Şimdi Ara

Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
4
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Crysis Remastered 1-2-3 aldım Epicten. 1.oyunu indirdim oynuyorum gerçekten güzel olmuş vs. ama bi yerde oyundan atıp duruyor. Kafayı yedirtti bana. Kaç kere dosya doğrulaması yaptım açtım kapattım ama hep aynı noktadan oyundan atıyor bir türlü ilerleyemedim. Şu tekneye binip derenin içinden gidiyoruz ya tam orda görselde gözüken yerde 10 kere denememe rağmen aynı noktadan atıyor oyun beni. Tekneden indim yüzerek geçmeye çalışıyorum gene aynı noktada atıyor. Var mı bunun bir çözümü ? Oyunda güzel sarmıştı ama bu sorun baya can sıkıyor..


    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]




  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    Bu mesajı yazdıktan sonra birkaç kere daha denedim aklıma birde helikopteri vurmadan son gaz aralarından geçmek geldi o şekilde yaptım ve oyundan atmadı ilerde ki kayıt noktasında kaydetti ve sorunu atlatmış oldum..


    Benim gibi bu saçma sorunla karşılaşan olursa diye mesajı alıntıladım Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 




    Düzenleme: Ne yazık ki bu seferde başka yerlerde atmaya başladı oyun. Çok ilginç bide orjinal olacak :) İnşallah bitirebilirim Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 13 Kasım 2021; 12:21:47 >
  • arkadaşlar steamden crysis remastered aldım yüksek ayarlarda dlss kalitede max 62 fps alıyorum fakat sürekli takılma söz konusu fps 30 lara düşüp duruyor rtx 3060 ti var sebebi nedir birçok ayar denedim sonuç aynı bu arada windows 11 ile kullanıyorum.

  • Oyunu tekrar bitirdim ancak sarmadi,zamaninda oynamak daha guzeldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]
    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Crysis Remastered :: Crysis Remastered - PC Patch 3
    https://steamcommunity.com/games/1715130/announcements/detail/3130567123250681939

    Crytek, Crysis Remastered için kapsamlı bir güncelleme yayınlandı. Oyunun son güncellemesi olacak yeni yama ile uzun süredir üzerinde çalıştıkları optimizasyon iyileştirmeleri yapılmış. Özellikle işlemci ve ekran kartı performansı iyileştirmeleri dışında DLSS ile ilgili düzeltmelerde yer alıyor. Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Significant GPU & CPU performance improvements,

    Improved stability,

    Steam achievements fixes,

    AI navmesh issue fixes,

    Texture streaming implementation,

    Fixed an issue with particle illumination,

    Various NVIDIA DLSS fixes,

    Various art & rendering fixes,

    Multiple audio issue fixes,

    Fixed multiple issues related to the main menu,

    Added Steam Trading Cards.





  • İlk oynadığım zamanlar geldi aklıma Türkçe dublaj falan yaşlandık be.

  • İkinci oyunun başlığı yok diye düşüncelerimi buraya yazayım. Hoş ilk oyun için yazmamışım bile.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Maksimum Güç!


    Öncelikle Crysis serisinin yeri bende ayrıdır. İlk oyunu oynamak için Yenibosna'dan Beylikdüzü'nde oturan Ablamlara sürekli gitmiş, ikinci oyunu Xbox'a almak için kilometrelerce yürümüş, üçüncü oyundaki Become The Hunter tshirtlü Edition'u almak için az beklememiştim. Sağolsun Aral'da çalışan arkadaşım vardı da Personel indirimi ile güzel fiyata satın almıştım.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Neyse konuya gireyim artık. İkinci ve üçünü oyunu Xbox 360'da oynamıştım, o yüzden PC performanslarını pek bilmiyorum. Gayet eski sayılabilecek bilgisayarım ile sorunsuz şekilde 60 FPS'de oynadım oyunu. Ara sahne geçişleri, Checkpoint yerlerinde anlık droplar gibi klasik sorunları pek katmıyorum.


