Şimdi Ara

Yeni çıkan bir amiral gemisi telefon için binlerce lira dökmeye gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Öncelikle konu başlığını gelen eleştiriler doğrultusunda değiştirmek istedim ama değiştiremiyorum...

    Konu başlığı şöyledir : YENI ÇIKAN AMİRAL GEMİSİ CİHAZLARA 7000 TL ÜSTÜ PARA VERMEYE DEĞER Mİ???

    Konuya gelirsek... Epeydir telefonsuz duruyordum... Ne alsam diye beklediğim telefon seçimimi S10 Plus'tan yana kullanarak telefonsuzluktan kurtulmuş bulunmaktayım :)

    Geçen yıl ilk çıktığında S10 alıp sonrasında parmak izi okuyucunun eziyet olması ve kamera performansının özellikle ışığı az olan yerlerde bende hayal kırıklığı yaşatmasından dolayı elden çıkartmıştım. Şimdi ise geçen sene Haziran ayında oldukça olumlu yansıyan ciddi güncellemeler almış ve her türlü konuda gayet tatmin edecek S10+ ile yola devam ediyorum. Kader diyelim :)

    Piyasada o kadar çok marka veya kağıt üzerinde S10+ tan daha iyi durumda olan telefonlar varken neden S10+ aldığımı, alırken nelere dikkat ettiğimi ve neler yaşadıklarımı sohbet tadında anlatmak istedim sizlere :) . Belki yeni telefon almak isteyenlerede iyi bir rehber olur yazacaklarım...

    Öncelikle belirtmek isterim ki sıkı bir kullanıcıyım. Yurtdışı ve yurtiçi garantili olarak bir çok markanın telefonunu kullandım ve telefon tutkum yüzünden oldukça sık değişiklik yaparım. Hiç bir markanın fanboyu değilim o an mantığıma ve bütçeme uyan hangi markaysa onu alır kullanırım.

    Bütçem 6200 TL ydı ( ama ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyiydi :) ) Telefon araştırmaya başladığımdaki kriterlerim şunlardı:

    -- Parlak, canlı ve gün ışığındaki görünümün üst düzey olduğu geniş güzel bir ekran. 2k veya Full HD olması farketmez. Ayrıca 90 Hz ekran yenileme olmalı.
    -- İyi bir ön kamerayla birlikte, güzel portre fotoğraflar yakalayabileceğim ama özellikle gece çekimlerinde beni yarı yolda bırakmayacak bir arka kameraya sahip olması.
    -- Stero hoparlör.
    -- Ekrandan parmak izi okuyucu.
    -- Kullanışlı ve detaylı bir arayüz. ( Amacı sadece daha hızlı olması için fazlasıyla sade yapılan arayüzleri sevmiyorum. Sevenlere de saygı duyuyorum :) )
    -- Güncel kasa yapısı. ( Çentik yerine ekran deliği veya tam ekran )
    -- Su geçirmezlik.
    -- Genel işlemci performansının tatmin edici seviyede olması.
    -- Garantili olması. Garantili olmasa bile IMEI kaydının kolayca yapılabilir durumda olması ve ülkemiz servislerinde kolay bir şekilde yedek parçasının bulunuyor ya da bulunabilir durumda olması.
    -- Hızlı şarj desteği.

    Tüm bu kriterlerim doğrultusunda başladım arayışa :)

    İlk olarak yurtdışı Mi10 siparişi verdim. 1 hafta içinde teslim olacaktı bana. Tabi o arada elimde telefon olmadığı için küçük kızımın şirin pembe renkli tableti ile kılıf, ekran koruyucu vs araştırıyorum :)) Neyse beklemeye devam ederken bu arada forumlarda gezinip alan vs varsa bilgi edinmeye çalışayım derken birden Almanya'dan satın alan bir kişiden Mi10'un Avrupa'da tek hatlı satıldığını öğrendim!!! Burası çok önemli çünkü tek hatlı olup markası Xiaomi olan bir modelin kayıt olduğunu daha önce hiç duymadım. Tabi daha sonra ülkemizde satılan Mi10'unda tek hatlı olduğunu öğrendim. Sonra beni bir telaş sardı. Kayıt olmazsa kullanmayacağım bir telefona 5200 TL para vermiş olacaktım. Bu riski göze alamadım tabi. Satın aldığım kişiyle irtibata girdim ve sağolsun aynı Emin Bey gibi o kadar düzgün bir ticaret insanıymış ki paramı sorgusuz sualsiz iade etti. ( Burada satın alınan kişinin ne kadar önemli olduğu ortadadır. Aman dikkat edin arkadaşlar etraf dolandırıcı kaynıyor ) Ve böylelikle ilk önceliğim olan Mi10 defterini komple kapatmak zorunda kaldım...

