Şimdi Ara

CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK VERGİ ORANLARI İLE BU GÜZELİM ÜLKEYİ YÖNETEMEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
16.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
604 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş cidden bunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. Cumhuriyet tarihinin tartışmasız en yüksek vergilerini alıp hala elde cepte ne varsa onlara sulanmaya kalkışmak(iş bankası olayı ve ihtiyat akçesinin varlık fonuna aktarılması), halkına yardım edeceğine tvlere çıkıp para dilenmek, üstüne bu vergiler alınırken ülkede maske dağıtamamak nasıl açıklanır bunu bilemiyorum.

    Artık yandaşlarınızın cebini doldurmayı bıraksanız da şu halk için bir şeyler yapsanız diyeceğim ama işte bunu söylerken dahi içime bir gülme geliyor.

    İnsanların evde kaldıkları bu süre zarfında kullanacakları ürünlere fahiş ek vergiler getiriyorsunuz. Virüsü dahi fırsata dönüştürmeyi düşünecek kadar şeytani fikirler içindesiniz. Öbür tarafta yatacak yeriniz yok. Bunu söyleyeyim.

    Edit: Ecevit zamanında bu kadar vergi alınsaydı şu ülke o kısa sayılabilecek zamanda dahi çok başka yerlere gelirdi. Bunlar bu vergiyi alıp bir de ülkeyi batırmayı başarabiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Nisan 2020; 16:5:21 >







  • merhaba..
    konuyu acan arkada$a tüm kalbimle katiliyorum eklemek istediklerimde var..

    1. Atatürk`ten sonra hc kimseye bu kadar yetki imkan verilmedi... verilen yetkiler imkanlar cumhuriyet tarihinde sadece bu ülkenin kurucu Atatürkte atamizda vardi..ama o ülkesi icin calisti.. bunlar gibi degil..
    2.eski sistemde bir oto kontrol vardi..basbakani cumhurbaskani askeriye isadamlari medya denetler hesap sorar olani biteni korkmadan bildirirdi.....yaptigi yanlista herseyi ortaya cikartir gereken mevkiler gerekeni yapardi..ya simdi?
    Çünkü ülke yönetiminde ülkeyi yönetmekle görevli mevkisinde uzman tecrübeli kişiler değil ihale kovalayan menfaatçiler var meclis kavgalarıda bu nedenle oluyor.Ülkede boşta ne arsa varsa birileri birşey yapma çalma çırpma derdinde en sonunda tam takır kalınca halk göreceğim tabi biz göremeyiz belki yada yaşarsak yaşlılığa gelir ama bu ülkenin 2040 ve sonrası acılar içinde geçecek.Ağır göç alır ayrıyetten.Batacak ha azalan nüfusuna oranla azınlıkta bile kalabilir türk kesim.
    MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği) (Alman HK çakması! ilk prototip diye gösterilenlerin üzerinde hatta HK vardır. Patent sorunu çıktı HK yanaşmadı. 8 adet abuk sabuk mekanizma bozması ile patents sorunu aşıldı ama iyi kötü silah ortaya çıktı )
    BORA-12 Keskin Nişancı Tüfeği
    L-UMTAS Lazer Güdümlü Füze (ısıl pilleri israil, işlemci alman, gece görüş hollanda, mercek ve görüntü işleme birimi ingiliz bae)
    CİRİT Lazer Güdümlü Füze (ısıl pilleri israil, işlemci alman, gece görüş hollanda, mercek ve görüntü işleme birimi ingiliz bae)
    Hisar Füzeleri
    T-122 ÇNRA 122 MM Çok Namlulu Roketatar 1960 rus yapımı sistemin çine satılıp çinden bize pazarlanması
    Fırtına Obüsü Alman rheinmetall
    TULPAR Paletli Zırhlı Muharebe Aracı
    GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri kasa ve tasarım tehçizat İtalyan, motor Amerikan GM
    T-300 Kasırga Roketatar Silah Sistemi Yine eski sovyet sisteminin çine satılıp sonradan bize çinden patentlenmesi
    TUSAŞ ANKA İnsansız Hava Aracı
    BAYKAR DİHA İnsansız Hava Aracı bir çok parçası israil, hollanda, ingiltere gibi ülekelerden tedarik ediliyor. 20 ye yakın kayıp oldu. hani kökü bizdeydi. neden bu süreçte üretilmedi? tedarik sorunu mu yaşadık ...
    ALTAY Muharebe Tankı olmayan tank
    Kirpi Ulaştırma ve Destek Aracı İsrail"i firmanın rafa kaldırdığı projeydi. toplama bir modeldi ve lisanslandı
    KUNDUZ AZMİM - Amfibi Zırhlı İstihkam İş Makinesi
    ATAK Taktik ve Keşif Helikopteri italyan ve amerikan/ingiliz
    KORAL Mobil Elektronik Harp Sistemi
    EJDER YALÇIN Zırhlı Muharebe Aracı GM şase üzerine, mercedes diesel motorlu araç.


    bunların hangisi yerli gardaş?

