Şimdi Ara

Dji Mavic Air 2 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DJI’ın dronu resmi olarak duyuruldu. Daha önce ortaya çıkan söylentiler ve sızıntılar bize DJI Mavic Air 2 ‘ye ait ilginç detayları vermişti. Ancak resmi ürün lansmanı ile artık DJI’ın “en akıllı” tüketici dronu olarak adlandırdığı ürününün tam resmine sahibiz.

    İlk dikkat çeken fiyatlandırma ile ilgili. Mavic Air 2, Amerika’da 799 dolara, ilk versiyonunun piyasaya çıkışından 120$ daha ucuza satışa sunuldu. (Fly More Combo paketi ise 998$, 2 ekstra pil, bir çanta, şarj hub ve ND filtreleri ND16/64/256 ile beraber gelmekte). Avrupa fiyatları ise Mavic Air 2 849€, Fly More Combo fiyatı ise 1049€ olarak belirlendi. Türkiye için henüz fiyatları belli olmasa da Mavic Air 2 7100-7500TL, Fly More Combo paketi ise 8200-8500TL aralığında olacak gibi görünüyor.

    Yeni versiyonda beklenildiği gibi pil kapasitesi, uçuş süresi ve kamera sensörü boyutu arttırılmış.

    https://www.sonteknoloji.net/drone/mavic-air-2-duyuruldu/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • merhaba uzun süreden beri drone piyasasını takip ediyorum ancak ne alacağıma karar veremedim . mavic pro 1 mi daha iyi yoksa mavic air 2 mi daha iyi . iyi ve kötü yönlerini yazabilirseniz sevinirim . teşekkürler...
  • YusufBayram Y kullanıcısına yanıt
    Teknoloji olarak tabiki mavic air 2 şu anda daha iyi.

    Bunun yanında Mavic Pro 1 yaklaşık 4 senelik bir cihaz, üzerine 2. versiyon çıktı. Kamera teknolojisi olarak biraz eskide kaldı ve muhtemelen dji tarafından artık yeni yazılım ile desteklenmeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.