Şimdi Ara

Yazılımda Yol Haritası için Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Birçoğunuz bana çok geç kalmışsın falan diyecek ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum.

    Ben 4.sınıf öğrencisiyim psikolojik sebeplerden(şehire alışamama vs.) derslerime , programlamaya yeteri özeni gösteremedim maalesef ve okulumu 1 sene uzattım. Ben de bu okulun 1 senesi uzamasını avantaja çevirmek için bu sene itibariyle adam akıllı artık psikolojik sıkıntıları bir kenara bırakıp çalışmaya başladım. İlk yaptığım şey Python üzerinden başlamak oldu. Python da çok sıkıntım yok ama OOP,Algoritmalar gibi konularda bazı eksikliklerim var.

    Ve sizden yardım istiyorum tam anlamıyla hangi kavramları kavramam gerekiyor, hangi kavramları bilirsem yoluma hızlı bir şekilde devam etmek istiyorum.

    Ve kafamı karıştıran diğer bir nokta ise hangi alan üzerine geliştirmek istediğim. Aklımda siber güvenlik ve web geliştirme var. İlk pythona başlamamın nedeni hangi alan üzerine kendimi geliştireceğime karar verip Python frameworkları üzerinden ilerleyebilirim hem vakitte kaybetmem.

    Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim







  • Hangi bölümde okuyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

    Hangi bölümde okuyorsun?
    Bilgisayar Mühendisliği
  • bi nebze fikir verir. en azindan kavramlari arastirmaya baslarsin burdan.
    https://github.com/kamranahmedse/developer-roadmap
  • Bilgisayar mühendisliğini 4 sene okuyorsun 5. senedesin ve hiç bir şey bilmiyorsun öyle mi? Hangi üniversite burası? Nasıl geliyorsun 4. sınıfa kadar? Kim buna müsade ediyor?
    Yani bir meslek bu kadar mı ayağa düşürülür anlayamıyorum artık. Anlattıkların doğruysa senin bir kabahatin yok. Kimse seni doğru yönlendirmemiş. Baştan bu işi yapamayacağını anlayabilseydin bırakıp farklı bir yol çizebilir ve onca seneni de heba etmezdin. Ancak buna bile müsade edilmiyor. Yazıklar olsun!

    Lafım sana değil, ünlü bir sözle bitiriyorum: "Seni okutan hocanın.................................................................."
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Tıp, hukuk, işletme, ekonomi, inşaat, makine... hiçbirinde böyle Internet'e düşüp akıl danışan tiplere rastlamazsın. Sadece bir kesim bilgisayar müh.leri böyle. Bıktım valla bunları okumaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.