    Sonrasında aynı kişiden OnePlus 8 alacaktım ki işte beni en düşündüren konu olan yedek parça ve arayüz durumu karşıma çıktı... Daha öncesinde 7T ve 7Pro kullanan biri olarak genelde iyi bir kılıf ve ekran koruyucu ile kullansam da, birşey olursa servislik olurum diye diken üzerinde oldum hep. Bu rahatsızlığımdan dolayı maalesef OnePlus 8'ide elemek zorunda kaldım. (Kimileri için önemli olmayabilir ama yedek parçayı 2 ay kadar beklemek çok sinir bozucu bir durum benim için)

    Sonra daha önce de kullanıp 2 kere garantiden değiştirdiğim (genelde çıkar çıkmaz telefon aldığım için sanırım sorunlu üretim denk geldi bana.) Huawei P30 Pro'yu etraflıca düşündüm. Toplam paket olarak ele aldığımda, ekran çentiğinin olması, parlaklığının BANA GÖRE yeterli gelmemesi, stero hoparlör olmaması vb birkaç durumdan dolayı maalesef kriterlerime uzak kaldı ve eledim. Xiaomi Mi9T Pro ,S10 Lite,Note 10 Lite gibi orta-üst segmentte işe fazlasıyla yarayan birçok alternatif modelde vardı aklımda...

    Hepsini tek tek ele alarak detaylı bir şekilde inceledim ama hiçbiri benim kriterlerimi tam olarak karşılayamadı. Ayrıca fiyatları bana göre P30 Pro hariç gereksiz fazlaydı.

    Sonra kriterlerimi tekrar gözden geçirdim, bayağı araştırdım. 2. el S20 alayım ve konu kapansın istedim ama o da olmadı. Ülkenin durumu ortada... Sanırım bu vesileyle memleketin 2. el algısıda değişmiş :) sıfır kapalı kutu 6800 TL ya bulunabiliyorken ikinci elleride 6600-6700 TL ydı. Trajikomik bir durum... Tamam tabiki satanda para kazanacak ama yani el insaf!!! Neyse... İstesem bütçeyi biraz daha arttırıp 2. el veya sıfır S20'de alabilirdim ( ne de olsa sıfırıda ikinci elide aynı fiyat :) ) ama yapılan fırsatçılığıda görünce huzursuz oldum ve almaktan vazgeçtim.. Tekrar herşeyi gözden geçirerek sonunda bana en uygun modelin S10+ olacağına karar verdim. Hem de o kadar uygun oldu ki bana, kriterlerime 90 Hz ekran yenileme dışında birebir uydu :) Ayrıca biraz pintilik yapıp Sıfır S10+ yerine kozmetik olarak 10/9.5 alan 18 ay garantili bir S10+'ı 4700 TL 'ye aldım :) Düşünsenize sıfır S10 lite 4750 TL iken, malum ülke durumundan dolayı ikinci elinin bile 4400 TL civarında satışı varken, lite olmayan, lite versiyonundan daha fazla güncelleme alacak eksiksiz bir amiral gemisi telefon S10 Plus (ikinci el,tertemiz) sadece 4700 TL!!! ( Bunu özellikle yazmak istedim, yeni telefon almak için illa güncel diye düşünmeden hareket etmeye gerek yok arkadaşlar, herşey ortada!!!)

