Şimdi Ara

Knight Onlineden vergi alınsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun son zamanlarda iyice azıttı. 200bin 300 binliraya char dizenler var . Eskiden Knight neydi Knight emekti ama şimdi para olmuş. Parası olan parası olmayanı eziyor karşısında sadece ezik olarak kalıyorsun. Ben yetkili yerlere başvuracağım bu paraları bir oyun için veren vergisinide versin. Mantıklı düşünün hak verirsiniz . Vergi gelirse bu oyuna çok para dökemeyeceklerler dökende çekinecek ve çok yüklü para yatıramayacak. Böylece aradaki güç uçurumu minimuma iner. HERKES zevk alır. Hepimiz biliyoruz bizi bu oyundan soğutan milletin bu paralara char item alıp satması ve parası olmayan ama asıl Knight oyuncularınında hevesini zevkini alamaması. Hep beraber Cimere de yazalım her nereye yazılması gerekiyorsa yazalım. Ardımda çokça kişi benimle yazacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 22 Nisan 2020; 22:53:42 >



  • Parayla aldığını nasıl ispat edeceksin? Adam emek verdim aldım der. Vergi gelirse tek bir oyuna değilde tüm oyunlardaki item alış verişine gelmesi gerekiyor. Zibilyon tane oyun var. Her oyunda zibilyon tane item var. Her oyunun kendi kuralları farklı item alış veriş sistemi farklı. Ayrıca artık mobil oyunlarda da paralı char ve item satışı var. Devlet kim kimden item aldı diye milletimi takip edecek? Böyle bir takip için personel sayısı bile yetmez. Maliyede çalışan personelin bilgisayar bilgileri de ortada. O iş zor yani.
  • El altından alınanlara yapabilecekleri bir şey yok. Bynogame vb zaten vergi ödüyor devlete.
  • En basiti gb alıp satmak vs yasak. Bu tür siteleri komple yasaklasınlar. Emeğiyle kim bu kadar kısa sürede +10 lara bürünür orasıda ayrı muamma bence. Ayrıca parayla al veya alma. Bu kadar paranın döndüğü bir yerde vergide dönsün diyorum.
  • Yapımcı firmalar veriyordur zaten az da olsa lakin özellikle oyuncular arası alışverişi vergilendirmek için faturalandırma lazım ki bu da mümkün değil.

    Esnaflar bile fatura kesmiyor ülkede item alışverişinde mi kesilecek ?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

    merhaba byno game kıbrısta değilmi nasıl vergi ödüyor

  • mrtrvy77 M kullanıcısına yanıt

    Ne alakası var? Bynon tüm hesapları türkiye bankalarında. Kişide değil hepsi direkt firma ismi günlük milyonlar girip çıkıyor devlet demiyecek mi sen kimsin bu kadar para girip çıkıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.