Şimdi Ara

XBOX 360 TAN ANLAYAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşım amerikadan bir x360 slim e kasa getirdi(250gb),bu cihaz 110v oldugu icin 220v adaptor satin aldim,iki senedirde kullaniyorum.
    Birinci sorum,getirdigi oyunlarin hepsi NTSC, ben bu konsolda pal oyun oynayamazmiyim,oynayamazsam nasil degerlendiririm bu konsolu?

    İkinci sorum, dün ilk defa live gold alacaktim,baktim ki game pass ultimate 5.90tl,hemen aldim,icinde gold da dahil oluyormus,bide en azindan oyun indiririm diye,ben saatlerce kurcaladim herhangi biryerden oyun indirme bolumu bulamadim,gta5 e online olarak baglaniyor o konuda problem yok ancak oyun indirmede sikinti var.Nereden indirecegimi bulamadim.

    Bu fw,jtag gibi olaylardan cok anlamiyorum,eger online oyunda filan banlanma riski yoksa yaptirabilirim.

    ps4 al xbox one al gibi tavsiyelerde bulunacaklar icin;yasim 31, benim ilk konsolum,evli ve cocugu olan bir adam oldugum icin surekli oynayamayacagim bu yuzden masraf etmek istemiyorum yeni konsol icin.,en azindan simdilik.

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gamepassi xbox 360 da kullanamazsiniz xbox one ve windows 10 a ozel ntsc konsolda pal kutulu oyunlarin bazilarini acabilirsiniz region free xbox 360 games yazip aratirsaniz region free listesindeki oyunlari acabilirsiniz veya her turlu satin aldiginiz dijital oyunu indirip bolge farki olmaksizin oynayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.