Şimdi Ara

En İyi Honda Servisi Sizce Hangisi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
49.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozguragacik

    Tek bir seferden istatistik yapamayız diye düşünüyorum. Sen gidersin herhangi bir servise çok iyi hizmet alırsın orası senin için en iyi yer olur, sonraki gidişlerinde yapılan hataları anlayışla karşılarsın çünkü önemli olan aldığın ilk intibadır. Benim ilk deneyimim kötü oldu ama yine de önceki mailimde dediğim gibi her servisin ufak tefek, kendine özgü sorunları ve avantajları var. Kimbilir belki diğer servislerde olmayan kaliteli bir işlemin faydasını görürüm.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Tunc_H


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozguragacik
    Ağustos ayında yıllık bakıma gireceğim, sonuç itibariyle hangisine gideceğime karar veremedim
    Böyle devam ederse yine Damla'ya gideceğim çünkü bütün servislerim kendilerine özgü müşterilerine yansıttıkları ufak-tefek de olsa zaafları oluyor.


    Seni tebrik ederim dostum. Genelde insanlara ciddi bir musibet yeter ama sen birkaç şans daha verme taraftarısın anladığım kadarıyla.










    Dostum ben hatadan bahsetmemiştim zaten. Hata elde olmayan, istenmeyen bir sonuçtur, farkedilir edilmez düzeltilir, özür dilenir ve bir şekilde telafi edilip gönül alınır. Senin arabayı inceleyip farketmen beklenmez.

    Neyin hata neyin ihmal olduğunu sanırım sen de anlıyorsun yazdıkların doğrultusunda:

    quote:

    Orjinalden alıntı: ozguragacik

    Nedir bu lakayitlik, bu vurdum duymazlık anlamıyorum.
    Şimdilik aracımı o servise bir daha götürmeyi düşünmüyorum.
    [




  • Ben nasıl böyle bir hata yaptım Tanrım.... Forumun bu kısmını okumadan götürüp arabamı Damlaya bıraktım. (Arka tampon park yerinde biri tarafından vurulup kaçılmış.) Damla hakkında bu okuduklarımdan sonra zaman geçmez. Cuma günü arabayı verecekler ama umarım hayal kırıklığı yaşamam. Bir daha forumu hatim etmeden asla.
  • Korkma arkadaşım, kötü bir şey olacağını zannetmiyorum. Seonuçlarını paylaşırsın bizlerle.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hgursac

    Ben nasıl böyle bir hata yaptım Tanrım.... Forumun bu kısmını okumadan götürüp arabamı Damlaya bıraktım. (Arka tampon park yerinde biri tarafından vurulup kaçılmış.) Damla hakkında bu okuduklarımdan sonra zaman geçmez. Cuma günü arabayı verecekler ama umarım hayal kırıklığı yaşamam. Bir daha forumu hatim etmeden asla.
  • Bu arada ilk yıllık bakımımı Ayışığı'nda yaptırdım :D Sadece yağ, su ve ufak tefek şeyler değiştiği için bir yorum yazamayacağım. 116 YTL tuttu.
  • Sevgili Dostlar; aracım çıktı sonuçları paylaşmak istedim. İşçilik için söyleyecek birşey yok. Gayet temiz olmuş. Nitekim tampon değişti ve boyandı. Sağ arka stop lambası değişti. Bagaj kapağının ucunda 2 cm.lik bir kısım düzeltildi ve boyandı. Buraya kadar sorun yok. Ancak tabiki anlamakta zorlandığım şeyler var. Arabam çıktımı , nezaman çıkacak diye siz deli gibi peşlerine düşmek durumundasınız, kimse sizi aramıyor. Birde aradığınızda şu gün bir arayın bakalım diyorlar, bu enteresan.

    Birde fatura enteresan tabiiki. Parça: 312 YTL, İşçilik: 560YTL, +KDV = 1.029 YTL
    Özetle şunu söylüyorum. Garanti kapsamı dışında bir şey için öldüm Allah ben resmi servise gitmem. Bunu özel bir servisede yada kaportacıda ben hepsi dahil; 400-500 YTL'ye yaptırırdım. Kasko var diye sesim çıkmadı ama olacak şey değil. Hepinizin bilgisine sunuyorum. Sevgilerimle.




