Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
42
Favori
232.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TEKNİK ÖZELLİKLER

    - BAĞLANTI: GSM / HSPA / LTE
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
    Bluetooth : 5.0, A2DP, LE
    -GÖVDE: Cam ön yüzey/Alümünyüm Çerçeve / Plastik Arka Panel / 183g
    -EKRAN: 6.4’’ LCD Ekran / FHD+ 2310*1080 / 398 PPI
    -PLATFORM: Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10
    HiSilicon Kirin 810 (7 nm)
    Octa-core (2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55)
    Mali-G52 MP6
    -HAFIZA VE RAM: 128GB Depolama 6GB RAM(256 GB’a kadar Nano SD ile arttırılabilir)
    UFS 2.1
    -ARKA KAMERA DİZİLİMİ: 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
    8 MP, f/2.4, (ultrawide)
    2 MP, f/2.4, 27mm (macro), 1/5.0", 1.75µm
    2 MP, f/2.4, (bokeh)
    LED flash, HDR, panorama
    Video : 1080p@30fps
    -SELFIE KAMERA : 16 MP, f/2.0, (wide), 1/3.1", 1.0µm / HDR
    Video : 1080p@30fps
    -SES VE BAĞLANTI : Mono Hoparlör / 3.5mm Jack
    -BATARYA : Li-Po 4200 mAh
    40W Hızlı şarj ile 30dk da %70 dolum


    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krımınal -- 20 Nisan 2020; 13:18:21 >







  • P40 SERİSİ MODELLERİ İÇİN GOOGLE PLAY SERVİSLERİNİN KURULUMU

    ARAÇLAR
    Cihaza bir bellek bağlamamız gerekiyor. Bunun için type c flash drive ya da usb flash bellek bağlanabilecek bir type c dongle'a ihtiyaç var. Yazdığım gibi aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.


    DOSYALAR
    http://www.mediafire.com/file/ha1igog85y1f8bd/Huawei_GMS_Install.zip/file linkteki dosyayı indiriyoruz.

    ADIMLAR

    1- Öncelikle indirdiğimiz dosyaları PC'ye çıkartalım, aynı şekilde 2 dosya halinde usb belleğimize atalım.

    2- USB belleği telefona bağlayın ve dosyalar uygulamasına girin. Aşağıdan kategoriler dediğinizde Dahili depolomanın altında USB sürücüyü göreceksiniz. Attığınız dosyaları kontrol edin.

    3- Ayarlar / Sistem ve güncellemeler / Yedekleme ve geri yükleme sekmelerini takip edin. Yedekleme ve geri yükleme ekranında veri yedekleme ekranına girin ve harici depoloma alanını seçin. Bize hangi yedeği geri yüklemek istediğinizi soracak merak etmeyin telefondaki dosyalarımıza bişey olmayacak, Usb depolomayı seçin ve 7 Mart tarihli yedek dosyasına tıklayın, geri yükle diyerek adımı tamamlayın. Şifre sorduğu yerde ipucu ile şifrenin kendisi yazıyor aynen yazın ve tamamlayın.

    4- Ana ekrana döndüğünüzde çince yazılarla G ikonlu bir uygulama göreceksiniz bu google play hizmetlerinin çalışıp çalışmadığını gösteren bir doğrulama uygulaması. Tıklayın gerekli izinleri verin 6 soru ve her sorunun karşısında kırmızı ünlem göreceksiniz. Altında bir aktifleme butonu var uygulamayı aktif edin hata verecektir arka plana kapatalım şimdilik burada işimiz bitti. Bu uygulamaya son adımda döneceğiz.

    5- Dosyalar uygulamasına gidin, usb belleğe girin ve Google Installation dosyasına girin. 9 dosya var ve hepsi numaralı 1'den başlayarak 6 dahil hepsini kurun. Normal apk kurar gibi kuruyoruz hiç bir ekstra detay yok izin sorarsa da kabul edin.

