Şimdi Ara

75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2017 den beri türknet kullanıyorum su güne kdr 1 2 kere sorun yaşamısımdır oda çok kısa sürede çözüldü.Gelin görunki son 1 haftadır hızım rezalet derecede.4mb e kdr düştü.1 hafta önce 75mb hız alıyordum hemen hemem.Destege yazıyorum 1 haftadır sonuç yok.Bakalım sorun ne zaman çözülecek.Başka servis sağlayıcılarını arastırmaya basladım güzel bir tarife bulursam direk kapatacağım.
    Hat değerlerim

    75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET


    75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 26 Nisan 2020; 19:3:15 >



  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • upload hızı arttırıldı sanırım
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    upload artınca dowloand düşüyor mu ?
  • Aynı sorun bendede var hocam sanırım şuan türknet kullananların %90 nında var karantinadan dolayı herkes evde ve yükleniyor kaldırmıyor artık.

    75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET

    Nperf sitesinden hız testi yapınca daha yüksek çıkıyor artık sitemi onların yada nasıl bir para yedirdilerse siteye :D ama twitch.tv de 160p bile yayın izlenmiyor bandını kısıyorlar sanırım. arıza kaydı açtım kopma sorunu görüdük dediler bekliyorum bakalım pazartesi dönüş yaparlar ama twitch için eğer böyle olmaya devam edecekse türknete güle güle diyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Owwshet

    upload artınca dowloand düşüyor mu ?
    Sistemde yoğunluk artıyor olabilir. Emin değilim.
  • Merhaba, hat değerlerinizde problem bulunmuyor. Bu konuda teknik destek uzmanımız oluşturduğunuz performans kaydına istinaden gerekli incelemeleri yaparak bilgi verecektir. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • Sorunum düzelmişti uzun ugraslar sonucu tekrar aynı sorun baş gösterdi tebrkler :(
  • Benim de çalışmalar sürüyordu hızım 80 seviyesine getirilecekti. Yakından takip ediyorlardı mh çalışanı hanımefendi.

    Bugün artış gösterecek diye beklediğim o hız bakın ne duruma düştü.

    Not: 7-8 gündür çalışma sürüyor , TT/Müşteri kaynaklı arıza yok diye defalarca ileti geliyor. Üstüne şu duruma bir bakınız.


    Direk 1 mbit yapın rahat edelim efendiler. Biz 70-80 beklerken başımıza gelene bakınız..


    75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET



    Kaçıncı kez geliyor bu log size anlatamam. Böyle bir şey olamaz yani...

    75 MB Olan Hızım 4MB Düştü TÜRKNET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 7 Mayıs 2020; 1:25:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımın tekrar kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan arıza kaydı oluşturabilir misiniz?
  • ppobelter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini açık destek kaydı üzerinden tekrar iletmeniz durumunda teknik destek uzmanlarımız tekrar çalışma başlatacaktır. Çalışma sonrasında sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Edemezler :) tesisatımda hata var diyor ekipleriniz. 72 alan ama hızı düşürülen tesisatımda hata varmış. 0 cat6 tesisatı yapılan apartman ve evimde hata varmış :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Olusturdum
    Destek No 33109003

    Sıkıntı su arkadaş diyorki il trafik toplama noktasındaki sorundan dolayı yaptığımız çalışmaları tamamladık. Artık bağlantı sorunu yaşamıyor olmanızı öngörüyoruz. şuanda trafik geçişlerinde ve kullanımlarınızda sorun bulunmamaktadır

    Standart cevaplar.Ben 3 yıldır turknet kullanıyorum son bir aydır ben ne yaşadğıgımı biliyorum.Gecen 3 hafta öncemi ne aynı problem oldu 2 haftada zor çözüldü sonra bir hafta hiç bir sıkıntı yaşamadım aksam saatleri sabah saatleri hep 75mb aldım düşmeden.Şimdi dün destek kaydı attım aksam sıkıtı basladı sonra gece saat 1e doğru hız sorunumun normale döndü bana sabah mesaj geliyor
    il trafik toplama noktasındaki sorundan dolayı yaptığımız çalışmaları tamamladık. Artık bağlantı sorunu yaşamıyor olmanızı öngörüyoruz. şuanda trafik geçişlerinde ve kullanımlarınızda sorun bulunmamaktadır

    EE Tabi sen sabah saatlerinde kontrol sağla sonra göstermelik çalısmalarıımızı tamamladık diyorsunuz ama hiç bir çalısma yapılmadı sabah kontrol edildigi için herhangibir yogunluk olmadıgından hızımda sorun yok gözüktü göstermelik çalısmalarımız tamamlandı dendi.

    Şimdi bana akşam saatlerinde yogunlukdan falan böyle oluyor demeyin ben yıllardır kullanıyorum bu internet sağlayıcısını ve hiç bir zaman cumartesi pazar akşam saatlerinde hiç bir problem yaşamadım simdimi yogunluktan dolayo bu sorunları yasıyorsunuz demeyin.Kaldıkı akşamları bu sorun devamlı olacaksa söleyin iptal edeyim şimdi.Geçin bunları lütfen.Benim sorunum tekrarı yasanırsa iptal edeceğim artık yeter cidden yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.