Şimdi Ara

incehesap.com iade rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 Nisanda Ryzen 1600 AF + B450 Aorus M anakart siparişi verdim. O gün dolar 6.77 TL. Bu burada dursun.

    2 Güne kargolandı, ancak Yurtiçi Kargo benim bulunduğum ilçedeki şubeyi kapatmış. Sakarya Merkez'e gelin alın yoksa iade olacak diyor. 1.5 saatlik yol. Gidemedim. 18 Nisanda İncehesapa yazdım, yeni adrese gönderebilir misiniz diye.

    20 Nisanda yeni adrese gönderebiliri veya şubeden alabilirsiniz denildi. Ertesi gün yazdım, 22'sinde cevap geldi Pazartesi (27 Nisan) çıkışı yapılacaktır diye, sokağa çıkma yasağı vardı zaten, sorun yok burada.

    28'inde yazdım, çıkış yapılmamıştır denildi. Bir iki mesaj daha attım. 1 Mayıs'ta en kısa sürede gönderilecektir diye cevap aldım. Bundan sonra müşteri hizmetlerini aradım, iade olarak gözüküyor denildi. Ben de bana sitede yeni adrese gönderileceğini söylediklerini ilettim. Müşteri hizmetleri ilettiklerini, mümkünse yeniden gönderim yapılacağını söyledi.

    Dün, 5 Mayısta ise yeniden mesaj yazdım site üzerinden. Gönderilmesi için depo birimine ilettik denildi, 3 dakika sonra da iade işlemi başlatılmıştır denildi.

    Yani kısaca özet şu: 14 nisanda verdiğim sipariş yurtiçi kargo 1.5 saatlik mesafede şubede kalıyor. Alamıyorum, geri gidiyor. Bana 3 hafta boyunca en kısa zamanda gönderilecektir deniyor. Sonra dün iade işlemi başlatılmıştır deniyor.

    Yani benim yaklaşık 1500 liram 3 hafta sitede kaldı, iadesi ile 4 haftayı bulur toplam. Dolar 7.15'e yükseldi.

    En önemlisi ise ben yine para denkleştirip Vatan bilgisayar KDV indiriminden, incehesaptaki iade olacak diye 18 nisanda Ryzen 5 3600 almıştım 1327 liraya. Bugün fiyatı 200-250 lira fazlası. 20'sinde yeniden gönderim yapılacak diye cevap geldiği için onu iptal ettim. Hem 1 aya yakın param içeride kaldı, hem de dolar düşükken, indirimler varken yararlanamadım. Otomatik mesaj gönderip duruyorlar. Bir daha alışveriş yapmam. Siz de yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 6 Mayıs 2020; 19:33:17 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.