Şimdi Ara

Teşekkürler TurkNet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler TurkNet! Heyecanımızı daima taze tuttuğun için. 24 saatte bir mesaj atarak randevu saatinin bir sonraki 24 saatte belirleneceğini söylediğin için. En sonunda "randevu tarihiniz belirlendi" diyerek bu tarihi bize belirtmediğin, sürpriz olsun istediğin için.

    Daha sonra randevu tarihimizi kendi çabalarımızla Twitter üzerinden öğrenebildikten sonra belirtilen tarihte gelmeyerek yine bir sürpriz yaptığın için. Bize bununla ilgili destek kaydı açtırıp, bu kayıda ne zaman cevap verilir acaba heyecanını günlerce diri tuttuğun için.

    Biliyorum ki günler sonra tekrar bir randevu tarihi belirleyeceksin, ama tabii ki sürprizlerle dolu olduğun için yine bizi bütün gün bekletip kapıları gözleteceksin. En azından "bugün gelemiyoruz" diye bile aramadan, günün sonunda gelmeyivereceksin.

    Bütün bu yaşattığın heyecan için teşekkürler TurkNet! Sen olmasan, herhangi bir ISS'ye başvurarak, birkaç gün içinde sıkıcı bir şekilde interenete kavuşabilirdik. Kulağa ne kadar keyifsiz geliyor değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 773 -- 1 Mayıs 2020; 11:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gelinmeyen randevu tarihimin üzerinden 24 saat geçti, hala gelen veya arayan yok. Ama hakkını yemeyelim, "en kısa zamanda" tekrar randevu tarihi alınacağına dair mesaj geldi.

    Çok güzel ve yaratıcı bir yöntem. Şöyle:

    1- Önce online işlemler menüsünden 24 saat içinde randevu için aranacaksınız diye mesaj at.

    2- Sonra SMS ile "24 saat değil 48 saat pardon" diye mesaj at.

    3- 1 gün sonra telefonla arayarak "mesajları boşverin, onlar otomatik, şu andan itibaren 48 saat sonra aranacaksınız" de. Böylelikle 48+48=4 gün cepte.

    4- Daha sonra bi mesaj daha at "randevu tarihiniz belirlendi". Sürprizlerle dolu demiştik. Acaba ne zaman diye merak edip öğrenmeye çalışsınlar. Twitterdan, forumlardan ulaşabilen ulaşsın randevu tarihine, her şeyi de şirketten beklemesinler.

    5- Randevu tarihi gelince gitme, olsun bitsin. Nasıl olsa ararlar, sen de mesaj atarsın tekrar "en kısa sürede tekrar randevu veririz". Bu sefer 24-48 saat diye süre filan da verme, beklesin dursunlar, işleri ne.

    Siz de bu şekilde bir ISS yönetebilirsiniz, gördüğünüz gibi çok basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlandıktan sonra 30.04.2020 tarihine randevu oluşturulmuştur. Ancak bu tarihte ekiplerin yoğunluğu nedeniyle kurulum işlemi için adreste bulunamamıştır. Bu konuda tekrar randevu tarihi oluşturularak bilgi verilmesini ilettim.

    Ayrıca kurulum işlemleri tamamlanmadan ve hizmetiniz ip almadan faturalandırma işlemini başlatmıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kimsenin gelmediği randevunun üzerinden de 48 saat geçti, halen arayan soran yok. Destek kayıtları, şikayetler vs. hiç farketmiyor. İnsanlar bir şekilde halletmeye çalışıyor elektrikçi vs.

    Kurulum parası alınıyor ancak insanlar bıkıp kendi kurulumlarını kendileri yapana kadar bekleniyor.

    48 saattir ekiplerin randevuya neden gelmedikleri araştırılıyor bilgisi veriliyor. Bunun nedeni bulunabilirse ekipler tekrar randevu vermeye ikna edilmeye çalışılacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 773 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum ekiplerine sürecin uzadığını ve öncelik verilmesini ilettim. Size dönüş sağlayacaklar.
  • Tekrar merhaba, TurkNet nihayet geldi ama sinyal alınamadığı hatası ile Turk Telekoma iletilmek üzere arıza kaydı açtı. Farklı müşteri temsilcileriyle defalarca görüştüm ve arızanın Türk Telekoma iletildiği bilgisi verildi ancak Turk Telekom İl Müdürlüğüne sorduğumda kendilerine herhangi bir iş emri bildirilmediğini söylüyorlar. Bu arıza ne zaman Türk Telekoma intikal edecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 773 -- 4 Mayıs 2020; 15:25:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.