Şimdi Ara

Digiturk u ses sistemine baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Digiturk kutusunu ses sistemine baglamak istiyorum.hali hazırda kutudan ses sistemine hdmı ile ses sisteminden de TV ye yine hdmı ile bağlantı yapabiliyorum. Ancak bu durumda ses sisteminin devamlı açık kalması gerekiyor. Ben arada açmak istiyorum.ses siteminde optik seçeneğim var ve optik kablom da var ancak bağlantıyı beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz. Bir de ses sistemi üzerinde hangi seçenek seçilmeli. Mevcut haliyle hdmı in ile kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tv’de optik çıkış var mi? Varsa optik ile ses sistemine bağlantı yapıp istediğinizde sesi ses sisteminden alabilirsiniz. TV ve ses sisteminizin marka modelleri nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRODJ

    Tv’de optik çıkış var mi? Varsa optik ile ses sistemine bağlantı yapıp istediğinizde sesi ses sisteminden alabilirsiniz. TV ve ses sisteminizin marka modelleri nedir?
    TV Samsung eski model ama onda da optik çıkış var. Ses sistemi LG marka. Mesaja ses sisteminin görüntüsünü ekliyorum. Bir de optik kablo ile ilgili bir şey soracağım. Bu kabloyu Digiturk kutusu ya da TV ye taktigimda diğer ucu kırmızı yanıyor. Ancak sadece sistemine bağlandığında ışık yanmıyor. Normal midir? Şimdiden teşekkürler
    Digiturk u ses sistemine baglamak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Optik kablonun bir ucunu TV veya digitürk’e diğer ucunu da ses sistemine bağlayın.( sadece ses sisteminize optik kabloyu bağladığınızda ışık yanmaması normal )
    Optik kabloyu TV ye bağlarsanız, TV nin ses ayarlarından optik sesini açmanız gerekir.

    Ses sisteminden optik girişini seçtiğinizde sesi bu şekilde alırsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt
    TV ve uydu optik çıkışları ,, çıkış olduğundan ışık var, ışık = ses demek.. diğer optik ses alıcılari ışık alıp ses vereceğinden onlarda ışık olmaz ,,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.