Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
21
Favori
62.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben sökmedim kapağı hiç. 18 jant alırsanız lastik yanakları inceleceğinden dolayı konforda azalma olacaktır. Ben olsam 17 lik alüminyum alaşımlı jantla değiştirirdim. Forumda bir kaç hafta önce aradığım jantın fotosunu koymuştum hatta. Tabii karar sizin.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt

    17 jant için lastik ölçüsü 215/60 R17 ET35. 129 mm yanak kalınlığı var. 18 janta geçersem lastik 215/55 R18 olacak ve 118 mm yanak kalınlığı olacak. bence çok bir fark olmayacak.

    gerçi 18x7 ET35 jant da bulamıyorum. bu offsetin illa 35 mi olması gerekiyor onu da bilmiyorum

  • 2021 Touch paket için bayi bugün 319 demiş!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk35 K kullanıcısına yanıt

    Çok yüksek gerçekten. Ben bu kadar veremezdim şahsen.

  • Sıfırı boyle olunca ikinci eli de şaşırmış, sarı sitede 2021 Touch pakete 260 yazan da var 285 yazan da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara 2017-2018 octavia lar var 1.5 ACT DSG 150 bg gider onu alırım

  • dutalice D kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi ben almam mesela 3 yıllık arabaya vermem o parayı sıfıra binerim.

    Zaten teknoloji parabolik arttı son 5 sene özellikle zirve de, 5 yıl önceki premium markaların özelliklerini zaten geçti normal markalar benim görüşüm bu şekilde. Sene sonuna ötv değişmez ise sıfır b suv lar 400 450 olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, size iki sorum olacak.

    Pandemi malum aracı uzun süreler kullanmadığımız oluyor km yapamıyoruz. Son dönemde ben de 10 gün akdar hiç açmadım arabayı bugün 2 km sadece kullandım. Sürdüğümde sürücü ekranında akü koruma modu yazısı gördüm hep, daha yeni araçta bu uyarı sizde de çıktı mı?

    Akü koruma modu iyi bişey aslında böyle uzun süreler çalışmayan arabada start stopu otomatik off moda alıyor. Ama bana biraz erken gibi geldi sıfır akü ve araba sonuçta.

    İkinci sorum bugün iç dış yıkattım arabayı ama yanında duramadım sürücü kapısının camla birleştiği plastik keçer var hani boya değil de siyah kısımdan bahsediyorum orada bir kalkma gördüm. Muhtemelen yıkamada oldu ama belki de gözümden kaçmıştır. Benim taraf olduğu için farkederdim diye düşündüm. O kalkma düzelecek gibi değil. Serviste değiştirticez sanırım. Başka öderisi olan var mıdır? Fotoyu da yüklüyorum. Görüşmek üzere

    Bir de son bilgi 215 60 r17 için ön lastik 33 arka 31 diyor kapı da bilginiz olsun. CAPTUR 2 (2020)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi züttürük -- 20 Nisan 2021; 16:33:52 >




  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Aynı uyarı aracı ilk aldığım gün bende de vardı. Hergün kullanıyorum aracı. O yüzden bir daha da görmedim. Tahminimce uzun süre kullanmadığınız için o uyarıyı verdi. Kullanın, akü şarj olunca uyarı da gidecektir diye düşünüyorum.

    Resimdeki kalkmalar yıkama tabancasını yani tazyikli suyu yakın tutmalarından dolayı oluyor. Yanık gibi bir durum. Önceki aracımı yıkarken kendim de yapmıştım oradan biliyorum. Yumuşak plastik olduğu için tabancayı biraz yakın tutunca hemen yanıyor orası. Değiştirebilirsiniz yada krom aksesuarları bekleyin, oraları krom kaplarsınız. Tercih sizin.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevap için. Yalnıznyanık feğil de kopmuş gibi orası. Sanırım sıkıntı olmaz servis lastiğini değiştirebilir diye düşündüm. Krom detay çok aramıyorum aracı böyle seviyorum da.

    Yeni arabada böyle ufak bir şey olması üzdü tabi. Yıkamacıya da arabayı veremicez anlaşılan başımıza gelene bak.

    Perşembe bir 100 km yapacağım o zaman bakıcam bir daha koruma moduna alacak mı diye. Laatikleri de bir kontrol edip sıfırlayacağım içeriden.

    Bu fiyatlar böyle oldukça araba değiştirilmez arabamıza iyi bakmak lazım.

    Tekrar sağolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne yalan söyleyim, ben de arabayı "0" aldığımda akü koruma uyarısı çıkmıştı. sonra kendiliğinden gitti. diğer husus için birşey diyemiyeceğim ama yıkama olayı gibi geldi bana da...