    6- Uygulamaları kurduktan sonra ayarlar / kullanıcılar ve hesaplar / hesap ekleyin adımlarını takip edip google'ı seçelim. Hata verebilir, tarayıcıya bağlanarak adıma devam etmek isteyebilir, ya da üzerinden kurulabilir. Burada google account'umuza giriş yapacağız yönlendirmeleri varsa ek şifre korumalarını tamamlayacağız. Dönüp hesaplara baktığımızda google hesabının kurulduğunu ve varsa kontak, takvim gibi yedeklerin senkronize olduğunu göreceksiniz.

    7- Dosyalara geri dönelim belleğimize girelim google installation bölümünden 7 numaralı apk'yı kuralım. Amaçlarımızdan biri olan google play servislerini kuruyoruz. İzinleri verelim ve tamamlayalım. Cihazın internete bağlı olduğuna emin olun ve bildirim panelini açın. Google play servislerinin işlem yaptığını göreceksiniz burada kendi kendine güncelleme yapabilir hatalar verebilir sorun yok işlemin başarılı devam ettiğine işaret. Bunları yaptığını gördüğümüzde ana ekrana dönelim google play store'a girelim ve device id uygulamasını indirelim. Uygulamaya girdiğimizde 2. basamakta Google Service Framework ID'nin geldiğini göreceksiniz.

    8- Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidelim. Tekrar uygulamalar seçeneğine tıklayalım, sağ üstte 3 noktadan Sistem İşlemlerini göster seçeneğini aktif edelim. Aramaya play hizmetleri yazalım, uygulamaya girelim ve önce zorla durdur ardından silme işlemini yaparak bu uygulamayı telefondan kaldıralım. Ana ekrana dönelim dosyalara girelim ve ardından yine usb belleğimizden google installation'ın içindeki 8. apk'yı kuralım. Yine bildirim penceresinin haraketlendiğini göreceksiniz. Bunu gördükten sonra 8. adımı baştan yapalım, ayarlar/uygulamalar/uygulamalar bölümünden google hizmet çerçevesi'ni bulalım, depolama bölümüne girip önce önbelleği ardından verileri silelim. Device id uygulamasına döndüğünüzde google framework ıd'nin gittiğini göreceksiniz. Ana ekrandan play store'a girelim ekranı açalım işlem yapmadan uygulamayı kapatalım, bu işlemi 4-5 defa tekrarlayalım, play store'u açalım ve işlem yapmadan ekranı gördükten bir kaç saniye sonra uygulamayı kapatalım. Bunu tekrarlarken device ıd'yi de kontrol etmeye devam edin framework ıd'nin geldğini göreceksiniz.

    9- 8. adımı yeniden tekrarlıyoruz google play hizmetlerini siliyoruz. Tekrar belleğimize dönerek sonuncu olan 9. apk'yı kuruyoruz. Ve işlem tamam. İstediğimiz uygulamayı indirebilir, google hesaplarımızı girebilir arka planda google servislerini kullanan uygulamalara erişebiliriz. Şimdi 4. aşamaya döndüğümüzde o uygulamaya girerseniz tüm seçeneklerin aktif hale geldiğini göreceksiniz.


    Dün söz vermiştim, En hızlı şekilde yapar yapmaz anlatım yazmak istedim. Akşam fırsat bulursam bu akşam, bulamazsam en müsait zamanda bir Türkçe anlatım videosu hazırlamayı düşünüyorum. Eksik hatalı, yazım yanlışı gördüyseniz lütfen özelden beni uyarın. Konu sahibi ilk mesaja ekleyebilir. Her fav bir teşekkür

    Bu da çalıştığının ufak bir kanıtıhttps://linksharing.samsungcloud.com/EYjZ3v0pjIiN

    Kaynak aldığım video:https://www.youtube.com/watch?v=8sfJVGqM_5Q&list=WL&index=2&t=160s