    S10+'ı 2 gündür kullanıyorum ve elimden hiç düşmedi desem yeridir. Müthiş detaylı bir arayüzü var ( One Ui 2.1) roman gibi oku oku bitmiyor :) Kullanımı çok zevkli. Arayüzün detaylı olmasını seviyorum çünkü gün geliyor hiç işimize yaramayacak özellik işimize yarıyor. Good Lock adında ekstra bir uygulama ile telefona root yapmadan arayüzde fazlasıyla (son uygulamalar kısmından bildirim paneline, always on display seçeneklerinden tutunda durum çubuğuna kadar) kişiselleştirme de yapabiliyorsunuz. Bu harika bir şey! Samsung kullananlar mutlaka denemelisiniz... Telefonda 90hz ekran yenileme hızı istiyordum ama gerçekten çok akıcı bir arayüzü var ve daha önce kullandığım 60 Hz ekran yenilemeli telefonlar gibi değil akıcılığı. Bu açıdan çok mutlu oldum. 90hz ekran yenilemenin eksikliğini nerdeyse hissetmedim diyebilirim...

    Kulaklık ses kalitesi ve ekran parlaklığına zaten diyecek lafım yok. Stereo hoparlör mükemmel iş çıkarıyor. Hem ses yüksekliği hem de detaylar muazzam.. Kamera portrelerde çok başarılı, gece çekimlerinde de öyle tam istediğim gibi. Parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor en ufak tekleme olmadı henüz. Ayrıca geçen yılın amiral gemisi telefonu olmasına karşın tasarımı sanki bu senenin tasarım standartını belirlemiş gibi :) Tasarım anlayışıda gayet güncel... Yani anlayacağınız çok memnun kaldım telefondan. Ve sonuç; tabiki herkese şiddetle, gönül rahatlığıyla S10+'ı tavsiye ediyorum. Özellikle bu dönemde, illa işlemcisi daha iyi olsun falan diye yeni çıkan telefonlara varımızı yoğumuzu ortaya dökmeye hiç gerek yokmuş arkadaşlar. Geç olsa da bunu çok iyi anlamış bulunuyorum...

    Bütün yaşadığım süreç özetle bu şeklideydi. Elimden geldiğince deneyimlerimi anlatmaya çalıştım sizlere. Umarım sizlerde mutlu olacağınız herşeye sahip olursunuz...

    Yazımı sabırla okuduğunuz için çok çok teşekkür ederim. :)

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 19 Mayıs 2020; 1:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • mantıken yine binlerce lira ödemişsiniz ne farketti? ayrıca sıfır da değil cihaz bana yaklaşımda problem var gibi geldi (:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chengineer

    mantıken yine binlerce lira ödemişsiniz ne farketti? ayrıca sıfır da değil cihaz bana yaklaşımda problem var gibi geldi (:
    Türkiye garantili 6300 TL sıfırı olan bir telefonu 4700 liraya sıfır ayarında almak mantıksız yani :) Ayrıca yeni cıkan bir amiral gemisi cihazdan hangisini 4700 liraya alabiliyorsunuz? Burda amaç amiral gemisi düzeyindeki bir telefonu uygun fiyata almak... Şuan Mi9T nin sıfırı bile 4000 TL olmuşken sorarım size nasıl olurda benim yaklaşımımda bir problem var gibi geldi size bende onu anlayamadım :) alt sınıf bir telefona bile artık binlerce lira ödemek zorundasınız o zaman sizin düşüncenize göre kimse telefon almasın yani :) ... Bin liraları dökmeden telefon alamazsınız zaten. Benim binlerce lira vermeye yok dememde ki kastım 7000-8000 lira amiral gemisi cihazlar için geçerliydi ama demek ki derdimi anlatamamışım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    şöyle, açıkçası konuya girdiğimde 2-2.5 gibi bir tel önereceksiniz sanmıştım. Verdiğiniz para az değil aslında onu demek istiyorum. Hani başlıkla çok uyumlu olmamış (: Bir de konuda sıfır bir cihaz önerisi göreceğimi düşünmüştüm. Hani işin sonunda sıfırı pahalı bir cihazı biraz daha uyguna almış oldunuz ama öneriniz de ikinci el telefon bakın demek oldu aslında. Ama 5k ya yaklaştıktan sonra tamamen kişisel tercihim ikinci el almazdım. Bu arada hayırlı olsun size, güle güle kullanın onunla alakalı bir sıkıntım yok (:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chengineer

