarla insanin sinirlerini bozuyor haliyle hepimiz insaniz ve surekli alttan alacak sabrimiz yok. Bir yerden sonra biz de ister istemez karsilik vermek zorunda kaliyoruz. Umarim gereken ne ise yapilir.
    Son 2-3 yıldır bolumsonucanavari sitesini ve konsol bölümünü takip eden arkadaşlar işin aslının Ps5 ana konu olmadığını gayet iyi bilirler. Her başlık altında yazdığım yorumlardan sonra bu şahıslar alıntı yapıp sürekli garip garip yorumlar yazıyorlardı. Benim eleştiri odak noktam fiyatlardı hatta bununla ilgili bir konu dahi açmıştım buyurun link aşağıda.

    https://forum.donanimhaber.com/arastirmalarim-sonucunda-xbox-one-x-aldim--133104576#133104576

    O dönemler artan oyun ve konsol fiyatlarından ötürü eleştirilerde bulunuyordum, tabi eleştirilerim oyunlarla da alaklıydı ta o günlerden bugünlere bu başlık altındaki şahıslarla sürekli tartışmak ZORUNDA kaldım. Çünkü en ufak eleştirimde garip garip yorum yapanlar vardı hatta eftorna nikli bir şahıs aileme ağza alınmayacak küfürler etti. Tabi bu başlık altındaki çoğu kişiyi blokladım ben kendi yorumlarımı yazmaya devam ettim. Ps4'de aldım oyunlarımı da oynadım dibine kadar eleştirdim dibine kadar övdüm hiç çekinmeden yazdım yorumlarımı bunlara rağmen, bunlarla tartışmaya da girdim beni sindiremediler.

    Bu konuyu açan şahsı da blokladım kesinlikle muhatap almıyordum, bakın arkadaşlar birde ben tartışmaktan kaçınıyordum sürekli son bir kaç gündür özellikle bana sürekli göndermeler yaptığını fark ettim ben her zaman ki gibi şikayetlerimi yaptım. Playstation bölümü bunların kendi malı değil isteyen herkes kurallara uyduğu takdirde fikir ifade özgürlüğünü kullanarak gelip yorumlarını yazarlar.

    Bu başlık altına gelip süt liman kesilen, hiç laf atmayan,(!) bizlere söz etmeyen(!) bu şahısların bazı yorumları;

    04.05.2019 tarihinde edilen küfürler o dönem işlerimin yoğunluğundan dolayı bunu dava etmedim ama kim olduğunu tahmin edebiliyorum.






    Buna özellikle bakmanızı istiyorum















    Yalan yanlış yönlendirmelere devam ediyor daha neler var neler, Gow çöp yazmışım güya bir tane böyle mesajımı bulamazlar Gow en beğendiğim oyunlardan birisidir









    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143369833
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143372390
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143373863
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143375072
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143375744
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143376018
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143376465

    Burada yorum yazan bir arkadaşa "bizlerin 30 yaş civarında olduğunu gelip isterse Xbox bölümünde takılabileceğini haber takip edebileceğini" yazdım ve gelen yorumlardan sonra olay büyümesin diye yorumumu sildim:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143379261
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143379396
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143379476
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143381793
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143383416


    Gördüğünüz gibi arkadaşlar her mesajlarında benim nikim geçiyor daha çok var arkadaşlar geçmişe doğru gitsek neler var neler bir görseniz, 100'den fazla şikayette bulunmuşumdur bazı günler öyle ağır yorumlar gördüm ki şaşırdım cidden, o ağır yorumları yapanların bazıları halen daha burada yazmaya devam ediyor. Bu tip yorumlarını niklerinin altındaki not kısmına kopyalayıp yapıştırıp blokladım, isteyen olursa atabilirim. Durum böyle arkadaşlar yani ortada hedef gösterilen benim ama yukarıdaki yorumları görenler işin aslının ne olduğunu görmüşsünüzdür umarım. Bu yazıyı okuduğunuz içi sağolun, kararı siz donanımhaber kullanıcı arkadaşlarıma bırakıyorum.
    Sony stüdyosunu kendisine ad olarak koyan birisinin forumda yazılanlara Xbox propagandası demesi bir şaka galiba. Bunun bir de kendini "Playstation 5" zanneden arkadaşı var aynı konuda, iki sayfada bir "Playstation yenilmezdir" falan yazan, terör estiriyorlar.