    Kolay gelsin.
    Resmen mazoşistlik yapiyorsunuz kendinize bu cihazı alarak. Sebep nedir fiyat mı? Üç beş fark verin başka bir cihaz alın kafanız rahat kullanın. Bu marka bizim kendi ülkemizin markası değil ki destekleyelim. Çin den sonra herhalde bizizdir en cok destekleyen ülke. Yani su konuda sarf edilen eforu başka şeyde kullansanız kesin gerçek olurdu. Sayfalar dolusu yazı, sorun, problem. Yazık vaktinize paranıza.
    Merhaba arkadaşlar. Yaşım, mesleğim ve elektronik cihaz düşkünlüğüm gibi sebeplerle bu zamana değin olabildiğince çok telefon değiştirmiş, her türlü web sitesini, uygulamayı sürekli aktif kullanan biri olarak bir kaç konuya açıklık getirmem sanırım bu cihazı almak konusunda kararsız kalanların işine yarayacaktır. Nitekim benim değineceğim konulara daha önce de pek kimse ilgi gösterip detaylarıyla bilgi vermemiş.

    Bir mesaj gördüm, 5 gün önce bir arkadaşımız yazmış, zamanında görüp cevap yazamadım. Umarım bunu görür, ona ithafen..


    Google play servisleri yükleniyor, yüklenmiyor, yüklü gelmiyor ban yiyor vesaire.
    HMS var, apk siteleri var, bankacılık uygulamaları, diğer uygulamalardan bildirimler, haritalar vesaire...
    kamerası nasıl pili nasıl, garantisi kılıfı telefoncuların alması almaması cihaz fiyatı vesaire..

    Biz bir telefonu bugünlerde akıllı cihaz olarak kullanıyoruz. Artık bu bir telefon değil.
    Akıllı bir cihazdan beklentilerimiz nedir arkadaşlar ?

    Herkesin beklentisi uygulama bazlı olsa da, temel özelliklerden başlayalım.

    Ben cihazı 1 aydır kullanıyorum bu arada.

    Bir kaç inceleme denk geldi ve video kalitesinin normal olduğunu kimse yadırgamaz sanıyorum. Beklentileri veren bir video kalitesi var. Daha iyi olan elektronik veya mekanik titreşim / gürültü önleme özelliği olan başka bir takım telefonlarla kıyaslanmış. Eh haliyle titreşim / gürlütü önleme özelliği olan telefon buna fark atacak tabi. bu kıyas kabul eder mi?

    Kamera seçeneklerinde titreşim özelliğine sahip olan bir cihaz ile kamera seçeneklerinde titreşim özelliğine sahip olmayan bir cihaz birbiriyle kıyaslanır mı? Geri kalan her şey göz ardı edilerek bu şekilde bir kıyaslama yapılması son derece mantıksızdır. Şöyle kıyaslanır, şunun fiyatı 3000 lira ve titreşim var, bunun fiyatı da 3000 lira ve titreşim yok denilir. Bu iki telefon tek özellikle değil, en az iki parametre ile kıyaslanır. Ve bu şekilde ortaya bir fark çıkar. Ekstra bir opsiyon sunularak mantıklı bir kıyaslama yapılır.

    Ne demek istiyorum?
    bu paraya titreşim önleme özelliği olan cihazlar var. Onlar alınabilir.
    Bu paraya titreşim önleme özelliği olmayan cihazlar da var. Onlar da alınabilir.
    Mantıklı bir kıyas kabul edecek / ettirecek kadar detaya girmeyeceğim, görüyorsunuz çok çok fazla detaya inerek çok dallandırıp budaklandırıyorum. Çünkü yapılması gereken budur. Bunun yerine telefonda olan ve olmayan özellikleri yazarak kullanıcılara bir nebze olsun faydam olsun isterim. Kıyaslama yapmak elbette kıymetlidir ama amacımıza uygun hareket etmek daha da önec verilmesi gereken bir karardır. Bu amaca yönelik zaten seçenekler ortaya çıkacaktır. En az paraya en süper arabayı alamayacağınız gibi, en az paraya en süper telefonu da alamayacaksınız. Doğru orantı. Ne kadar para o kadar köfte.

