Şimdi Ara

Kitapyurdu sipariş verecekler dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 14 gün önce bir sipariş geçtim kitapların temin süresi 3 iş günü olarak gözüküyordu temin edemediler aslında bizde sipariş temin süresi 6 gün dediler 6 gün geçti yine temin edemediler 1 2 gün daha bekleyin dediler en son geçen cuma temin edildi kargo sırasına aldık dediler 5-6 gün geçti nasıl bir kargo sırasıysa artık sıra gelmedi gitti bize en son siparişinizi işleme aldık dediler şaka gibi artık dalga geçtiklerini düşünüyorum sonuç olarak kitapyurdundan bu aralar sipariş geçmeyi düşünen varsa iki kere düşünsün derim.



  • Tüm kitap sitelerinde durum aynı bu virus olayından dolayı, yayınevleri ve kargolar esnek çalışıyor vs.
  • Bu olayların başında bir alışveriş yapmıştım bu durumların olacağını tahmin ederek, bu saatten sonra bazı aksaklıkları göze almak durumundasınız maalesef çünkü inanılmaz bir yoğunluk var.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ben de The Mandalorian gibi deneyimli ve dikkatli bir okuyucuyum, siparişlerimi olaylar henüz filizlenirken vermiştim. Şu an beni en az iki ay idare edecek kitap stoğum var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Ben de The Mandalorian gibi deneyimli ve dikkatli bir okuyucuyum, siparişlerimi olaylar henüz filizlenirken vermiştim. Şu an beni en az iki ay idare edecek kitap stoğum var.
    Senin yine iyiymiş benim kitaplar beni 6 ay falan idare eder
  • Kitapyurdu en çok alışveriş yaptığım site ama son siparişte dergi istemiştim. Ortadan ikiye katlayıp kutuya koymuşlar. Bu ikinci defa oluyor. Kitapyurdu'nun dergilere hiç saygısı yok. Ayrıca babil daha ucuz ve paketlemede de balonlu naylon kullanıyor, güle güle kitapyurdu, kampanya yoksa kitapyurduna bakmam artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.