    Oyunun olumlu kısımlarını söylemek gerekirse İnsan düşmanlara olan vuruş hissi gerçekten çok iyi. Aynı hissi Uzaylı düşmanlara karşı ise pek hissetmedim. Grafikler 2011'de çıkmış bir oyunun 2021 Remastered hali ile idare eder geldi. Kaplamalar kalburüstü, seslendirmeler ise iyi durumda.

    Seslendirmeler demişken oyunun en büyük olumlu kısmı olan Türkçe Dublajından da biraz söz edeyim. Crysis serisi Ender Türkçe Dublajlı oyunlardan serilerinden olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkartılmış. Sürekli telsiz ile bize bilgi/direktif veren kişiler olsun, çevredeki NPC'ler olsun gayet iyi. Laz uşaaağu Chino karakteri için pek bir şey demek istiyorum. Ama la bu tarafa haydeee lafını duyduktan sonra sesli kahkaha attım ve işyerimdeki laz Mustafa abim aklıma geldi. Buradan ona da selam olsun.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 

    Olumlu taraflarından son söz de müziklere gelsin. Özellikle Hans Zimmer başkanın yapmış olduğu Main Theme çok sağlamdır. Çıktığı dönem uzun süre BF 3 ile birlikte dinlemiştim.


    Biraz olumsuz kısımlarından bahsedelim. Öncelikle oyundaki Yapay Zeka var ile yok arasında muammada. Bazen ne taktik yaptılar diyorsun, bazen beynini kaybetmiş diyorsun. İnanılmaz kararsız kaldım. :)

    Bir diğer sıkıntı ise Animasyonlardaki kesiklikler. Bazen öyle oluyor slayt gösterisi gibi. Bazen de animasyonlar ışınlanıyor bir anda. Saber firması sanırım pek test etme şansı olmamış. Veya olduğu gibi görsel kaliteyi arttırıp sunmuşlar. İki şekilde de sorun.


    11 yıldan fazla önce çıkmış bir oyun uzun uzun yazmaya gerek yok. Üçüncü oyunu da bir kaç ay içerisinde bitirip serinin dördüncü oyununu beklemeye geçeceğim. Umarım hikayeye biraz daha önem verip ilk oyun gibi bir ortamda geçer. Şehirlerdeki Açık Dünya'lardan sıkıldım açıkçası. Bakalım Bir Cevat Yerli Oyunu olmadan ne kadar bir Crysis oyunu olabilecek.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Maksimum Türkçe olsun, bizim olsun.



    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]Epic Legacy Trailer Musicyoutube
    EPIC MUSIC: Subscribe for more new epic music Music by similar artist and many others. Best of Epic music - action, epic, drama, hybrid, adventure, rock for trailers, gaming montages and others. Hans Zimmer - Crysis 2 OST - Epilogue "Main Theme" Images used on video, all images belong to its creators/owners i do not own anythin, all credits go them, images: Image .1:- http://wall.alphacoders.com/wallpaper.php?i=98362 music used in this video belongs to its composer - Hans Zimmer. I do not own anythin in the video, no copyright infringement intended, all music and images belongs to its owners/creators. enjoy :D
    https://www.youtube.com/watch?v=Iy4iQvJo24U

    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 29 Aralık 2022; 20:51:21 >




  • Oyunu 5 saat de bitirdim speed run yaptım galiba gizlenerek koşarak hedefe gittim 😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda klavye çalışmıyor mouse ise yalnızca ateş ediyor buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?


    Dosya bütünlüğünü doğrulayınca bir mb dosya indirdi düzeldi. Muhtemelen oyun dosyaları arasında kayıp oluşmuş. Neyse çözdüm sorunu. Crysis oynamayı özlemişim onu fark ettim. Elimdekiler bitince bir haftamı üçlemeye ayıracağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Ocak 2023; 23:13:44 >
  • Merhaba Avcılar, Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Üçüncü oyunun da Remastered sürümünü bitirerek dördüncü oyunu beklemeye geçtim.