    Ne demek istiyorum?
    Acer'in ilk renkli ekranlı cep telefonlarını duydunuz mu, gördünüz mü hiç? Çıktığı dönemde rakiplerinden çok daha pahalıydı ama cihazda polifonik melodi bile yoktu. Ama güzel bir tasarımı ve saf mavi renkli güzel bir ekran vardı. O zamanlar renkli ekran yoktu. Sırf mavi ekranı var diye tercih edilir bu telefon. Sırf deri direksiyonunun dikişleri kırmızı diye de tercih edilebilir bir spor araba. Veya sırf arka kapağı çift renk diye de tercih edilebilir bir telefon. O halde neyle kıyaslayacağız? 1001 tane özelliği tek tek inceleyip haa şu daha iyi mi diyeceğiz? O fiyat performans testidir. Kullanıcı deneyimi, haz, istek, tercihleri tamamen göz ardı edilerek kıyas yapılacak nokta burası değil, bundan çok daha baştadır.

    Ben öyle yapmayacağım. Bu noktadan sonraya değineceğim. Bu şartlar altında bir p40 lite almaksa amacınız, gelin onu konuşalım.


    Cihaza 3 kere google play servisi yükledim. 3 farklı yöntem, 3 farklı gms paket, 3 farklı ülkeden yola çıkan açıklamalar ve hatta Huawei yetkil servisi ile de bizzat görüştüm. Onların da yönlendirmesi ile işlemleri sürdürdüm. Son denememde başarılı oldu. GMS yüklendi. Ama temiz bir kurulum için dördüncü kez denediğimde sanırım ban yedi. Huawei öyle bir şey olmaz diyor bu arada. Neyse, olan bu. son denememde cihaza gms yükleme adımlarından birinde gerekli olan google account'unuzla hesaba oturum açma işlemi artık ilerlemiyor. İşte biz de buna ban yeme diyoruz.

    neden gms yüklemek istedim?
    HMS, 2004 yılından beri yayındadır. Dünyanın en büyük üçüncü marketidir. Birinci Google, ikinci Apple. Yani olay bu. Bizzat görüştüğümde, eksik olan uygulamalar için üretici firmalar ve bizim yazılım ekibimiz ortak çalışma yürütüyorlar. O eksiklerin farkındayız, her gün güncelliyor ve o eksikleri kapatacağız denildi. Hak veriyorum.

    Eksik uygulamalar ?
    Ben çok sık kullandığım sadece 2 uygulamayı apk olarak bulamadım.
    Bildiğiniz üzere piyasada 2 hakim tablo var. Biri İOS işletim sistemi diğeri Android işletim sistemi. Çıkan uygulamalar da buna göredir. Telefonunuz google tarafından sağlanan herhangi bir şeyi kullanabilir demektir. Zaten google'sız telefon da biz son kullanıcılar için var olmadığından, pek çok üretici google servislerini kullanacak şekilde uygulama geliştirir. Bu da gayet normal bir süreçtir. 20 yılı aşkın bir sürede çıkan uygulama sayısı ve bunların da hepsinin google servisine dayandırılmış olması ne kadar sürede tam tersine veya özgür bir platform haline getirilebilir ? Google muhabbeti çıkalı bir sene veya biraz daha fazla oldu. 20 Yıllık uygulama birikimini nasıl dönüştürürsünüz?

    Devam edelim.
    GMS'de olan olmayan her şey ya HMS'de var. Ya Apkpure ya da MoreApps'da var.
    Letgo ve Bonus Flaş yok. Ya da ben bulamadım. Bunların da web versiyonları var. Çalışıyor. Çok da takmıyorum artık. Bunlar olsun diye kasmış ve gms yüklemeyi denemiştim

    Kamera
    Telefonun gece çekimi inanılmaz güzel. Muhteşem. Fotoğraf kalitesi ve akıllı zeka asistanının yaptığı işler şairane. Ekranda o an var olan herhangi bir görüntüyü iki parmağınla tıklayıp bu nedir diye aramak, çeviri yapmak, fotoğraf çekip alışverişte search etmek sıradan gibi görünen ve başka telefonlarda da yaygınlaşan muhteşem özellikler. Huawei bu konuda son derece başarılı ve beni şaşırtıyor. Mutlu ediyor.
    Fotoğraf kalitesi muazzam.
    Video kalitesi muazzam, videoda titreşim önleme özelliği yok.

    ses kalitesi muhteşem, hisense ses özelliği var. Kişisel ekolayzer ayarı yapılabiliyor. Dış hoparlör sesi son derece yüksek. Hatta fazla fazla yüksek.