    şöyle, açıkçası konuya girdiğimde 2-2.5 gibi bir tel önereceksiniz sanmıştım. Verdiğiniz para az değil aslında onu demek istiyorum. Hani başlıkla çok uyumlu olmamış (: Bir de konuda sıfır bir cihaz önerisi göreceğimi düşünmüştüm. Hani işin sonunda sıfırı pahalı bir cihazı biraz daha uyguna almış oldunuz ama öneriniz de ikinci el telefon bakın demek oldu aslında. Ama 5k ya yaklaştıktan sonra tamamen kişisel tercihim ikinci el almazdım. Bu arada hayırlı olsun size, güle güle kullanın onunla alakalı bir sıkıntım yok (:
    Çok teşekkür ederim :)

    Konu başlığı yeni çıkan amiral gemisi bir telefon... diye devam ediyor :) Aslında yanlışınız yanlışınız şurada; bütçemin 6200 lira olduğunu ve benim kriterlerime göre alacağım cihazın daha da düşük seviyede ücreti olmasının işime geleceğini belirttim zaten. Yani 2000-2500 lira algısı oluşturmadım ki :) Zaten kriterlerime uygun olan cihaz 2500 liraya yok ki.

    Evet önerim sıfırı 6300 TL ve üzeri olan bir telefona o parayı vermeden aynı telefonu daha uyguna alabilirsiniz.. ayrıca yeni çıkan bir telefon, güncel bir telefon diye Note 10 lite veya S10 lite gibi telefonlara 5000 TL ya yakın para vermektense aynı paralara lite olmayan hakiki amiral gemisi sınıfında bir telefonda alınabilir. Ben bunları göstermek istedim okuyanlara...

    Tabi herkesin kendi kararı da var sizin de dediğiniz gibi mesela 4700 tl verdikten sonra 2. el almam gibi. Saygı duyarım :) Ben sadece doların zamlı olduğu ve fırsatçıların bolla ortaya çıktığı bu günlerde değerinden çok çok fazlaya satılan telefonlara para verilmesine karşıyım o kadar :)

    İyi forumlar dilerim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhaba,

    tam benim yaşadığım durum. ben de sizin gibi yapmak istiyorum ama biraz tecrübesizim.
    yazıda bahsettiğiniz 4750 tl olan s10lite şu an 4999 tl oldu.
    özelden detaylı olarak mı yazarsınız yoksa buradan olur mu? yani riskliyse diye :)
    güle güle kullanın cihazı
  • Yazdiklarindan anladigim kadariyla obsesif takinti hastaliginiz mevcut. Yaziyi okuyanlari yaptigin secimin ne kadar dogru oldugunu yuzlerce kelimeyle ikna edip onlardan 'evet cok dogru yapmissiniz' cevaplari alip kendini iyi hissetmek istemissin.

    Ancak sizde takinti hastaligi oldugu icin kisa sure icersinde acaba demeye baslarsiniz. Hatta bu konuyu acma sebebi bile buydu yuzde 99 .

