Şimdi Ara

Formattan sonra Google Drive aynı dosyaları yeniden yedekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Google drive ile önceden belirtmiş olduğum bir klasörü seçerek yedekledim ve senkronizasyon açık olduğu için yedeklemeye de devam etti.
    Bugün bilgisayarı formatladım ve Google drive yedeklemesi için aynı klasör konumunu gösterdim ve yedekleme işine devam etsin istedim ama Google Drive aynı dosyayı ikinci kez sıfırdan aynı isim ile yedeklemeye başladı. Oysa var olan yedeklemeye devam etmesini ve yeni dosyalar eklediğimde senkronize etmesini isteyecektim. Gogle Drive baktığımda aynı klasörden 2 tane oldu.

    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
    Hayırlı ramazanlar...



  • Edit: Deneme yanılma yoluyla buldum arkadaşlar. Diğer arkadaşlara da ileride lazım olur düşüncesi ile buraya yazıyorum.

    Önce 1 dk kadar Google Drive'nin yedekleme yapmasına izin verdim ve sonra yedeklemeyi duraklattım. İnternet tarayıcısından Google Drive sitesine girip kopyalanan dosyayı sildim ve eski dosyayı sildiğim dosyanın yerine sürükleyip bıraktım. Sonra Google Drive'yi duraklattığım yerden geri devam ettirdim ve ''dosyalar senkronizasyon edilsin'' mi dedi. Evet deyince 10-15dk kadar dosyaları karşılaştırdı ve eski yedeğin üzerine sadece yeni dosyaları kısa sürede (2-3dk) yazmaya başladı.

    Sağlıcakla mutlu kalın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 27 Nisan 2020; 23:3:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.