    Ekran kalitesi çok iyi. Ama daha iyisini de gördüm. Daha kötüsünü de gördüm. Daha iyisi eski adı plus olan, yeni adı Pro diye geçen bir kaç modelde var. Daha kötüsü ise p ve mate serisi olmayan diğer modellerde var. (nova5t hariç)

    Maillerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
    Sahibinden uygulaması çalışıyor ama bildirim göndermiyor.
    Bankacılık uygulamalarından bazılarını kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
    web üzerinden film oyun vesaire hiç bir sorun yaşamadım.

    Cihazın pili son derece başarılı, gün boyu film izliyorum netflix'de, bitmiyor.
    Işık ne kadar açık konularına girmeden. Normal izliyorum işte ne diyim? Ha bu arada, ben 480p, 1080p, 720i, non interlaced, 60 hertz.. Ne yapıyorsunuz? elinizde ç.k kadar telefon var. Kalitesi tatmin edici.
    Çok daha yüksek çözünürlüklü bir netflix deneyim iyaşamak istiyorsanız, bu telefonda bunu alamayacaksınız. Ama görüntü sd midir? görüntü korsan vcd kalitesinde midir? Hayır. Görüntüsü son derece kaliteli. Bir hd veya 4k değil evet. Renk gamı ve derinliği de ona göre. ama telefon ne kadar dedik? ç.k kadar. o zaman bu gmrüntü kalitesi size yetmiyor mu? Yetmiyorsa bu telefon size uygun değil.

    Youtube Vanced ile premium özelliklere erişebiliyorum. Arka planda oynatma, ekran kapalıyken oynatma gibi. MicroG ile giriş yaptım, kendi playlistime ulaşıp vesarie.... sorun yok.


    Sahibinden bildirimi, Letgo olmaması, Bonus Flaş olmaması, Netflix HD Kalitesi sizin için önemliyse, bu telefon size uygun değildir.
    diğer şeyler önemliyse, bu telefon size son derece uygun bir cihazdır. Bu mesajı kaydettikten sonra bir kaç foto eklemesi yapacağım, editlenmemiş haliyle.
    HMS kullanıp Google servislerine hiç bulaşmak istemeyen arkadaşlar için uygulamaların (en azından kendi kullandığım) durumlarını paylaşmak istedim. Yol gösterici olabileceğini düşünüyorum. Kullanım deneyimlerime dayalıdır.

    Öncelikle Huawei markette varsa o uygulamayı mutlaka oradan indirin ve apkpure gibi yerlerden güncellemeyin. Uygulama bildirimleri falan patlıyor.

    Telegram: Huawei Mağaza / Bildirimler çalışıyor.

    Whatsapp: Kendi sitesi / Bildirimler çalışıyor.

    Instagram / LinkedIn / Twitter: APKpure / Bildirimler uygulama içi çalışıyor, instagram ara sıra kafasına göre uygulama dışı da çalışıyor :)

    Youtube: Vanced versiyonu ile login olunuyor / Bildirimler uygulama içi çalışıyor.

    Chrome: APK Pure / Çalışıyor, login olunuyor ancak sadece olunuyor, olunmasa da olur :)

    Gmail / exchange Mail: Huawei Mağaza / Bluemail - gmail çalışıyor (bildirim geliyor),exchange mail pert. Aquamail gmail çalışıyor (bildirim geliyor) / exchange mail çalışıyor. Bildirimler 2-3 dakika rötarlı geliyor ama geliyor. Ücretli. Kırık apk ları google servisi istediği için çalışmıyor.