    Hepi topu televizyona bağlanıp oyun oynamak için kullanılan plastik kutuların propagandası olmaz. Tüketime sunulan ürün bunlar. Bunlar din vs olmadığı gibi konuları da sadece olumlu şeylerin yazılacağı kutsal bir tapınak vs değil. Her üründe olduğu gibi bu ürünlerde de hem olumlu hem olumsuz yanları ilgili konularına yazılmalıdır ki ürün tercih etmek için foruma gelip bir şeyler okuyacak insanlar ürünün tüm yönlerini öğrensin.

    "Playstation 5'in gpu'su Xbox Series X'ten zayıf", "PS Exclusiveler artık bulut üzerinden PC'ye de geliyor" falan filan yazılıyor diye tahrik olan arkadaş varsa çıksın bi hava alsın. Hayat çekilmez öyle.
    PlayStation sevmekle hiçbir sorunum yok ben SE-Vİ-YO-RUM
    ps1, ps2, ps3, psp konsolarına sahip oldum. Nen tabiki god of war gibi kendi yılının şaheserlerini bir şekilde oynadım en çok sevdiğim oyun serilerinden biri unchardet ve ayrıca en sevdiğim konsol Ps2 AMA

    Ama ne ser mesaj başına exc oyun exc oyun exc oyun yazarsan rdr2 gibi harika oyunu 1.5 yılın sonunda anca vermişler dersen

    Cihazların güçleri belii olmadan Xbox The Most Slowest yazarsan

    İyi oyun olup sıfır sony yapmadığı diye kötülemeye kalkarsan
    (Rdr2, forza)

    Ortalama olan bir oyun olup bu sefer sırf sony sütüdiyosu yaptı diye abartılı şekilde översen
    (Days gone)

    Haberleri tartışmak yerine hala god of war böyle iyi şöyle iyi, işte xbox oyunlar ıyk öhh iğrenç dersen

    PS5 KONUSU TAB2 BÖYLE OLUR BUNUN İKİ TEMEL SEBEBİ İSE

    1 Her iki tarafın fanatik üyeleri

    2 Daha ps5 belli olmadığı için aslında ps5 hakında tartışacak çok bir şey olmaması ve bundan dolayı şimdiki nesli övmeler ve xbox tarafına saldırılar şeklindedir
    Bahsi geçen üye önce Xbox bölümüne şu mesajı attı...



    Sonra silmiş, tam olay kendiliğinden düzeldi derken, herhalde aynı kafa devam edeceğine karar verdi bu üye. Yönetim bu tavırları da görecektir herhalde...

    Şuraya linkte bırakalım, biz göremesekte, yönetim görecektir.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143392679
  • sonunda birileri derdimize tercüman oldu. teşekkür ederiz. yönetimin gerekli müdahaleyi yapacağına inanıyorum.
  • lllmag07 kullanıcısına yanıt
    Zaten yönetimin bu konuyu çözeceğine biz de inanıyoruz. Kimsenin fikir hürriyetine lafımız yok ama bu üyenin yaptıkları da ortada. Umarım yönetim kısa sürede bu sorunu çözer...
  • Şu an kendisi bende de bloklu ve gördüğüm en sıkıntılı insanlardan birisi, kesinlikle acil müdahele yapılması lazım, böyle tiplerden 2 aydır bıkmış durumdayım.
  • Playstation forumunda olan üyeler zaten Mutlak.Sıfır adlı üyeden rahatsız. bariz bir şekilde xbox propagandası ve tahrik edici mesajları devamlı yazmakta.

    Yönetimin artık görmesi lazım. Playstation ile ilgisi olmayan, gizli saklı üyelikler ile kasten spoiler veren kişiler bunlar ap açık ortada.
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Bu yorumun ile esas sorunu gösterdiğin için teşekkürler canlı örnek oldu.

    Görüldüğü gibi Sen, Mutlak.Sıfır, BlackTower_35, gyulanemeth gibi bir kaç üye daha "PLAYSTATION FORUMUNDA", Altını çiziyorum tekrar PLAYSTATION FORUMUNDA, PlayStation takipçileri PlayStation Oyunlarını övdükleri an bu mesajında da dedğin gibi "ŞİŞİRİLMİŞ OYUN" , "ÇÖP OYUN" gibi tahrik edici ve tartışma çıkarıcı mesajlar yazıyorsunuz.

