Şimdi Ara

PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.874
Cevap
67
Favori
766.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resmi Çıkış tarihi 15 Eylül!

    PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]
    PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Gerekirse ver ne olacak? Bu bir oyun ve karşındaki de kanlı canlı insan. Zevk almak, stress atmak için oynuyor bu oyunu. Senin paslaşmanı beklemek ve sinirlerini bozulması için değil. Aslında herkes biraz empati kursa oyun gayet güzel olacak ama malesef işte...Herkeste gereksiz bir puan hırsı oluşmuş. 9999 puanınız dahi olsa bir ödül yok arkadaşlar, ayrıca basit bir nickten ibaretsiniz, kimsenin de sizi tanıdığı aferin falan dediği yok.

    150 Milyon gole ulaşılmış. Bunun karşılığı olarak verilecek ödüller arasına 35 tane sözleşme yenileme bileti eklenmiş oldu. 350 milyon gole az kaldı. Bu kampanya döneminde gol atan ve gol yiyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Özellikle de karşı takım kolu bırakmasına rağmen hunharca kaleye saldırarak 12-13 gol atmaya çalışan ve kendini tatmin etmeye çalışan hasta elemanlara da teşekkür ederiz.


  • Yeni nesile gelicekse cok bisey beklemiyorum 20 nin kadro guncellenmisi olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 9 Mayıs 2020; 4:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa yani Ea'nın Real Madrid ile biten anlaşmasını yenilemediği yayıldı dün..Konami tıpkı Juventus gibi,alabilrmiş lisansları.Fifacılar baya endişeli Barnebau ya hasret kaldık,alırsa konami lisansı süper olur..


    PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 9 Mayıs 2020; 4:40:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Unreal Engine ile futbol oyunu olmuyor. Kendi motorlarını yapsınlar. Gerçi Fox Engine ile gelen PES 2014 aklıma geldi de hiç uğraşmasalar daha mı iyi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı İnş momentum top çevirmeyi hakemleri vs düzeltirler yazılacak çok şey varda neyse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılki yaptığım hatayı bir daha yapmıcam. PES 2020 demosunun şahane oynanışına aldanarak para verdik oyun çöpün önde gideni çıktı. Bu sene full sürümü saatlerce PS kafede oynamadan para vermeyi düşünmüyorum.
  • agizlari ile kus tutsalar momentumlu, sikeli oyuna para vermem
  • pes 2020 yi almayarak en doğru kararı verdim. Liteyi 4 kere indirip kurup sildim oynanmıyor oyun. 2015 ten beri aralıksız oynadığım oyun oyanmıyordu. Bu şekille devam ederse almamaya devam edeceğim. Belki fifaya bile geçebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Fifa yani Ea'nın Real Madrid ile biten anlaşmasını yenilemediği yayıldı dün..Konami tıpkı Juventus gibi,alabilrmiş lisansları.Fifacılar baya endişeli Barnebau ya hasret kaldık,alırsa konami lisansı süper olur..


    Yalan habere benziyor. Serie A'dan lisanslar tek tek alınıyor. Önceki senelerde de Napoli'nin lisansı yoktu. Ancak Serie A'nın aksine FIFA'da tüm La Liga lisanslı. Tek tek kulüplerden lisans alma gibi bir durum yok. Federasyon ligin lisansını verince tüm kulüplerin lisansını vermiş oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni oyun motoru mu geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesle yeni motorla geleceklerdir fakat geçiş yumuşak olacaktır, çünkü mevcut nesli görmezden gelmezler. Yeni nesle ait oyunların tam manasıyla gelmesi 2 seneyi bulabilir.

    Pes yeni nesille birlikte hatalarını gözden geçirip fifa’nın hanedanlığına ortak olmalı, bu şekilde fifa kopyala yapıştır devam ediyor. Rekabet olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami pes 2020 rezaletinden sonra daha iyi bir oyun yapacağına inancım kalmadı.Oyunun her yeri hatalı,gereğinden fazla bir hantallık var,oyuncular koşmuyor çok çabuk yoruluyor resmen yerlerde sürünüyorlar,hele o pas sistemi yokmu...konami yapımcılarının kulakları sürekli çınlıyordur.Bu oyunda ettiğim k...lerin haddi hesabı yok pas atarsın gitmez,çalım atarsın atmaz top sürersin gitmez peki bu oyun neye yarar.keşke oyunun yapımcılarından biriyle görüşme şansım olsaydı bir kaç soru sorardım kendilerine neyse özetle diyorumki dert sahibi olmak isteyen için birebir oyun pes 2020
  • Konami kemik tayfayi dikkate alıp,onlara göre bir oyun yapmayacaktır yine.19 ile başlayıp 20 ile çok başka yere gitti oyun.biraz özünden çıktı,iki seride dikkat ederseniz,FIFA dan çok geçen oldu bu sefer Pes'e.Benim tek beklentim,yapay zekanın biraz geri planda tutulması.ama yukarıda bahsettiğim gibi konaminin pazarlama starejisi bu yönde olurken bunlari beklemek çok zor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pes'in Meksikalı spikeri Christian Martinoli geçenlerde bazı açıklamalar yapmış!

