Şimdi Ara

Altyapımız ve İSS'lerimiz neden bu kadar kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netspeed kullanıcısıyım. Yaşanan rezillikler sonrası değiştireyim diye bu başlığa girdim girmez olaydım. Aynı şeyin laciverti hesabı bütün firmalar. Pandemi durumundan beri az kaldı ya monitörümü aşağı fırlatıcam yada hastaneye falan yatıracaklar beni. İnternetle olan ilişkimin %90'ı oyun oynayıp kafa dağıtmak. Ne bileyim arkadaşlarımla 2-3 saat keyifli vakit geçirmek. Eskiden de olurdu sorunlar ama şimdi iyice arttı. Paket kayıpları oyun oynatmıyor attığınız kurşun gitmiyor. Sabır deyip devam ediyorsunuz oyunun sonların doğru saniyelik bir kesinti her şeyi hiç ediyor bir anda.

    Savunanları da anlamıyorum olağanüstü bir durumdayız falan demesin kimse sanki internet Türkiye'de hep güzelmiş de işte kör olasıca talihsiz virüs vurdu hepimizi falan açılan konulara bakın hepsi şuan açılmış konular değil, ülkenin birçok yerinde alt yapı çok kötü. Uyku düzenimi değiştirdim bunun için sırf bi ara yahu akşamdan gece 2'ye kadar o kadar kötü ki internet yoğunluk azalıyor diye sabaha karşı oynamaya çalıştım. Ne bileyim 20-24'ü vs anlarım biraz kötüleşebilir ama inanın hemen her saati test etmeye çalışıyorum genel olarak kopmalar, paket kayıpları, ping dalgalanması vs ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

    Yoğunluk var deniyor. Sizin bir sınırınız yok ki ne kadar müşteri o kadar para kafasıyla herkesi alıyorsunuz alt yapınıza bakmadan. Spor salonu mantığıyla olmaz ki bu iş. Her geleni al sonra müşteriler sıra beklesin aletlerin başında, sonra yoğunluk var elimizde değil, banane ya yeterli alt yapı çalışman yoksa gerekli hazırlığı yapmadıysan. Ayın 1'i oldu mu 'FATURANIZ TAZE ÇIKTI ÖDEMEYİ UNUTMAYIN AMAN HA' demeyi çok iyi biliyorlar.

    Siyaseti gerginliği bitmez, dövizi asla düşmez her şey pahalanır. Bari evime çekileyim dersin ve internetle ilgili sorun yaşarsın. Komedi yahu. 2020 yılında attığım mesaja bak. Bu pandemi durumu elbet geçer bir gün ama adam akıllı bir fiyata, kalite hizmeti ne zaman nerede alacağım çok merak ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.