Şimdi Ara

mekanik klavye soru işaretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım geçen hafta mekanik red switchli TKL klavye almak istedim HyperX Alloy Origins Core aşırı hoşuma gitti fakat fiyatıda bir hayli güzel amazonda buldum fakat this item does not shipping turkey ibaresi bulunuyor her üründe.Hevesim kaldı.Alternatif aramaya başladım ve TKL mekanik red switchli klavye bulamadım.F/P olduğu söylenen cooler master ck350 yi gördüm outemu v2 switchlere sahipmiş.İyi midir ? Bu fiyatlar inicek mi tekrar ? Inanılmaz fiyatlarda klavyeler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • mekanik swicthde en kabul goren firma
    cherry mekanik swicthleridir bu olan modeller digerlerine gore daha pahalı zaten
  • cherry switch ile oetemu switchler arasındaki switch performans farkı ne kadar fazladır?Tavsiyeniz var mı dediğim kriterlere uygun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

    cherry switch ile oetemu switchler arasındaki switch performans farkı ne kadar fazladır?Tavsiyeniz var mı dediğim kriterlere uygun?
    Kullanım ömründe büyük bir fark oluyor genelde. Birkaç outemu switchli klavyem vardı hepsinin de tuşları çok sertti, oyun oynarken de yazı yazarken de 1 saat kullanımdan sonra tuşlara basıcak hal kalmıyor bende pek. Hyperx'in Alloy FPS Pro modelleri var epey kaliteli klavyeler fiyatı da Origins'e göre daha uygundu onlara bakabilirsiniz.
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Hiçbiryerde stokta yok inanılmaz şekilde alloy fps pro. Origins alamam zaten aşırı pahalı ve hyperx switch değmeyebilir o fiyata.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 600 Tl'ye cherry mx blue switchli xpg summoner aldım.Tek sıkıntısı ingilizce layout olması.Onun dışında aşırı kaliteli bir klavye tavsiye ederim.
  • hocam ben o cooler master klavyeyi aldım, aldığım gibi iade etmek zorunda kaldım. inanılmaz fazla yay sesi çıkartıyor switchler, bir süre sonra yazdığınıza konsantre olamıyorsunuz, şu an razer blackwidow kullanıyorum bunda da var aynı ses ama cooler master ck350'nin onda biri kadardır
  • itachi237 kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim iyi oldu.hyperx alloy fps proda karar kıldım sanırım stoklara aylardır gelmiyor.gelmez ise bir süre daha cougar puri tkl rgb klavye buldum hoş duruyor.tkl klavyeler tam bana göre mousepadim büyük masam küçük klavyeden alan kazanmam gerek.umarım hyperx klavyeler stoğa gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.