  • arkadaşlar daha önce en iyi servis park en kötüsü cem diye yazmıştım bu tabiki benim şahsi fikrimdi çünki cem de başım ağrımıştı ama geçenlerde kasko yu yaptırdığım arkadaşımla konuşurken arabanı cem e gönder onlar istanbul un en iyi servisi seçildiler altın madalyaları var dedi o zaman kötü işçiliği bana denk geldi herhalde honda nın bir bildiği vardır en iyi servis seçmekle bilginiz olsun
  • efe ankara
  • serviste iyi bir usta arkadaşın varsa dayı oğlu falan en ii servis odur diğer servisleri iyi bilirim hiçbişey garantiye girmez 16 jant takma o bozulur bu kopar garanti dışı kalır ama kendileri 18 jantı dayanınca baya bi güzel oldıu eewt dışarda 150ytl aynı parçayı bulursun haha hayır orjinal ekipman efem 600ytl bizde ben garantiyle işimolmaz ustam var serviste arabadan parçabile çalarlar aman aman
  • araci aLdigim yer oLan anadoLu yakasindaki honda ayisigi pLazada yaptiriyorum hep bakimini ve gercekten cok iLgiLeniyorLar sagoLsunLar, tasindikLari pLazada gercekten daha iyi oLmus eskisinin biraz daha asagisinda. Arabanizi asagiya bakima aLdikLarinda ne yaptikLarini an ve an, yukardan tvde izLeyebiLiyorsunuz buda ufak ama guzeL bir ayrinti, diger servisLerde varmi onuda cok biLmiyorum beLki onceden dikkat etmemisimdir, soyLedikLeri zamanda arabayi hazir aLiyorsunuz hatta geneLde soyLenenden biLe once aLdim diyebiLirim. kisaca ayisigi pLazadan memnunum bu arada akLima geLmisken ufak bir not daha, turkiyenin en geLismis yeni LaserLi rot-baLans cihazina sahipLer dedikLerine gore :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLex20* -- 2 Eylül 2007; 22:24:39 >
  • ya abi servis denince aklıma geldi, aracın 100000bakımı geliyor sorduk 600ytl civarı dedi
    ya arabayı satacam 8bin km içinde yada triger kayısını kendim degistirecem nasıl degiştirilir bu meret bisiklette zinciri iyi degiştirirdim hee
  • ankarada 1.altan honda ve 2.tunalı otomotiv var.Özel servis forever
  • istanbulda cem ve çiftkurtlar... cem zaten 1. secilmis 2005 civic i ordan almıstık(cem den)ellerinde siyah 2008 civic elegance kalmadığı için çiftkurlara gittik gayet güzel...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barisdragon

    ankarada 1.altan honda ve 2.tunalı otomotiv var.Özel servis forever


    + Altan'da Kadir Usta. Şeker gibi adam diyordum; meğer soy adı da Şekerci imiş
  • servisler çok kazık
  • BEN YENİ CİVİC SİS FARI VE XENON FAR İÇİN EN UYGUN FİYATI ESK HONDA UFUKTAN ALMIŞTIM TÜM BAYİİLERİ ARADIM HALDE HER BAYİİYE UĞRADIĞIMDADA ARABAYI İÇ DIŞ YIKARLAR...ÇALIŞANLARIDA İYİ SERVİSTEKİLERİN TABİ İÇLERİNDE 1,2 TANE BOZUKTA ÇIKABİLİR..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 7 Eylül 2007; 2:31:18 >
  • ben muğla bodrumdayım.
    yakında bir 2007 crv almaya niyetim var.
    servis olarak,
    sizce izmir çamkıran'a mı gideyim , yoksa bodrumdaki özerlere mi ?
    izmirde de ara sıra işim oluyor , servis için izmire kadar gitmeye değermi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdrturkiye -- 9 Eylül 2007; 17:09:49 >
  • Merhaba,