    Ekleme:

    Bazı ak gezenler yine saçma sapan örneklerde bulunmuşlar....


    bak güzel kardeşim! BMW bir Alman ürünüdür. Toplama değil ürün. motorun dan fren balatasına kadar alman yapımıdır. kendi tasarlar kendi üretir standartlarını kendi belirler!

    mesela prototipi üretir ve ortada bir ürün olur. o ürünün standartları vadır. Bunu yan işletmelere devrede yan-sanayi dediğimiz! BOSCH gibi. Veya İtalyan Valoe gibi!

    bak mantıklarını aradığım güzel akp seçmeni ... Valeo"nun mercedese ürün vermesi ona teknoloji tedarik etmesi anlamına gelmez! VALEO nun ürettiği fren balatasının tasarımını, standartlarını belirleyen zaten Mercedes"in kendisi! Bu yüzden valeo mercedese fren balatası üretmese de mercedes yine araba üretebiliecek!

    ama senin Israil den aldığın SAR radarı"nın süper yarı iletken algılayıcısı ile hedefleyicisi ve yazılımını, sen alıp Bayraktar TBA 2 de kullanabilirsin. Ama burada fark; Sen İsrail"in yaptığına göre İHA nı modellersin (dizayn demiyorum bakın!) ! İsrail senin üreteceğin İHA ya göre üretmez! Bu yüzden israil senin IHA için teknoloji tedarikçisi olur! israil sana o ürünü satmazsa, senin İHA ların havada kör olarak uçar! kendin üretemediğin için israile bağlı kalırsın!


    anladınız mı ak neferler?
    merhaba..
    öncelikle üslübüna dikkat et
    üretilen silahlar deseydin eyvallahta milli silah demek komik olmuyormu:) aldigin her parcanin yapilan her silahin once nerden geldigine bir bak..
    ikinci si ülkemiz adina üretilen yapilan herseyle gurur duyarim duyuyoruz..tepki verdigimiz yer surasi ..
    birincisi hic bir dünya ülkesi devletin ve milletin tüm gelir kaynaklarini babasinin cifligi gibi kullanamaz..kullandirmazlar.. hangi dunya ülkesinde kendi ma$ini belirleyen kafasina gore damadini hazineden sorumlu devlet baskani yapan bir lider var...ve elestiye tahammulunuz yok.. her konunun icine yapilanlari sokupta onlar masum onlar üretiyor yapiyor edalari altinda bu ülkenin milli servetini kafasina gore kullanamaz..
    hangi ülkenin devlet baskaninda..8 mi 16 mi sarayi var..
    hangi ülkede kafasina gore devlete ait paralari istedigi gibi sorumsuzca kullanabilme yetkisi var..
    sana daha cok sey yazardimda.. bunlarida bir dusun..
    milletin vergisi halk icin bu ülke icin kullandigina yüzde yüz sahit oldugumuzu gordugumuz an donuma kadar satarim ülkem milletim icin feda ederim..ama birileri saraylarda badem unu ile exzotik meyvelerle beslenip kendi milleti acken sorun yasarken kendine rant saglayan firmalarin milyarlarca vergi borcunu silip..
    yol yaptik kopru yaptik diyerek milletin parasinda yapilabilcekleri övünerek biz yaptik diyerek üstüne milyarlarca dolar zarar ettiren kararlar alinarak yapiliyorsa biz buna tepki veririz..vermeliyiz..

    kisaca bizim tepkimiz ülkede güzel yapilan iyi yapilanlara degil..
  • Yiyici çok
  • Çünkü ülke yönetiminde ülkeyi yönetmekle görevli mevkisinde uzman tecrübeli kişiler değil ihale kovalayan menfaatçiler var meclis kavgalarıda bu nedenle oluyor.Ülkede boşta ne arsa varsa birileri birşey yapma çalma çırpma derdinde en sonunda tam takır kalınca halk göreceğim tabi biz göremeyiz belki yada yaşarsak yaşlılığa gelir ama bu ülkenin 2040 ve sonrası acılar içinde geçecek.Ağır göç alır ayrıyetten.Batacak ha azalan nüfusuna oranla azınlıkta bile kalabilir türk kesim.
  • 1 akepelinin 500 bin vatandaşın gelirine eş ihtiyacı olduğu için olabilir mi?
  • Halktan önce kendilerini doyurmaya çalıştıkları için bize de artıkları kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba..
    konuyu acan arkada$a tüm kalbimle katiliyorum eklemek istediklerimde var..