    Ki şuan ki mesajında canlı canlı görmüş oldu herkes "şişirilme ps oyununa" - "ps arkadaşlar gelip iki de bir oyun güzelliyorlar" yazmışsın, bu mesaj senin zaten tarafını ve amacını belli ediyor herkes de biliyor.

    PLAYSTATION FORUMUNDA üyelerin PS oyunlarını konuşması ve PS OYUNLARINI GÜZELLEMESİ gayet doğal bir durum. Doğal olmayan durum ise Sen ve yukarıda yazan bir kaç üyenin gelip, PS ÖZEL OYUNU KONUŞUP ÖVENLERİ tersleyici ve tahrik edici mesajlar atmanız.

    PlayStation hayranlarının, PlayStation Forumunda PS Oyunu konuşmaları ve PS oyunu güzellemeleri kadar doğal bir durum yok. Doğal olmayan durum Sizin gibi Xbox hayranı kullanıcıların, PS Forumunda, PS oyunları konuşup güzelleyen kişilere "O Oyun şişirilme", "O Oyun çöp" deyip PLAYSTATION FORUMUNU Mahvetmeniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 11 Mayıs 2020; 2:33:28 >




  • Sony stüdyosunu kendisine ad olarak koyan birisinin forumda yazılanlara Xbox propagandası demesi bir şaka galiba. Bunun bir de kendini "Playstation 5" zanneden arkadaşı var aynı konuda, iki sayfada bir "Playstation yenilmezdir" falan yazan, terör estiriyorlar.

    Hepi topu televizyona bağlanıp oyun oynamak için kullanılan plastik kutuların propagandası olmaz. Tüketime sunulan ürün bunlar. Bunlar din vs olmadığı gibi konuları da sadece olumlu şeylerin yazılacağı kutsal bir tapınak vs değil. Her üründe olduğu gibi bu ürünlerde de hem olumlu hem olumsuz yanları ilgili konularına yazılmalıdır ki ürün tercih etmek için foruma gelip bir şeyler okuyacak insanlar ürünün tüm yönlerini öğrensin.

    "Playstation 5'in gpu'su Xbox Series X'ten zayıf", "PS Exclusiveler artık bulut üzerinden PC'ye de geliyor" falan filan yazılıyor diye tahrik olan arkadaş varsa çıksın bi hava alsın. Hayat çekilmez öyle.




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Kaç yıldır bu forumdayım, ülke ve dünya gündemine yazdığım mesaj sayısı onu zor geçer, en son ne zaman yazdığımı dahi hatırlamıyorum. Ayrıca bahsettiğin şu linç mesajlarım hangisi, onu da bir gösterseydin?

    Konuda rahatsızlık veren üyelerden birisi de sensin. Kaç aydır, aynı resmi koyup, MS tarafından açıklanmayan bir tezini devamlı PS5 konusuna yazarak aslında nefret kampanyasını yürüten kendinsin. Hatta benim düşüncelerimi bırak konuda senin hakkında kaç şikayet yapılmış, kaçındsn ceza almışsın yönetim ona da bakar, durumu görebilir.

    Fikir beyan etmekle, her gün defalarca insanların sevdiği bir şeye, sırf onu küçültmek adına aynı mesajlar defalarca yazılmaz. Cidden yönetimin buna zamanı var mı bilmiyorum ama senin mesajlarını inceleseler defalarca aynı şeyleri insanları kızdırmak adına yazdığını net olarak görürler.

    Sadece kendinizi zeki sanıyorsanız yanılıyorsunuz, artık bıktırma noktasına getirdiğiniz bu insanların sizin hakkınızda düşündüklerini hiç mi ciddiye almıyorsunuz, bu insanların tepkilerine bakıp, ya ben ne yapıyorum diye hiç mi düşünmüyorsunuz?




