Şimdi Ara

Otomobilde Nisan ayının birincisi Peugeot!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ODD tarafından açıklanan satış rakamlarına göre; 21.825 adet olarak gerçekleşen Nisan ayı otomobil pazarında liderlik koltuğu Peugeot'nun oldu. Toplam 3.792 adet otomobil satışı gerçekleştiren Peugeot, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 133'lük artış ile Nisan 2020'nin binek liderliğini alırken, Renault 3.019 adetle ikinci, Fiat ise 2.110 adetlik satışla üçüncü sırada yer aldı.
    https://ajansotomobil.com/otomobilde-nisan-ayinin-birincisi-peugeot-haberi-45035.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    yeni gelen 2008 ve 3008 ile SUV liderliğini almış. fahiş fiyatlara rağmen sıra var. demek ki iyi bir ürün varsa, marka algısı hikaye kalıyor.







  • PSA virüse hazırlıklı yakalandı. Hemen her bayide araba bulunabiliyordu bu devirde. Sıra bile var.

    Renault liderliği kaptırmış, acaba Megane ne kadar sattı bu rakamların içinde, Renault memnun değildi satışlarından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot dogru yolda ilerliyor 308 508 3008 derken simdi de 2008 ile tum olumsuz algilari yikti motor şanzıman uyumuyla fiyat performans urunleri cikarmaya basladi tasarimlar zaten cok iyi helal olsun 👍 megane ise avrupada istedigi satislari yapamadigi icin uretimi sonlandirilaacak yetkili acikladi gecen hafta sadece bizim ulkede satislari iyi nedense artik avrupada diplerde amerikada zaten hic yok !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dop dolu 3008 i 213 e verirlerse rekor bile kırarlar. Tiguan pahalı ve yok, kadjar pahalı ve boş, qq leş pahalı, tucson leş pahalı ve yakıyor, toyota ve honda zaten o segmentte nal topluyor. Adamlar resmen grandlanx 3008 2008 ve c5a ile suv piyasasına çöktü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer firmalarda stoklar eriyeli çok olduğu için millet çaresizce almıştır. Koronadan dolayı da yeni araç gelmiyor üretilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet suv seviyor, peugeot da bu talebi en iyi karşılayan firma şu anda. İşin bir de stok kısmı var tabi EU araçlarını getirdiler sattılar. Stok avantajı olmasa her şeye rağmen birinci olamazdı, en azından şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 yılda çok geliştirdi kendi Peugeot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUV araçlarda grandlandx ve 3008 şu aralar en uygun fiyatlı olan araçlar, birazda bu yüzden satışları nisanda çok artmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.