    1. Atatürk`ten sonra hc kimseye bu kadar yetki imkan verilmedi... verilen yetkiler imkanlar cumhuriyet tarihinde sadece bu ülkenin kurucu Atatürkte atamizda vardi..ama o ülkesi icin calisti.. bunlar gibi degil..
    2.eski sistemde bir oto kontrol vardi..basbakani cumhurbaskani askeriye isadamlari medya denetler hesap sorar olani biteni korkmadan bildirirdi.....yaptigi yanlista herseyi ortaya cikartir gereken mevkiler gerekeni yapardi..ya simdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 19 Nisan 2020; 16:4:7 >
  • O alınan vergilerle yerli silahlar üretiyoruz. Bu zor günler de avrupaya ders niteliğin de tıbbi yardım da bulunuyoruz. Bizim kadar vergi almayan ülkelerin hali ortadayken gelmiş burada bizi eleştiriyorsunuz. Birazcık destek olun fazla bir şey değil.
  • Her ne kadar sevmesem de KK siyasi ahlak yasası çıkaralım dedi. Buna yanaştılar mı? Tabii ki de hayır. Ee yandaşlara para akıtamayacaklar tabii. Diğer ülkeler birbir halklarına destek paketleri açıklıyor. Bizimkiler tv'de para dilenme derdinde. Şu çoğu fakir olan halkı düşünmeyi bırak virüsü yeni bir vergi geçirme fırsatı olarak kullanmayı düşünen şeytanın ta kendisidir başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Nisan 2020; 16:12:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    O alınan vergilerle yerli silahlar üretiyoruz. Bu zor günler de avrupaya ders niteliğin de tıbbi yardım da bulunuyoruz. Bizim kadar vergi almayan ülkelerin hali ortadayken gelmiş burada bizi eleştiriyorsunuz. Birazcık destek olun fazla bir şey değil.
    merhaba..
    pardonda hangi silahlari üretiyorsun..tank palet firmasini bile sattiniz ..ayrica üretime birsey dedigimiz yok..ke$ke hersey gosterilen gibi olsa..

    üretilenleri soylim sana...
    1.yeni saraylar alinan son model lüx arabalar..
    2.yapilanlarin yok edilmesi eskiye ait kültürümüze ait herseyin bir bir tüketilmesi..ormanlarin talan edilmesinden tutta bu millete ait türk milletinle özle$mis herseyi..TC kimlkten kaldirmak.. okullarda andimizi kaldirmak...

    ve avrupaya ders nitelinde tibbi yardim yapiyoruz.. bunu soylerken elini vicdanina hicmi koymadin hangi akli selim insan...kendi vatandasinin ihtiyaci varken kalkipta baska birine yardim eder..

    nediyor alimler dinimiz ne emrediyor.. once can sonra canan..... senin evindeki colugun cocugun e$in acken yardima muhtacken camiye bile yardim haramdir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 19 Nisan 2020; 16:13:46 >




  • Chebu kullanıcısına yanıt
    CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK VERGİ ORANLARI İLE BU GÜZELİM ÜLKEYİ YÖNETEMEMEK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larry

    merhaba..
    pardonda hangi silahlari üretiyorsun..tank palet firmasini bile sattiniz ..ayrica üretime birsey dedigimiz yok..ke$ke hersey gosterilen gibi olsa..

    üretilenleri soylim sana...
    1.yeni saraylar alinan son model lüx arabalar..
    2.yapilanlarin yok edilmesi eskiye ait kültürümüze ait herseyin bir bir tüketilmesi..ormanlarin talan edilmesinden tutta bu millete ait türk milletinle özle$mis herseyi..TC kimlkten kaldirmak.. okullarda andimizi kaldirmak...

    ve avrupaya ders nitelinde tibbi yardim yapiyoruz.. bunu soylerken elini vicdanina hicmi koymadin hangi akli selim insan...kendi vatandasinin ihtiyaci varken kalkipta baska birine yardim eder..

    nediyor alimler dinimiz ne emrediyor.. once can sonra canan..... senin evindeki colugun cocugun e$in acken yardima muhtacken camiye bile yardim haramdir..