  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    İnsanların neyin hayranı olup olmayacağını siz belirleyemezsiniz. Hangi kullanıcı adlarını kullanacağını da. Bu forumun Yöneticileri PlayStation Forumu açmış mı? Açmış. O Forumda PlayStation Hayranı olan kişiler istedikleri gibi PlayStation oyunlarını övebilir. Ama PlayStation forumunda "FANBOYLUK" kuralları da var. Bu ne demektir; PlayStation forumuna gelip Mutlak.Sıfır gibi "God of War Çöp" yazarsan bu fanboyluktur, PlayStation Forumu kurallarına aykırıdır ve yönetim uyarıyı cezayı verir.

    Yukarıda ismi yazan ve bir kaç kişi daha siz bunu yapıyorsunuz. PlayStation Forumunda, PlayStation'ı öven ve PlayStation Oyunlarını övenlere tersleyici ve tahrik edici mesajlar atıyorsunuz. Xbox'ı konuşmaya başlıyorsunuz. Zaten bir çoğunuz banlandı bu yüzden hatırlatırım




  • Nedense PS5 konusunda üyelerin şikayetçi olduğu kişiler bu haksız durumun avukatı gibi hemen gelip, konuyu sulandirmaya çalışıyorlar. Bakın arkadaşlar, yönetimdeki kişiler neyin ne, olduğu kısa bir inceleme ile görecek kadar tecrübe ve deneyime sahip, lütfen bari burada yapmayın...
  • Zaten farkındaysanız, Bu konuya gelip karşıt yorum atanlar kendilerini belli edenler

    gyulanemeth, ebavamqko erkenden gelmiş yerini almış neden çünkü PlayStation konusunda, PlayStation oyunları ve konsolunu öven güzelleyen kişileri rahatsız etmeye devam etmek istiyorlar. Bunun engellenmesini ve farkedilmesini istemiyorlar.

    Mutlak.Sıfır, BlackTower_35 ve diğerleri de gelirler bu konuya karşı çıkarlar.

    Aklın yolu bir, Bu konuyu destekleyenler zaten PlayStation forumunda taşkınlık çıkarmayan demektir. Bu konuyu desteklemeyenler ise PlayStation forumunda PlayStation'u kötüleyen ve PlayStation hayranlarını rahatsız eden kişilerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 11 Mayıs 2020; 2:41:24 >
  • Müesses Nizam, asıl üyeliği sınırsız banlandıktan sonra yeni bir fake hesap açarak sürekli Xbox bölümünde takılan ve daha bu hesabın kim olduğu anlaşılınca normal forum hayatına devam eden biri olarak böyle bir konu açmış olmanız gerçekten trajikomik olmuş.

    Ps5 tanıtılmadan önce alaycı tavırlarınız, Xbox konu başlıklarının değişeceğini söylemeniz ve MS için yolun sonu yarın diyerek karşı tarafın fanlarının damarına basmanız, sonrasında haksız çıkınca aynı fanların sizin damarınıza basması vs vs vs.. Hedef gösterdiğiniz, ötekileştirdiğiniz üyelerden hiçbir farkınız yok..

    Bu arkadaşları savunmuyorum, söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Ama bunu söylemesi gereken son kişisiniz konsol bölümündeki, bunu da göz ardı etmemek gerek. 12-13 yıl önce hepimiz fanlık yapıyorduk fazlasıyla, ama çoktan kapattık o sayfaları be Müesses Nizam. Artık hoşumuza gideni oynuyor, görüşlerimizi belirtiyoruz. Tarafımız, nefretimiz yok. Sizde de öyle olmasının zamanı geldi de geçiyor haberiniz olsun.. Bırakın kim nereye ne yazıyorsa yazsın, yeter ki forum kuralları dahilinde olsun yazılanlar. Hoşunuza gitmeyen/katılmadığınız mesajı görmezden gelmek emin olun zor değil. Hatta öyle yapıtıktan sonra daha mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 11 Mayıs 2020; 2:58:13 >




  • PS5 Ana Konu sahibi olarak konuşmam gerekirse ;

    Ben huzur kaçıran / polemik yaratan / PS5 Ana Konusunda Farklı konsolları yüceleştiren ve bunun gibi söylemlerde bulunan kişilere her zaman kendi bölümlerinde yapmaları gerektiğini söyledim.

