Şimdi Ara

Logitech G930 Kulaklık Batarya yükseltmesi rehberi (600mAh=>2100 mAh =14 Saat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
7
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felisleo2

    Hocam teşekkür ederim, ben N11'deki bataryada karar kılmıştım en son ama fikrim değişti, soket de yok ülkede her yerde stok tükenmiş, Aliexpress'ten lehim seti sipraişi verdim artık o gelince bir şeyler yaparım :) Orijinal pili 5 yıllık ama hala 6 saat götürüyor. Bu arada tavsiye ettiğiniz bir batarya var mı en az 1200 Mah olacak şekilde.



    Alıntıları Göster

    Hocam iyi günler, hortlatmak gibi olmasın ama başka hiçbir yerde bu konuyla ilgili bilgi edinemedim. N11den bulduğunuz bataryayı bulmama yardımcı olabilir misiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam selam aynı bataryayı gittigidiyordan aldım ama henüz montajını yapmadım, soket yoktu elimde, soket bekliyorum. Orijinal bataryanın soketini kesip buna lehimleyebilirsiniz, ben acelem olmadığı için uğraşmadım.


    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/bluetooth-hoparlor-icin-3000-mah-3-7-volt-5-x-5-cm-3-kablolu-batarya-pil_pdp_632714095




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 26 Şubat 2021; 6:23:45 >
  • teşekkürler onnumara beş yıldız paylaşım olmuş, şöyle detaylı yapılış videosu olsa idi hiç bilmeyen bile yapmaya çekinmeden yapardı. Umarım ileride onuda yaparsınız.

  • Eline sağlık
  • Merhaba ben lipo pile direkt olarak SH 1.0 3 pinlik soketi lehimleyip taktım. Gayet iyi çalışıyor fakat şarj olmuyor sanırım. Eski pil şarj olurken şarj ışığı yanıp sönerdi ama şu an ilk taktığımda yeşil yanıyor sonra kırmızı sürekli yanıyor. Attığınız videoda da öyle. 3 gündür pil itmediği için şarj olup olmadığından emin olamadım ama şarj aleti herhangi bir akım göstermiyor, Logitech programı şarj oluyor olarak algılıyor.



    Sorun ne olabilir acaba? Orta kabloya direnç yapmak sorunu çözer mi? Acaba 2 pinli lipo mu kullanmak lazım, ben 3 pinli aldım. Orijinal bataryada 3. pin boş sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 20 Mart 2021; 9:29:56 >
  • merhaba aradan 2 yıl geçmiş hala memnun musunuz ?

  • direnci tam olarak nereye bağlayacağız ?

  • Merbaha Elimdeki 3 pinli bataryaları kullanarak orjinal 600 mah olan bataryadaki BMS kullanabilir miyim. Örneğin elimde 1 tane 500 mah var 1 tane 1500 mah var sadece + ve - lehimleyerek yapmamda bir sakınca var mı ? Çünkü 1S 2A gibi ürünler artık piyasada satılmıyor ve mecburen orjinal bataryadaki BMS yi kullanmam gerekiyor onu kaça kadar takabiliriz. İlla 2 pinli mi olması gerekiyor ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.