    Damlaya nereden gittim bilmiyorum :( Benim koltuklarıda rezil etmişlerdi ve test amaçlı 30km yapılmıştı nasıl test ise??? Arka tamponum değişti, fakat tamponun sol alt tarafında eğrilik vardı, tekrar servise götürdüm 2 gün sonra aldım yine aynıydı, önümüzdeki hafta 3. ye gidecem. Bu arada park sensörlerim saçma sapan çalışmaya başladı. Yani biryeri yapalım derken diğer tarafı bozuyorlar. Tamponun boyasıda evlere şenlik üzerine boya atılırken yapışmış bir sürü toz zerreciği var. Bunun üzerine Honda merkeze şikayet ettim.
    Sağ ön camda bulunan plastik parça çıkıyordu, ilkinde çift taraflı bantla yapıştırmaya çalıştılar, ikinicisinde klips taktılar, üçüncüsünde başka bi klips taktılar, dördüncüsünde nihayet parça değiştirildi.
    En son sol ön cam kapanırken takılıyordu, tamponla birlikte onuda söyledim, kapının içini söküp bakmamışlar dahi, oldu dediler, birkaç kez kapatıp açtım, çalışıyordu, eve dönerken yine takılmaya başladı bende o sinirle karşıya geçip Çiftkurtlara gitti, kaydırıcı sprey sıktılar eğer, devam ederse camı değiştireceklerini söylediler. Bunun üzerinden 2800km geçti camda tık yok.

    Malesef Anadolu yakasında ve evime yakın diye tercih ettiğim Damla, profesyonellikten uzak bir servis.
    Slm.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozguragacik

    Foruma yoğunluktan iki haftadır giremedim. En son aracımı boya koruma yapmak üzere Damla'ya bıraktığımı söylemiştim. Bırakmaz olaydım! Akşam arabamı almak üzere hanımla birlikte servise gittik. Ben belgeleri imzalarken eşim arabaya bakıyordu, beni yanına çağırdı ve bir de ne göreyim, arabanın tampon çizik. Bu ne diye sordum, önce biri zaten çizikti dedi. Ben ısrar edince arabada çizik olmadığına başka biri "pasta cila sırasında boya atmıştır" dedi, bir başkası "biz çizsek hemen kapatırdık zaten" dedi.Cumartesi akşam saati olduğu için herkes çıkmak üzereydi ben de fazla üstlerine gitmedim. Bunların yanısıra bir de ustalar yağlı elleriyle arabanın bazı kısımlarında simsiyah leke bırakmışlar. Servisten sinirli bir şekilde çıktıktan sonra gözüm km ye takıldı. Verirken baktığım km ile o anki arasında 43 km fark vardı. Yolun sağına çektim hemen, 50 mt gerideki servise gittim, durumu söyledim inanmadılar ve yanıma km ye bakmak için bir usta verdiler. Usta baktı km ye ve telefon açtı, sonra telefonu bana uzattı, servis müşteri temsilcilerinden biri pazartesi gelmemi istedi. Pazartesi gittim, yetkili araca baktı ve "size koltuk koruma yapalım, bir de tampona rötüş yapalım bizden olsun" dedi.
    Nedir bu lakayitlik, bu vurdum duymazlık anlamıyorum.
    Şimdilik aracımı o servise bir daha götürmeyi düşünmüyorum.





  • HATAY'da el mahkum tek bir resmi servis var. Özel servis hiç araştırmadım AMA sanırım yoktur. Yedek parça fiyatları zaten ilden ile değişmez, sabittir. Burada farkı yaratan işçilik kalitesi ve ücreti oluyor. Abartı diyebileceğim bir işçilik ücreti alınmadı şu ana kadar. Garanti süresi dolana kadar her 6 ayda bir mutlaka ararlardı: "Aracınızın bakım zamanı geldi" diye. Pek sallamazdım gerçi ama yine de en azından yağ değişimi yapılsın diye götürürdüm Hondamı. Garanti süresi geçen Aralık'da doldu. En son Ocak ayında götürmüştüm, yağ değişimi yapılmıştı. 8 aydır hiç aramadılar, gücendim doğrusu .
  • YAZEKS bir kere gittim memnun kaldım.
  • hepsi aynıdır bence 13binde cıvıc aldım eskikasa 2006 mod 20bin bakım 329ytl 30bin bakım 190ytl verilen hediyeler hep aynı aynı 2 lamba reflektör çopçü hırkası 40bin bakımda 370 e yakınmış garantiye hiç bişe girmez ne sordusum kıvırttılar taksim yazeks



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacara_53 -- 15 Eylül 2007; 23:56:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.