Şimdi Ara

Millenicom a geçiş serüvenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknetin çeşitli bahaneler üzerine( santrale 30 metre uzakta olmama rağmen santrale uzaksınız, port olmasına rağmen port yok gibi) Beni adsl den vdsl e geçirmemesi üzerine türknetten memnun olsam da Millenicom a geçmeye karar verdim.( Türknet VAE 16 Mbps taahhütsüz kullanıyordum.)

    18 nisan Cumartesi günü saat 15.00 da Millenicom 100Mpbs Vdsl için başvuru yaptım, şikayetlerin aksine saat 15.30 da imza için geliyoruz dediler 15.40 da 100Mbps Vdsl için sözleşmeyi imzaladım. Bugün paket ve abonelik için TurkNet ve Millenicom tarafından onay verildi. 2 gün içinde kullanıcı adı şifreniz iletişim numaranıza iletilecek dendi ve bu süre zarfında Eski bağlantınız kapanmayacak dendi.

    Kısacası yeni firmaya geçiş işlemlerimi onayladım bitirdim.

    Sorularım şu şekilde.

    Ben direkt olarak 88 ile başlayan devre numaram ile geçiş yaptım. Ancak bu numara Adsl bir porta ait ama başvurduğum paket Vdsl.
    Şimdi bu durumda ben ilk olarak Millenicom Adsl ,ardından benim bir şey yapmama gerek kalmadan Millenicom kendisi Vdsl porta mı geçirecek ? Yoksa direkt olarak Millenicom Vdsl mi kullanacağım?


    2. Olarak ise modem arıyorum.
    200 tl ye Vodafone h300s bir modem buldum.
    Özellikleri ve fiyatı gayet iyi gibi geldi 5Ghz ve Ac olması çok iyi.
    Ancak detaylı özellikleri ve performansı hakkında bir fikrim yok. Sizlerin bir bilgisi var mı sizce 200 tl vermeye değer mi ?

    20 nisan Pazartesi: 2 saat önce kullanıcı adı ve şifrem geldi direkt kurulum yaptım. Dediğim gibi şikayetlere rağmen işlemler inanılmaz derece hızlı oldu 1 iş günü içerisinde geçişim hemen hemen tamamlandı.
    Tek aksaklığım Bağlantım Adsl olarak yapılmış, sanırım sonradan Vdsl e geçirecekler. Bu da sanırım aksaklık değil prosedür bu şekilde.

    Millenicom henüz aboneliğimi başlatmamış . İnterneti millenicom olarak kullanabiliyorum ancak sistemlerinde abone gözükmüyorum Oim için şifre alamıyorum. Bunun üzerine Mh yi aradım sordum, 48 saat içinde aboneliğiniz tanımlanacak dendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 20 Nisan 2020; 18:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bakalım vdsl için hızın ne kadar olacak takipteyim haberdar edersin vdsl olunca.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Ben de çok meraktayım. Sistemlerinde 85 mbps alabileceğim gözüküyor. Ama diğer kullanıcıların deneyimlerine göre 85 göstermesine rağmen rahatlıkla 100 Mbps ve üzeri alanlar olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fiber-interner-baglanti-surecim-ve-yasadigim-sikintilar--142898810

    Geçmiş olsun, asıl sıkıntılar şimdi başlayacak. Konuma bakabilirsiniz. Size kullanıcı adı şifre gelmiş en azından bana oda gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 21 Nisan 2020; 9:38:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tasko92 kullanıcısına yanıt
    Dostum bence burda millenicomdan daha suçlu birisi varsa o da Türktelekom. Yaşadığın sıkıntıların hepsi fark ettiysen millenicom değil Türktelekom kaynaklı. Ya portunu bağlamıyorlar ya da yanlış bağlıyorlar vs. Ama geçiş işlemlerinde TürkTelekom a ihtiyaç olmuyor , top tamamen millenicom elindeyken işlemler bütün firmalardan daha hızlı oluyor nedense. Bütün konulara baktım , hepsi sıfırdan abonelik başlatmış port ve altyapı hatalarını ,millenicom rezilliktir adı altında başlatılmış konular.
    Bu nedenle nir firmayı kötülemeden karalamaladan önce kimin ne hatası var bi sorgulayalım lütfen.
    Millenicom ise saçma müşteri hizmetleri konusunda suçlu, gerçekten de işi bilmeyen tek amacı oyalamak olan kişiler.


    Bana millenicom çalışanı vs de demeyin zaten türknet ten geçtim. 1 iş günü bile sürmeden internetim bağlandı. Şuanda Vdsl bağlanmasını bekliyorum bağlanmazsa yine başka operatöre geçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana pazardan çürük domates verseler, adamda sana bende üreticiden böyle aldım al ye dese beni suçlama dese ne yaparsın?

    Millenicom rezil rezalet saçmalık ötesi bir şirkettir, allah topunun belasını versin. Onu savunanlarda ya çalışanlarıdır yada bunlardan bişey koparmaya çalılan aç köpeklerdir. Açık ve netim.