    Alıntıları Göster
    MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği)
    BORA-12 Keskin Nişancı Tüfeği
    L-UMTAS Lazer Güdümlü Füze
    CİRİT Lazer Güdümlü Füze
    Hisar Füzeleri
    T-122 ÇNRA 122 MM Çok Namlulu Roketatar
    Fırtına Obüsü
    TULPAR Paletli Zırhlı Muharebe Aracı
    GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri
    T-300 Kasırga Roketatar Silah Sistemi
    TUSAŞ ANKA İnsansız Hava Aracı
    BAYKAR DİHA İnsansız Hava Aracı
    ALTAY Muharebe Tankı
    Kirpi Ulaştırma ve Destek Aracı
    KUNDUZ AZMİM - Amfibi Zırhlı İstihkam İş Makinesi
    ATAK Taktik ve Keşif Helikopteri
    KORAL Mobil Elektronik Harp Sistemi
    EJDER YALÇIN Zırhlı Muharebe Aracı

    şimdilik bu kadar yeter sana. Gidip soğuk su içebilirsin. Tabi bunları o fox haberiniz de göremezsiniz.




  • Chebu kullanıcısına yanıt
    Bir de bu stratejik silahların parçalarının yurt dışından geldiğini ve adamalar istemese tek haraketle hiç birini üretemeyeceğimizi de taşsaydım iyidi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halk nasıl istiyorsa öyle yönetiyorlar!
  • Chebu kullanıcısına yanıt
    merhaba..
    öncelikle üslübüna dikkat et
    üretilen silahlar deseydin eyvallahta milli silah demek komik olmuyormu:) aldigin her parcanin yapilan her silahin once nerden geldigine bir bak..
    ikinci si ülkemiz adina üretilen yapilan herseyle gurur duyarim duyuyoruz..tepki verdigimiz yer surasi ..
    birincisi hic bir dünya ülkesi devletin ve milletin tüm gelir kaynaklarini babasinin cifligi gibi kullanamaz..kullandirmazlar.. hangi dunya ülkesinde kendi ma$ini belirleyen kafasina gore damadini hazineden sorumlu devlet baskani yapan bir lider var...ve elestiye tahammulunuz yok.. her konunun icine yapilanlari sokupta onlar masum onlar üretiyor yapiyor edalari altinda bu ülkenin milli servetini kafasina gore kullanamaz..
    hangi ülkenin devlet baskaninda..8 mi 16 mi sarayi var..
    hangi ülkede kafasina gore devlete ait paralari istedigi gibi sorumsuzca kullanabilme yetkisi var..
    sana daha cok sey yazardimda.. bunlarida bir dusun..
    milletin vergisi halk icin bu ülke icin kullandigina yüzde yüz sahit oldugumuzu gordugumuz an donuma kadar satarim ülkem milletim icin feda ederim..ama birileri saraylarda badem unu ile exzotik meyvelerle beslenip kendi milleti acken sorun yasarken kendine rant saglayan firmalarin milyarlarca vergi borcunu silip..
    yol yaptik kopru yaptik diyerek milletin parasinda yapilabilcekleri övünerek biz yaptik diyerek üstüne milyarlarca dolar zarar ettiren kararlar alinarak yapiliyorsa biz buna tepki veririz..vermeliyiz..

    kisaca bizim tepkimiz ülkede güzel yapilan iyi yapilanlara degil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 19 Nisan 2020; 16:46:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    O alınan vergilerle yerli silahlar üretiyoruz. Bu zor günler de avrupaya ders niteliğin de tıbbi yardım da bulunuyoruz. Bizim kadar vergi almayan ülkelerin hali ortadayken gelmiş burada bizi eleştiriyorsunuz. Birazcık destek olun fazla bir şey değil.
    aynen öyle kardeşim benim inşallah bu fetöcü hayin siyonist emperyaliztlere gereken cevabı wercez ;) bunlara ne anlatsan anlamaz şu an danıld tramp beyaz sarayda ulaaaa türkiyeye bak yaw nasıl yardım ediyo herkese diye kafasını duvara dayamış duruyormuş ;))) ALLAHAŞÜKÜR dün konsol wergimiz de geldi çok şükür halkın göz saglınını düşünen birileri war artık ;))))))




    HEDEF 2071,2453,3023

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

    aynen öyle kardeşim benim inşallah bu fetöcü hayin siyonist emperyaliztlere gereken cevabı wercez ;) bunlara ne anlatsan anlamaz şu an danıld tramp beyaz sarayda ulaaaa türkiyeye bak yaw nasıl yardım ediyo herkese diye kafasını duvara dayamış duruyormuş ;))) ALLAHAŞÜKÜR dün konsol wergimiz de geldi çok şükür halkın göz saglınını düşünen birileri war artık ;))))))




    HEDEF 2071,2453,3023

    Alıntıları Göster
    kahkaha tufanı
  • Bir konu açmışsın içinde belge yok.

    Meydan trollere kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber

    Bir konu açmışsın içinde belge yok.

    Meydan trollere kaldı
    merhaba
    neyin belgesini istiyorsun sen..
    bu arada..
    trolluk yapicak olsaydik burada 16 senelik kendime ait olan isim ve sifatla ..yapmazdim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 19 Nisan 2020; 16:53:1 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.