Şimdi Ara

iTopya PC sorularınızı cevaplıyor! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
11.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 01.05.2020'de sipariş vermiştim halen hazırlıyorlar. Alt tarafı kutuya koyup yollayacaklar. Ketçap mayonez de eklerler umarım. :)
    Malum şahısa bir sözüm yok zaten biliyoruz ne olduğunu.
  • Güncel süreç öncesini bilmiyorum, fakat bu şirket bazı tanınan ve işini iyi yapan YouTube kanalları ile sponsorluk içinde, Eniz Kirazoğlu gibi, hatta kendisi de kullandığı bilgisayarı burada toplattı diye biliyorum.

    Güncel süreçte teknoloji devi olmayan bu tip şirketlerin stok sıkıntısı yaşaması, kargoların da tıkanması normal olabilir sonuçta herkes evde ve herkes oyuna sarıldı, doğal olarak konsollar ve PC parçaları çok rağbet görüyor.

    Buna rağmen ben yıllardır bilgisayar, konsol, parça vs. her şeyimi Vatan Bilgisayar'dan aldım, bazen piyasa fiyatının azıcık üstünde oluyor ama en azından iade, teknik servis ve muhatap konusunda kafam hep rahat, hiçbir zaman da sıkıntı yaşamadım. Bu tip büyük harcamalarda yeri yöresi belli olan ve uzun yıllardır bu sektörde yer alan şirketleri tercih etmeniz daha iyi olabilir her ne kadar birazcık daha pahalı olsalar da.
  • burası nasıl ?
    https://www.sinerji.gen.tr/
  • Günde 700 aramaya cevap vermek için kaç çalışan gerekli ? 1 şubesi olan bir yerde en fazla 2 temsilci çalışır gibi geliyor ama günde 700 çağrı imkanlı gözükmüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam tahmin ettigim gibi bir tip. Bedava pc dagitsalar alirsam serefsizim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart0201

    burası nasıl ?
    https://www.sinerji.gen.tr/
    Normalde düzgün firmalardan birisidir. Fakat şu anormal günlerde herhangi en düzgün firmadan bile sıkıntı yaşamanız olasıdır. Yazmış olduğunuz firmanın sipariş sayısının diğerlerine göre az olduğu varsayımıyla yola çıktığımız zaman sorun yaşamayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doanc4n

    yine mesut çevik yine ucuz reklam postu
    Maalesef incelemeleri de güvenli vermiyor. Bir kaç bildiğim modelim incelemesine denk geldim. Hatta Enes Kirazoğlu ileydi bir tanesi, göz göre göre yalandan ürün övdü. Enes de sonra eşlik etmek zorunda kaldı gibi bişey oldu. İkisine de yazar. Ayıptır. Sponsorlu inceleme yapıyorsun diye ne bileyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    Enis*

    Bu arada evet, bazı videoları buram buram reklam kokuyor. Ama kafası çalışan tüketici piyasada kimin fikrine güvenip kimi pas geçeceğini bilir. Mesut'ları Enis'leri Hakkı'ları falan dinlemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 8 Mayıs 2020; 9:48:41 >
  • Birader itopyadan daha yeni pc toplattim adamlar yazmıştı zaten c19 dan dolayı 5-7 gün içinde anca olur die 5. Gün geldi pc hiç karalama yapmayın vatan evime 10 km uzakta sipariş verdim ordan da bi urun 2 günde geldi kargo :))

  • Bir kaç düzine üniversite öğrencisine part-time iş vererek sipariş hazırlama sürecini hızlandırabilirsiniz. Hemde çocuklar para kazanır.
  • daha yeni bilgisayar topladım 7 günde geldi

  • 2. bir istanbulbilisim vakasi

  • Adam gül gibi adam ne güzel anlatmış ama siz hala adama veya firmasına çamur atıyorsunuz az empati kuralım ben şahsen bu firmadan pc almış biriyim gayet memnunum itopya dan Allah yardımcıları olsun bu sürecte

  • İtopya'dan hiç ürün almadım. Çok fazla şikayet gördüm almayıda düşünmüyorum.
  • Cov-19 öncesinde de aynı sorunu yaşayan insanların açtığı onlarca konu var forumda. Geçelim ucuz bahaneleri.

  • DH misafiri herhalde itopya calisani yada sahibi , kendimiz sorun yasamis olmasak inaniriz belki , pismaliktir itopya .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Adam gül gibi adam ne güzel anlatmış ama siz hala adama veya firmasına çamur atıyorsunuz az empati kuralım ben şahsen bu firmadan pc almış biriyim gayet memnunum itopya dan Allah yardımcıları olsun bu sürecte
    Bir firma şu tip işlere girip mesaj yazdırmak yerine sipariş teslimine odaklansa daha iyi olmaz mı? Sadece soruyorum.

    Yakında Londra'dan bize çok baskı geliyor, Kudüs kırmızı çizgimizdir açıklamaları da duyarız.
  • Abi bu en iyisi kendin topla vatandan aldım bütün parçaları bana en yakın ilden kargolandi Max 3 günde ulaştı elime yarım saatte kurdum sistemi. Bu tür sitelerin indirim muhabbetine kanıp atlamayın hemen bı araştırın daha ucuza aldığım parçalarda oldu .

  • Donanım haber portal sayfasında sistem önerilerinde itopya linki var röportajda zaten baştan hazırlanmış kurgu sadece :XD
    iTopya PC sorularınızı cevaplıyor!

    Milletin canı sıkıldı evde paraları da bol tabii sipariş yağıyor, işleriniz aşırı yoğun

    Gidin Vatan'dan alın ihtiyaçlarınızı en az 150-200 tl daha ucuza alıyorsunuz itopya gibi yerlere paranızı kaptırmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 8 Mayıs 2020; 18:15:22 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.