    Ek olarak burada benim muhattabım türk telekom değil, muhattap millenicom bu adi insanlar işini iyi takip ettirip yaptırmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasko92

    Sana pazardan çürük domates verseler, adamda sana bende üreticiden böyle aldım al ye dese beni suçlama dese ne yaparsın?

    Millenicom rezil rezalet saçmalık ötesi bir şirkettir, allah topunun belasını versin. Onu savunanlarda ya çalışanlarıdır yada bunlardan bişey koparmaya çalılan aç köpeklerdir. Açık ve netim.

    Ek olarak burada benim muhattabım türk telekom değil, muhattap millenicom bu adi insanlar işini iyi takip ettirip yaptırmalı.
    Muhattap olduğun firma kessinlikle Millenicom bu su götürmez bir gerçek. Sizin sorunlarınıza çözüm bulması gereken de millenicom bu da gerçek.
    Ben sadece size sorun olarak gelen şeylerin millenicom kaynaklı değil TürkTelekom firmasının Tekel olma çabası yüzünden olduğunu söyledim.
    Ama dediğim gibi bu sorunları çözmeyip oyalayan Millenicom da kessinlikle kabahatli.

    Pazar örneğine gelirsek. Eğer satıcı sana bu domatesi diğer satıcılara göre çok daha uyguna veriyor , ama hepsinin güzel olmayacağının garantisini de vermiyor ise pazarcının hiçbir suçu yoktur. Adam zaten sana söylüyor böyle böyle diye. Bu durumu millenicom a uyarlarsak millenicom söylemiyor ama kullanıcı tecrübelerine bakılırsa en az söylemiş kadar oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 21 Nisan 2020; 12:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom zaten türkiyenin başına bela dolandırıcı fırlamalar ama millenicom da bu hizmeti veriyorsa kesinlikle verecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tasko92 kullanıcısına yanıt
    Sizin işte bu durumda yapmanız gereken şeyler millenicom hakkında şikayetinizi belirtmeniz. Arından millenicomun da türktelekomu şikayet etmesi. Bu yan ISS lerden yaşadığımız bütün sorunların TürkTelekom kaynaklı olduğundan neredeyse eminim. Adamlar beni arayıp TürkNet , Millenicom şöyle öyle diye kötüleyip kendilerine geçirmeye çalıştılar. Kabul etmeyince internetim nedense birden bire düzgün çalışmamaya başladı. Bir nevi bilerek sabote ediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek sabote ediliyor, türk telekom seni arızalı sorunlu porta atıyo sonra iptal ediyorsun, ama işte bunların takibini yapması gereken üstünde durması gereken firma millenicom

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 senedir turk telekom kullanirim bir gun bile sorun yasamadim altyapiyla alakali bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TürkTelekom zaten kendi müşterilerine gözü gibi bakıyor. Ama kâr marjı daha düşük olan kendi altyapısını kullanan yan firmalara işkence ediyor, özellikle sabote ediyor ki tekel haline gelebilsin. Sabote anlamında ansızın gelip portunuzu kapatmıyor. Ama ilk bağlantı aşamasında gelip portu bağlamıyor , yanlış porta bağlıyor , yanlış daireye bağlıyor , veya hiç bağlamaya gelmeyip geldik diyor. Bu da temel olarak Türknet, millenicom gibi şirketlerin hatası olmasa da kullanıcıların muhattabı bu yan şirketler olduğu için şikayetler de yan şirketlere gidiyor. Kullanıcı da el üstünde tutulup sorun yaşamamak için TürkTelekom , Turkcell gibi ana firmaları tercih ediyor. Bütün bunlar sayesinde bu 2 firma da tekelleşip kendinden olmayanlara işkence çektirip kendinden olanları el üstünde tutuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 22 Nisan 2020; 3:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim oralarda bir laf vardır elin şeyiyle gerdeğe girmiyicen diye yanlıs anlama lafım sana degıl ama kucuk firmaların bu halini görüp ve ülkenin kosullarını görmezden gelip bunlara abone olanda ne biliyim net ya cahildir yada kördür. çünkü bu ülkede iki ana hizmet veren var ikiside tekel ama ülke kosullarından tekel yoksa bende isterim 75 liraya 100mb internet ama o buz dağının görünen tarafı birde görünmeyen yüzü var herkesin artık gördügü o yüzden böyle firmalardan en azından sımdılık bir iş falan yapmayın olmaz düzen tutmaz ugrasırsınız oda yetmez 3 kurus indirim için sağlıgınızdan olursunuz
  • Bi bakıma haklısınız. Ama ben bunların hepsini bilerek geçtim ve bu yüzden şikayet etmiyorum, zaten şikayet edecek bir durum oluşmadı. Dersen ki bile bile niye geçtin? Bulunduğum il sakin ve yoğun değil bu nedenle çok fazla problem yaşatmıyorlar bana. Çoğu tüketicinin yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yasamamanin en büyük nedeni kalabalik olmamasi ve talebin cok olmamasi ama dedigim gibi boyle firmalar altyapilarini kendileri kurmadigi surece isleri cok zor ve prestij kaybida cok olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet altyapı konusunda oldukça iyi yerlere gidiyor gibi. Ama diğerlerinden ses seda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.