    Paylaştığımız bilgileri / Karşılaştırmaları / Örnekleri / Diğer detay ve yeni duyurulacak Nesil oyunlarını paylaştığımızda (Fanboy) diye adlandıracağımız malum kişilerce çıkan tartışmalar ve hakaretler yüzünden arada kaynayıp gidiyor. Üstüne üstlük hala devam eden bir tartışma / hakaretvari söylemler giderek artmakta.

    PS5 Ana Konusunda defalarca kez "Şahsım adına" aşağılayıcı sözler kullanan bir çok kişi var kendileri ile muhatap olmaktan her zaman kaçındım çünkü forumun düzenini ve huzurunu bozuyor. Ben yazarsam karşımda ki kişi hararetlenerek cevap vermekten kaçınmıyorlar.

    Yönetime bir kaç defa yazdım ancak gerekli adımlar atılmadığını gördüm ve bunun üstüne PS5 Ana Konusunda Malum kişiler hala ortamı germekten çekinmediler. Benim Paylaştığım bilgiler / Twitter üzerinde ki duyurular / Karşılaştırmalar / Resmi Kaynaklar ile verdiğim bilgileri bile kendilerine çevirip inkar mekanizması ile yalanlamaya başladılar. Ben PS5 Ana Konusunda bu ve bunun gibi davranan Anti olarak nitelendirebileceğimiz kişilerin tespit edilip haklarında ne işlem gerekiyorsa yapılmasını Yönetimden rica ederim.

    Son olarak ise bu huzur ve ortamı karıştıran kişilerin ne sebeple yazdıklarını ve ne sebep ile bulunduklarını PS5 Ana Konusuna giren Kullanıcılar da farkında. Yer yer takip edilen PS5 Ana Konusunda Bilgi veya Karşılaştırma örnekleri görmek isteyen Oyuncular her zaman Tartışma veya Farklı firmanın konsolunu veya Sistemini överek kışkırtıcı mesajlar okuyorlar. Buda huzur kaçıran bir örnek.

    Yönetimden ricam ;
    Bu ve Bunun gibi kişilerin PS5 Konusundan uzaklaştırılmaları, Üye hakkında işlem, veya sizlerin takdirine bırakıyorum.

    İyi Forumlar Dilerim..




  • Playstation sevenler için PS bölümü Xbox sevenler için Xbox bölümü var. Biz gidip Xbox bölümünde huzursuzluk çıkartmazken adamlar sürekli gelip bu bölüme rahatsızlık çıkartıyor, insanları kışkırtıyor. Artık bunun önüne geçilmeli
  • Ben de bu konuyu destekliyorum o sahis ve saz arkadaslarinin en azindan ps5 ana konusundan veya PlayStation bolumunden tamamen uzaklastirmalarini istiyorum. Bu sahislar attigi mesajlarla insanin sinirlerini bozuyor haliyle hepimiz insaniz ve surekli alttan alacak sabrimiz yok. Bir yerden sonra biz de ister istemez karsilik vermek zorunda kaliyoruz. Umarim gereken ne ise yapilir.
  • Konuyu destekliyorum o şahıs ve arkadaşları umarım PS bölümünden bölüm uzaklaştırması alırlar PS ve Xbox. Bölümü ayrı PS severlere gelip PS konusunda Xbox övmesi , propaganda yapması hiç hoş bir davranış değil.
  • Onu ve saz arkadaşlarını komple blokladım inanın çok rahat oluyor. Konuyu sabote etmeye insanları rahatsız etmeye hakkı yok.
    Ama bu forum yönetiminden zerre ümidim yok.
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    12-13 yil once herkes yine fanlik yapiyordu burasi dogru ve o zamanda forumu bok goturuyordu. Durum simdi de degismedi sonra da degismeyecek. Insaniz hepimiz hata yapariz ama adamlar gun gectikce durmadan ayni seyi bin kere soylerse o iste ben art niyet ararim. Onlarin yaptigida bu. isin kotusu pc tarafin dan da destek aliyor bu xbox severler.
  • 8 teraflopsçu arkadaş nerde

    Ben kimsenin herhangi bir konuya mesaj yazamamasını desteklemiyorum

    Sadece yalan yanlış haber verip kışkırtıcı mesajlar yazmasınlar

    Sen gelip hiçbir dayanağı yokken 8 tf ha dersen
    Spiderman çocuk oyunu dersen
    Gow balon tlou koridor tarzı dersen millet cevap verir vermek zorunda kalır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.