    Covid19 salgınından ötürü Japonlar bize geçen yılın ses kayıtlarını kullanacağı söylenmiş

    Oyun çıkışı ne zaman olur sorusuna yanıt olarak ise.Ekim veya Kasım ayları olarak çıkacağı cevabını vermiş kendisi.

    Ben şaşırmadım çünkü haftalardır,Kasım ayında çıkma olasılığı yüksek demiştim salgından ötürü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 10 Mayıs 2020; 12:39:8 >
  • pes 2021 den neden hala haber yok. pes 2020 nin oyun içi videolarını izliyorduk geçen sene bu vakitler.
  • xturk61 X kullanıcısına yanıt
    Bu yıl konami yetkillilerini uyardı,fazla sızma olmayacak.belirlediği tarihte açıklanacak oyun bir tek tek ağızdan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pes 2021’de oyunun skorunu belirleyen taraf tutan çaylakları ustalaştıran kaypak bir yapay zeka yani momentium kodları olmamalı.Defans sistemi ,klasik Pes 6 ,Pes 13 gibi olmalı.Yok cpu oyuncusuna hayvani pres yaptır,yok kendin geride bekle,rakibi kilitle,futbol zevkini katlet!!Böyle saçmalıklara gerek yok!Defansı da,pressi de imleci kontrolümüzde olan oyuncuyla yapmalıyız.Tabi ,bu sırada cpu kontrolündeki tüm oyuncular,hücum ve defans anlamında gerekeni yapmalılar.Takım oyuncum,ileri koşacağına mal gibi durup bakmasın,defans oyuncum ,mevkisini unutup başka yerlerde gezinmesin!
    Ayrıca top çevirme fetişizmi bitmeli,şu Barcelona,oyunun sponsoru olmasın artık!Onun saçma sapan tiki taka oyun tarzı,oyunun resmen açığı durumunda!!Kötü niyetli bir rakip1-0 öne geçince sözde oyun kuruyorum,dengeli oynuyorum bahanesiyle size top yüzü göstermiyor!!Resmen oyundan futboldan soğutuyor.Pes 18 ile oyuna eklenen bu tiki taka fetişizmi bitmeli.Oyun,kötü niyetle 90 dk rakibe tüm sahayı dolaştıran puan delisi oyınculara fırsat vermemeli!
    Ayrıca hakemler sürekli oyunu durdurmamalı,saniye başı uyduruk fauller istemiyorum.Oyun daha akıcı keyifli bir hale yani Pes6 ,Pes15 ve Pes 13 oynanış akıcılığına getirilmeli ;şu anki kamyon simulasyonu halinden kurtulmalı,4 stpyi geriye çek ,oyun keyfinin içine et mantığı bitmeli!4 stpyi geriye yapıştıran hucumsal olarak hiçbir şey yapamamalı!!Kenar ortalarının isabeti arttırılmalı.Ortalar ,hep kaleciye gitmez,auta ,dağa taşa gitmez!!Pes 17 ‘de eleştirildi diye futbolda,korner ,kenar orta kafa gollerini tamamen çılarmışlar,bu olmaz!
    Son olarak oyunun yapay zekası ve fizik motoru sıfırdan yapılmalı.Bu yılki oyuncu çarpışmaları,oyuncumuzun sürekli yerlere yapışma saçmalıkları bitirilmeli!
    Bunlar gerçekleşmeze,Pes 21 ,aynı b.kun laciverti olur ve bu yılki kare pressçi tayfa,yine kendilerine üst sıralarda yer bulup ben şöyle ustayım diye övünmeye devam ederler!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Mayıs 2020; 20:2:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Motor sorunlu zaten hep konuştuk yıllardır bunu ama birde sorun fizik motorun da! 2015 de havok fizik motoru vardı oyunda ama 2016 dan itibaren yeni fizik motoruna geçtiler.abuk sabuk çarpışmalar bu fizik motorla birlikte geldi.Yani 2021 yeni oyun motoru ve yeni fizik motoru ile çıkarsa bir ihtimal,tüm sorunlardan kurtuluruz gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni motoru bilmemde ps4 e her gün bir oyunun remasterı çıktığı yerde ben olsam pes 6, pes 2011 yada 2013ü remaster yada remake yapardım son kadrolarla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xturk61

    pes 2021 den neden hala haber yok. pes 2020 nin oyun içi videolarını izliyorduk geçen sene bu vakitler.
    Hali hazırda pandemi yüzünden bir çok lig yarım kaldo kimi devam etmeyecek kimi de ne zaman başlayacak soru işareti. Bu yıl fifa ve pes çıkmazsa şaşırmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.