Şimdi Ara

50CC önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır motora başlamak istiyordum nasip bu seneyeymiş.

    Bütçem sıfır 50cc ler için 6 milyar.

    Aklımda motogusto rapid 50 var.

    Kuba rx9u eledim. Sebebi ise manuel olması. Zaten hızlı bir motor değil, bir de vitesle uğraşmak istemiyorum şehir içinde.

    Zaten bi arabamız var, arabanın yanına kardeş olarak almak istiyorum. En fazla günlük 50km yapar, yapmaz. Sağa sola gitmek amaçlı kullanacağım.

    Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda dediğim gibi rapid 50 var. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi armut alacağım diyen adama abi elma verelim demek pek olmaz ama dostum bence 125lik bir scooter al 50cc gerçekten seni tehlikeye sokar trafikte.Trafikte çok güçsüz olmak bazen hızlı gitmekten daha çok tehlikeye sebep oluyor kaçamıyorsun ayrıca yazlık evimde markete gidip geleceğim sadece onu kışın da orada bırakırım desen al 50cc vergi de verme derim fakat... sen 50km diyorsun 50cc ile 50km demek çoook yol demek dostum.Yamaha delight lara bir bak derim.Bütçene göre bir şeyler al pişman olmazsın.Ve ne alırsan al çinliden uzak dur.O aletler insanın canına kast ediyor.
  • a|i kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında biraz aceleci davranıyorum.

    Abim biraz karşı çıkıyor vitesli ve yüksek cc motorla başlamama. Aslında a2 ehliyet alsam 125cc bi scootere kandırırım abimi.

    50ccde bende trafikte sıkıntıya gireceğimi biliyorum. Ama aynı zamanda araçta var bizde. Mahallede dolaşırsın sahile inersin. Motorla uzak bi yere gideceksen de arabayı al git diyor.

    50cc diyor başka bir şey demiyor.

    Ehliyetsiz de ben 125liğe binmek istemiyorum. Çünkü mevcut bütçem 6000 lira gibi bir şey. Yakalansak cezası cabası. Ehliyete ortalama 2000 lira gitse 4000 liraya 125cc scooter yok temizinden bakımlısından.

    Bende 50cc alıp o sırada ufak ufak kenarıya bir şeyler koyup ehliyet alıp elimdeki motoru satıp üstüne banka kredisi çekerek güzel bir motor almak istiyorum.

    Durum böyle olunca da en mantıklı seçenek RMG MotoGusto Rapid 50 duruyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durumunda evet şuan ehliyet derdi var, aileye motoru aklama derdi var, tek çaren 50cc gözüküyor.Açıkcası bahsettiğin motor hakkında bir bilgim yok o yüzden o konuda bir tavsiye veremeyeceğim ama 50cc şaun hiç alamamaktan daha iyi gözüküyor.
  • mondial tab50
  • Mondial revival o fiyatlara başlangıç için düşünülebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Benimde çalıştığım şirket taşınıyor 4,5 km uzağa ve 3 km si yokuş bu sebeple 50 cc motormu (Mondial tab,motolux rs50) yada elektrikli bisikletmi alsam tam karar veremiyorum.B ehliyetim var bu nedenle 50 ccden yukarı çıkamam.İçimden bi sesde spor yapmış olursun al elektrikliyi diyor açıkçası arada kaldı.Araştırıyorum bakalım.
  • 50cc aldıktan sonra güç artırmak için silindir attırın. En azından trafikte daha az tehlike yaşarsınız. Silindir atmanın maliyeti en fazla 200 liradır diye tahmin ediyorum. Ayrıca seçtiğiniz model silindir attırmayada gayet uygun.
  • 50lik konusunda uzman arkadaşlara hazır konusu varken buradan sorayım. Bu 50lik motorlara 2 kişi binilebilir mi? Zaten arabamız var. Eşimle kısa mesafede kullanmak istesek üzer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.