    Bip / Dergilik / Turkcell / Telekom online işlemler / Paycell: Huawei Mağaza / Çalışıyor, bildirim alıyor.

    Axess Mobil, AvivaSa Mobil, Halkbank, Multipay: Huawei Mağaza / çalışıyor. Akbank Direkt ve QNB Finansbank şu an için yok. Web mobil sürümleri mevcut

    ETS / Getir / Migros / N11 / Sahibinden / Yemek Sepeti: Huawei Mağaza / çalışıyor. N11 den bildirim alamadım henüz.

    Donanımhaber / Webtekno / Bundle: Huawei Mağaza / Donanımhaber bildirim çalışıyor. Diğerlerinden henüz bildirim alamadım.

    HGS / Mobiiett / Yandex / İBB Cep trafik: Huawei Mağaza / Çalışıyor - Google Haritalar: APK Pure / çalışıyor ancak login olunmuyor.

    istanbul kart / Shell Club: Henüz uygulamaları yok.

    Maçkolik: Huawei Mağaza / Bildirimler çalışıyor. Bein sports TR: Huawei Mağaza / Bildirimler çalışıyor.

    Kendi kullanımım için ilk bir kaç gün sancılı geçsede şu an ihtiyaçlarımın %90 dan fazlası karşılanıyor, batarya süresi ve sistem stabilitesi ise yanında hediye :)

    Ayrıca +15 gb bir yıllık ücretsiz bulut hizmeti Satın alabilirsiniz.Bulut yedekleme whatsapp dahil olmak üzere her şeyi yedekleyebiliyor.

    Umarım faydalı olmuştur. Ekleyecek arkadaşlar olursa seviniriz.

    Not: Batarya koruma daha agresif çalışıyor sanırım, bildirim istenen uygulamayı beyaz listeye almak gerekiyor.

    Önceki mesajı görünce kendimi tuttum bir şey demedim ama bu sizin tutumunuz bir hastalık göstergesi bana göre. Telefonun arkasını önünü ince ince detaylıca kontrol edip kendinizce kusur mu aradınız? O bastırdığınız kısımın altında malzeme yok, diğer kısımlar pil, chip parazit koruma kafesi vesair şeylere temas edip arkadan destekli iken o bastırdığınız küçük kısımın arkası boş kalmış. Yani bunu dert edip adamlara kusurlu ürün diye iade etmeye çalışmak bana göre akıl işi değil. Bendeki cihazda aynı. Videoyu görünce kontrol ettim, buna kusur diyen nasıl bir kişilik sahibidir diye de merak ettim açıkçası. Önce kendinizi bir servise gösterin ya da bu parayı verdim ama cihazı aldığıma pişman oldum iade etmeye bahane arıyorum diyin. Bu tutumlar yüzünden firmalar kimseye güvenmiyor ve onlar da etik dışı davranıyor akabinde. Bizim gerçekten arızalı sorunlu ürünler de "bunda sorun yok, normal" denip geri yollanıyor. Biz neleri sineye çekmişiz, sizdeki derde bak. Kimse sallamayacak o iadeyi gerçi ama bize yapıyorsunuz yaptığınızı.

  • An itibariyle 3060 TL Huawei sitesinden aldım cihazı çark çevirip indirim kazandım
    Kız arkadaşıma gidecek hayırlı bakalım yalnız başına HMS ile mücadeleyi kazanacak mı
    Hiç teknolojiden anlamayan biri için yaptırabilirsin ekran kaydı ve PC den kendini çektirip YouTube aticam

