Şimdi Ara

Türknet hala bir ev telefonunu açamadı, beni uyutmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günlerdir bu adamlarla uğraşıyorum ev telefonu başvurunuzu yaptık yapacaz deyip duruyorlar sadece internet var telefonda çevir sesi yok.

    Telefon numarası belli değil,

    İnternet paket değişikliği menüsünden paket değiştirmeye çalışırsam devam eden iş akışından değişmez diyor şuan 35 mbpslik pakette çakıldım kaldım,

    4 gün önce konuyla alakalı yazdığım destek fişinde 100 mbpslik pakete geçirdim sizi yazmış türknetin online işlem merkezinde 35 mbps kullanıyorum gözüküyor modem istatistiklerinde hattımın desteklediği en yüksek hızı fakat hala nperf te 35 mbps çıkıyor, ilginçtir upload hızı modemdekiyle uyuşuyor.

    Gerçekten hikaye anlatıp duruyorlar, bugune kadarda en az 10-15 kişiyi türknetli yapmışımdır çok pişmanım açıkcası.Türknet hala bir ev telefonunu açamadı, beni uyutmaya devam ediyor







  • Sadece ozel mesaj atıyorlar çözüm yok
  • Merhaba, paket değişikliği işlemlerini gerçekleştirebilmemiz için telefon hizmetinizin aktif olması gerekiyor. Başvuru sürecinde olduğu için paket değişikliği yapmak istediğimizde açık iş emri olması nedeniyle hata alıyor. Telefon hattının bir an önce aktif olması için ilgili birimimize önceliğini ilettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.