    Telefon bu, fazla gozunuzde buyutmeyin. En mukemmelini asla bulamazsiniz. Her birinin birbirine karsi eksi ve artilari olmak zorunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yeni girenler beni dinleyin, direk çıkın. Okudum bütün yazıyı, hayatımdan 3dk çalındı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam yani 2. El bir cihaza neredeyse 5 bin tl vermenin neresi mantıklı ben onu anlamadım. Ve sanki öyle bir anlatmışsınki cihazı 2 bin tl ye almışsın gibi. Verdiğin rakam 6 ay kullanılmış bir cihaz için az para değil. Ayrıca kampanya felan fistanla 5.5 k ya amiralllerden alınabilir. Sen resmen kendini teselli etmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence başlığı değiştir binlerce lira vergi ödemeye gerek var mı? Olarak yaz cep telefonlarına yapilan son ötv düzenlemesi ile 1500 tl üzerindeki bütün cihazlardan alınan ötv oranı geçtiğimiz yıl %24 'den %50 ye çekildi sen kendine bir cihaz aliyorsun hoop devletde bir cihaz alıyor senden :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,telefonunuz hayırlı olsun bende ay başında 9 aylık 10 üstünden 9,5 temizlikteki s10 plus telefonumu 4700 tl ye sattım yerine Evkur kampanyasından 4600 tl ye sıfır S10 Lite aldım yanında da yaklaşık 350 tl lık Türk Kahvesi hediyesi ile birde kart a 6 taksit yaptım memnun kaldım bu alışverişten..
    yanlış bildiğiniz bir bilgiyi de düzeltmek isterim S10 Plus Android 9 ile çıktı Android 10 aldı seneye de Android 11 alacak S10 Lite ise Android 10 ile çıktı 11 ve 12 yi alacak yani s10 plus tan 1 güncelleme fazla almış olacak..
  • Arkadaşlar eleştirileriniz için teşekkürler... Fakat ben sevgili @yagızalp nick'li arkadaşımızın ( ve onu artılayan 4 kişinin ) dediği gibi takıntı hastalığına veya evet çok iyi yapmışım gibi onaylanmaya ihtiyacı olan biri değilim... Sadece deneyimimi aktarmak istedim. Benim gibi arada kalan ve amiral gemisi bir model almak isteyipte alamayanlar için bir rehber olsun istedim ama maalesef konu çooook farklı yerlere gitmiş. Hatta sevgili @sky__walker nick'li arkadaşımızın hayatından( ve onu onaylayan yine 4 kişinin hayatından) dakikalar çalmışım. Çok özür dilerim sizdende...

    Ve şimdi de kimsenin hayatından 4 dak çalmadan :) anlatayım son durumu : 4700 TL ye aldığım S10+ telefonumu 5350 TL ye satıp 650 TL kâr ettim. Yine aynı düzenle telefon arayışına girdim. İsteyen olursa telefon seçimimi yine aynı şekilde bu konu altında açıklamaya hazırım... Tabi henüz seçim yapmadım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 19 Mayıs 2020; 1:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_SeDo

    Bence başlığı değiştir binlerce lira vergi ödemeye gerek var mı? Olarak yaz cep telefonlarına yapilan son ötv düzenlemesi ile 1500 tl üzerindeki bütün cihazlardan alınan ötv oranı geçtiğimiz yıl %24 'den %50 ye çekildi sen kendine bir cihaz aliyorsun hoop devletde bir cihaz alıyor senden :))
    Çok haklısınız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

    Selam,telefonunuz hayırlı olsun bende ay başında 9 aylık 10 üstünden 9,5 temizlikteki s10 plus telefonumu 4700 tl ye sattım yerine Evkur kampanyasından 4600 tl ye sıfır S10 Lite aldım yanında da yaklaşık 350 tl lık Türk Kahvesi hediyesi ile birde kart a 6 taksit yaptım memnun kaldım bu alışverişten..
    yanlış bildiğiniz bir bilgiyi de düzeltmek isterim S10 Plus Android 9 ile çıktı Android 10 aldı seneye de Android 11 alacak S10 Lite ise Android 10 ile çıktı 11 ve 12 yi alacak yani s10 plus tan 1 güncelleme fazla almış olacak..
    Sağolun size de hayırlı olsun.. Sonuç olarak siz de size mantıklı gelen bir alışveriş yapmışsınız. Umarım memnunsunuzdur...

    Samsung son senelerde yanılmıyorsam 3 sene destek vermeye başladı . Ama önemli değil benim için. Sattım zaten :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 19 Mayıs 2020; 1:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