    Axess indirimi p40 serisinde geçerli değil dedi müşteri hizmetleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. benim tavsiyem eski cihazından bilgileri uygulamaları phone clone uygulamasıyla aktarman ve mutlaka huawei kimliği açman. app galleryde birçok uygulama var ayrıca cihazın tarayıcısında app search var ordanda uygulama bulup yükleyebilirsin. app galleryden more appsi mutlaka indir. cihazın performansına inan şaşıracaksın. bende aldım beklentimin baya bi üstünde çıktı cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr1515 C kullanıcısına yanıt
    Corona sebebiyle uzak kaldık cihazı kendi kurucak ben uzaktan destek olucam phoneclone tamamıyla tüm programları kurabioliyorsa aslında çokta sorun yok üstüne kurması gereken bir şey kalmayacak eğer galeriyi ve rehberi felsnda başarılı şekilde aktarabilirse
    YouTube ve gmail APK olarak kuramayacak mıyız aklımdaki tek soru bu şuan diğer popüler uygulamaların hepsini gördüm incelemelerde ama sanırım YouTube da sorun var yurtdışı incelemelerde YouTube kuranlari da gördüm gerçi ama Türkiye incelemelerini herkes tarayıcı üstünden giriş yapmış
    Herkes nova 5t gibi önerilerde bulunmuş ama +400 TL şuan fiyat farkı var ve üstüne 300 TL de kulaklık bence gereksiz oyun oynamiyorsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Genelde kullananlar youtube vanced kurup kullanıyor. Reklamısız arka plan da çalışıyor gibi özellikleri var
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Onu kendi mı note7 cihazıma kurmayı denedim rootsuz cihazım kurulmadı maalesef ondan umarım kurabiliriz p40 lite a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    mate 30 pro'ya play store kuranlar vardı onu kurması daha basittir bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

    Onu kendi mı note7 cihazıma kurmayı denedim rootsuz cihazım kurulmadı maalesef ondan umarım kurabiliriz p40 lite a
    Youtube Vanced rootsuz kullanılabiliyor kendi sitesinden indirebilirsin orada adımları var şahsen P40 lite'da sorunsuz kullanılıyor. Ayrıca tarayıcıdan da kullanabiliyorsun P40 Lite modelinde
  • Remi note 8 pro, mi 9t ve bu arasında kaldım ya hangisini önerirsiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Likeliness L kullanıcısına yanıt
    note 8 pro ile arasında fark var mi9t ile kıyaslaya biliriz kirin 810 snd730 dan bir tık önde geliyor testlerde ve daha güncel bir cihaz
  • Bu telefonu merak etmiyor değilim güzel bir ürüne benziyor almayı düşünüyorum bügün araştırmalarımı bitiriyim yarın kararımı vericem
  • Likeliness L kullanıcısına yanıt
    mursel1985 kullanıcısına yanıt
    Ben kız arkadaşıma aldım cihazı eğer video çekmek dert değil ise ve YouTube tarayıcıdan izlemek sana koymazsa huawei sitesinde çark çevirip 140 TL bonus alarak 3060 liraya alabilirsin hediye gelen kulaklığı da satarsın 250-300 TL aralığında çok rahay bir şekilde
    Mı 9t fiyatına gelir en azından onun kadar kaba durmuyor videolarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 23 Nisan 2020; 23:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama cihaz başarılı :)
  • İkinci telefon olarak almayı düşünüyorum. Benim için önemli uygulamalar banka uygulamaları.

    EnPara
    HalkBank
    VakıfBank
    AkBank
    YapıKredi Bankası
    Garanti Bankası
    İş Bankası
    TürkiyeFinans

    programlarını kurabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 24 Nisan 2020; 15:35:53 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Halkbank
    VakıfBank
    YapıKredi
    İş Bankası
    TürkiyeFinans
    Ziraat Bankası

    Bu bankaların uygulamaları kendi marketinde var

    EnPara
    AkBank
    Garanti

    Bunlar şimdilik yok. Yine girebiliyorsunuz da tarayıcı üzerinden yönlendiriyor sizi
  • Bankalar bu konuda app galeri de girişler yapacak. HMS yüklü cihazlarda yüklü olan bankacılık uygulamalarında karekod sistemi çalışmıyor. Buda çözülüp yakın zamanda düzeltilir.
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Hwr de bugün enparanin en kısa zamanda geleceğini açıkladılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.