  • Arkadaşlar selamlar. Aranızda hiç aracı kullanırken kendi kendine istop etmesi durumunu yaşayan oldu mu?Ben 1 kez sıkışık trafikte düşük hızda iken yaşadım. 1 kez de park yerinden çıkarken maalesef durum beni korkuttu. Şikayet var da captur yeni modellerle ilgili şimdiden 6-7 başlık açılmış istop etme durumunu yaşayan var ama göstergede aracınızı kontrol ettirin ifadesi çıkıyor ve arıza lambası yanıyormuş. Hepsi de bizim bu extra 10 beygir kazandıran lityum batarya ile alakalı dönüş almış servislerde. Yani sorun batarya da ve fransadan batarya gelmesini bekliyorsun. Ben de şu an arıza lambası yanmıyor aracı kontrol ettirin demiyor ama iş oraya doğru gidecekmiş gibi Bir his içimde. Otomotik vites Bi araç neden istop eder ki durup dururken?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deorsum -- 28 Nisan 2021; 0:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı ramazanlar arkadaşlar bu multimedya sistemi için AI SMART BOX diye bişey çıkmış duyanlar varmı bilmiyorum, türkiyede 3500 tl ye satılıyor Aliexpress de 1900 tl civarında var ilgilenenlere link bırakıyorum


    https://tr.aliexpress.com/item/1005001824314492.html?spm=a2g0o.cart.0.0.22ab3c00iVq9mh&mp=1


    bu arada bizim araçlara da olurmu diyen arkadaşlara şunu söliim eğer carplay özelliği varsa multimedyanızda USB girişine takıp kurulum yapıyorsunuz sadece.


    Aşağıdaki link te carplay özelliği olan megan'a bile yapmışlar çalışıyor yani...






  • quote:

    Orijinalden alıntı: deorsum

    Arkadaşlar selamlar. Aranızda hiç aracı kullanırken kendi kendine istop etmesi durumunu yaşayan oldu mu?Ben 1 kez sıkışık trafikte düşük hızda iken yaşadım. 1 kez de park yerinden çıkarken maalesef durum beni korkuttu. Şikayet var da captur yeni modellerle ilgili şimdiden 6-7 başlık açılmış istop etme durumunu yaşayan var ama göstergede aracınızı kontrol ettirin ifadesi çıkıyor ve arıza lambası yanıyormuş. Hepsi de bizim bu extra 10 beygir kazandıran lityum batarya ile alakalı dönüş almış servislerde. Yani sorun batarya da ve fransadan batarya gelmesini bekliyorsun. Ben de şu an arıza lambası yanmıyor aracı kontrol ettirin demiyor ama iş oraya doğru gidecekmiş gibi Bir his içimde. Otomotik vites Bi araç neden istop eder ki durup dururken?
    Bu bende de oluyor ama ben dert etmiyorum. Arıza durumuna dönüşeceğine pek ihtimal vermiyorum o yüzden böyle rahatım sanırım. Çünkü corolla, 2008 vs gibi araçları da kullandım onlarda da kısmen vardı bu sorun.




  • Closer kullanıcısına yanıt

    Bir önceki aracım megane 3 dizel edc şanzımandı. 9 yıl kullandım bir kere olsun istop etmedi bu 1 ayda 2 kere yapınca işkillendim açıkçası umarım arıza yapmaz dediğiniz gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deorsum D kullanıcısına yanıt

    Ben bahsettiğiniz sorunu ilk defa duyuyorum. Stop&start açıkken yavaşlarsan hızın 8 km altına düşünce stop ediyor motor. Ayağını frenden çekince çalışıp devam ediyor. Bahsettiğiniz durum bu değil di mi? Pil sorununu duydum. Ama o sorun stop&start'ın devreye girmemesine neden oluyor. Aracı kullanıyorsunuz ve motorun giderken stop etmesi gibi bir durum yok. O tarz bir şikayet de okumadım. Link paylaşmanız mümkün mü?

  • Hocam 8 km altına düşmüş olabilir hız ben tam emin değilim ama yavaştım bayağı Bi. Sorun start&stop kaynaklı da olabilir. Araba stop ettikten sonra göstergedeki tüm ikaz ışıkları yanıp söndü ikisinde de ve daha sonrasında gaz vermeme rağmen hiç Bi şekilde hareket etmedi araba. Arabanın kontağını kapatıp tekrar açtığımda sorun düzeldi ve yoluma devam ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sikayetvar.com/renault/renault-arizali-arac-satti-ve-araci-degistirmiyor

    Buradaki şikayette de park ederken sebepsiz yere stop ettiğinden bahsetmiş ama arıza lambası yanmış ve aracı kontrol ettirin yazısı çıkmış ben de şimdilik göstergeler Bi uyarı yok ama 2 kez araç stop etti ve yeniden kontak etmek zorunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deorsum

    www.sikayetvar.com/renault/renault-arizali-arac-satti-ve-araci-degistirmiyor

    Buradaki şikayette de park ederken sebepsiz yere stop ettiğinden bahsetmiş ama arıza lambası yanmış ve aracı kontrol ettirin yazısı çıkmış ben de şimdilik göstergeler Bi uyarı yok ama 2 kez araç stop etti ve yeniden kontak etmek zorunda kaldım.
    Bizim araç düşük hızlarda stop edebiliyor ancak kontağı kapatıp açmak zorunda bırakmadı hiç. Sizin yaşadığınız öyle bir şey ise servise uğrayın. Yazılımla ilgili bir şeydir umarım.
  • deorsum D kullanıcısına yanıt

    Evet denildiği gibi frenden ayağınızı çekince tekrar çalışmıyorsa servislik bir durum var. Yoksa ayağım frendeyse düşük hızlarda benim araç da stop ediyor. Hiç alışamadım zaten. Aracı çalıştırır çalıştırmaz kapatıyorum s&s'i.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.