    Ya hocam yani 2. El bir cihaza neredeyse 5 bin tl vermenin neresi mantıklı ben onu anlamadım. Ve sanki öyle bir anlatmışsınki cihazı 2 bin tl ye almışsın gibi. Verdiğin rakam 6 ay kullanılmış bir cihaz için az para değil. Ayrıca kampanya felan fistanla 5.5 k ya amiralllerden alınabilir. Sen resmen kendini teselli etmişsin.
    Hocam 5500 TL'ye nasıl bir amiral gemisi alıyorsunuz? Lütfen TR fiyatlarını gözardı etmeden açıklar mısınız? S20, iPhone 11, Mi10, Find X2... Hangisi 5500 TL olabilir ki? Yani biraz gerçekçi olalım. Ben sadece bana göre mantıklı olanı yaptım ve deneyimimi paylaştım... Yani deneyim paylaşmak nasıl bir teselli unsurudur inanın anlayamadım. Çok tuhaf... Sonuç olarak beklentilerimi karşılayan bir telefon aldım 4700 TL ye... Tamam az para değil ama 7500-10000 TL vermedim sonuçta..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 19 Mayıs 2020; 1:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eem_anilk

    Hocam merhaba,

    tam benim yaşadığım durum. ben de sizin gibi yapmak istiyorum ama biraz tecrübesizim.
    yazıda bahsettiğiniz 4750 tl olan s10lite şu an 4999 tl oldu.
    özelden detaylı olarak mı yazarsınız yoksa buradan olur mu? yani riskliyse diye :)
    güle güle kullanın cihazı
    Sormak istediğiniz konuları özelden yazın lütfen elimden geldiğince destek olurum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Hakli cikmisim. Kisa sure icinde goruruz demistim ve dedigim gibi dayanamayip satmissin. Simdi gece gunduz arastirip zar zor bir modele karar kilip 10 gun icinde ondanda soguyup satma zamani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagızalp

    Hakli cikmisim. Kisa sure icinde goruruz demistim ve dedigim gibi dayanamayip satmissin. Simdi gece gunduz arastirip zar zor bir modele karar kilip 10 gun icinde ondanda soguyup satma zamani.
    Size göre soğuyup satma ama bana göre adı FIRSAT. Tabi bu durumuda diğer durumumdaki gibi yine anlayamamanıza hiç şaşırmadım.

    Bence sizde de haklı çıkmak gibi bir obsesif takıntı durumu var :) Hatta şuan sırf haklı çıkmak istediğiniz için ve bu durumdan onay almak için haklı çıktığınızı belirtiyorsunuz. Ve halen saldırıcı bir tavırla bu obsesif haklılık takıntınızı öne sürerek beni kendinizce tuş etmeye çalışıyorsunuz... :)

    Şaka şaka hocam ben sizin gibi hemen bir yazıyla psikolojik tanı koyacak kadar aşmadım :) Yahu Allah aşkınıza ben burda mantıklı hareket etmeye çalışarak örneklemeler sunuyorum, deneyimlerimi yazıyorum ve sonrasında fırsatı değerlendirdiğimi söylüyorum siz hala haklılık vs yazıp duruyorsunuz. Ben sizden tebrik, destek beklemiyorumki . Beklediğim şey varsa sizinde bize katacaklarınız, bu konuda deneyimlerimiz paylaşmanız. Başka bir beklentim yok. İster beni eleştirin ister gömün ister övün umrumda değil yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Yeni bir telefon belirlediniz mi, merak ettim yazayım dedim. Arkadaşım da böyle bi konuda kararsız kaldı da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Yeni bir telefon belirlediniz mi, merak ettim yazayım dedim. Arkadaşım da böyle bi konuda kararsız kaldı da.
    Şuan için araştırmaya devam ediyorum. Acelem yok o yüzden... Ama S10 Lite ilgimi çekmeye başladı :) 4700 TL civarı sıfırı alınabiliyor fakat ben yine sıfırını almaktansa 2. El almayı düşünüyorum... S10 Lite'ın bana göre en dikkat çekici yanları: Note serisindeki tasarımı kullanıyor olması, burası çok önemli işlemcisinin Türkiye'de satılan Note 10 Plus taki işlemciden daha iyi ve hızlı olması, büyük ekranlı olmasına rağmen kasa yapısı gereği hafif olması, parmak izi tarayıcısının Samsunglardaki en doğru ve en hızlı tarayıcıdan biri olması, ekranının Hdr10+ desteklemesi ve çok iyi batarya performansının olmasıdır.. Ayrıca kamera performansı olarakta gayet yeterli seviyede... Fiyatına göre bence alınabilecek en iyi cihaz şuan için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 21 Mayıs 2020; 1:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.