Şimdi Ara

NAS sunucu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle evde4 k videoları sıkıştırıp göderebilecek cihaz arıyorum.Qnap mi Synology.
    Bu iki markanın avantajşarı dezavatajlarını öğrenmek istiyorum. Yazılım bakımından ve servis bakımından benim için önemli. Min 2 disk max 4 disk kapasiteli bir sistem bakıyorum. Disk konusunda sıkıntım yok.

    Örnek olarak telefonumdaki verileri birkaç tuşla akatarabilmek. Nas tan herhangibir videomu "8k ve 4k videolarım mevcut" ulaşıp izliyebilmek izlerkende tam formatında değilde cihaz bunu sıkıştırıp bana o şekilde yollayıp izlemek. Bu tarz özellik arıyorum. Firmalarla görüştüm bildiğimide unutturdular. Bilgiden ziyade u model şukodlu model diyorlar.

    Hangi özelliğine dikkat etmeliyim, hangi donanımlar olmalı. Birde Statik ip gereklimi yoksa olmasada olurmu.

    Şuan DSL-AC68U nas niyetine kullanıyorum ve memnun değilim verilere ulaşabiliyorum ama sınırlı ve stabil olmuyor.

    Videolarımı uzaktan rahatlıkla atabileceğim.Telefonumdan , fotoğraf makinesinden çektiğim ham video ve frmatları pc üzerinden atıp alabileceğim. Tablet ve telefon üzerinden uygulama aracılığıyla ulaşıp filmlerimi videolarımı fotoğraflarımı izleyip paylaşabileceğim. Uzaktan Video paylaşımı yapabileceğim DSL-AC68U da yapıyorum dlna bunu hem projeksiyonuma hemde tv me yansıtıyorum bunun aynısı yada daha iyisini yapabileceğim bir marka tavsiyeniz yada şu özellikte olması gerekli diyebileceğiniz donanım ve yazılımlardan bahsederseniz sevinirm.

    Kullanan arkadaşların tecrübeleri daha önemli benim için.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.