    Önceki mesajımda Crysis serisinin bendeki yerinden bahsetmiştim. Yazlık kıyafetleri kaldırırken elime oyunun Become The Hunter tshirtü geldi. Hani bir hevesle giymeye çalıştım fakat olmadı. Gençken M bedenmişiz. Neyse bu ayrı bir konu.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Daha önce üçüncü oyunu X360'da bitirmiştim, PC'de ilk kez bitirmiş oldum. Serinin diğer iki Remastered versiyonuna göre başarısız bir çalışma olmuş. Arka plan seslerinin bir anda konuşmalarını bastırması mı dersin, grafiksel bozulmalar mı dersin her türlü kronik sorun ile karşılaştım.

    Ayrıca dublaj çalışması da ilk kez gözüme battı. İngilizce terimleri nedense İngilizce seslendirmişler. Örnek olarak ETA.(i-ti-ey / Tahmini Varış Süresi) Bayağı bir itici geldi.

    Dublaj ne kadar doğal gelse de Altyazı çevirisi daha oturaklı olmuş. Dublaj Sanatçısına verilen metin ile Altyazı ya aynı değilmiş yada Sanatçının Doğaçlama yaptığı noktalar olmuş. Nedense takıldım. Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 

    Bir diğer olumsuz nokta ise grafiksel gelişimlerin yetersiz gelmesi. Hani abartıyor olabilirim ama X360'da da aynı görüntü vardı diyeceğim neredeyse. RTX eklemekle iş çözülmüyor hani.

    Son bir olumsuzluktan bahsedecek olursam Star Wars Jedi Fallen Order'da rahatsız olduğum bir konuyu yıllar önce Crysis'in de yapmış olduğunu görmek üzdü. Şimdi İnsan Düşmanlar parçalanmıyor tamamız fakat Uzaylılar neden parçalanıyor. Parçalanma özelliği var ise silahınızda ayırmayacaksınız bunu. Işın kılıcı ile yaratıkların uzuvlarını keserken sorun yok fakat Stormtrooperlara gelince çizik at.

    Hep PEGI saçmalıkları.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Oyunu biraz da öveyim. Hep yererek nereye kadar değil mi.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 

    Öncelikle ikinci oyundaki Hans Zimmer baba kadar olmasa da müzikleri yine çok güzel olmuş. Hem Orkestral, hem de Sci-fi elektro parçalar hazırlanmış. Intro müziği de klasik denilebilir.

    Dublaj işçiliğini eleştirsem de Seslendirme olarak gayet iyi duruyor. Bora Sivri abimiz Prophet karakterinin hakkını seri boyunca fazlası ile verdi. Psycho karakterinin değişmesini herkes gibi bende yadırgadım fakat bir süre sonra hikayenin de ilerlemesi ile benimsedim. Spoiler vermeden nasıl anlatayım bilmiyorum fakat Bahtiyar Engin'in sesi ile bu oyun oynanmazdı herhalde.

    Oyunun geçtiği post apokaliptik New York tasviri güzel işlenmiş. Bunda Cry Engine'in Görsel Kalitesinin de etkisi var tabii. Oyunun mekaniklerine pek diyecek bir şeyim yok. Üç oyundur aynı devam ediyor. Skill ağacı gelmiş olsa da çok ilgimi çekmedi açıkçası. Yine de olumlu bir gelişme denilebilir. Oyunun teması gereği Ok ve Yay kullanımına biraz zorlasa da gayet zevkli bir oynanışı var bence. Ne olsa Rambo filmleri ile büyümüş bir nesiliz. Savulun lan Rus köpe.. öhöm Sef isimli Uzaylılar. Prophet geliyorrr..Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] 


    Son olarak şimdi farkettim ki serinin dördüncü oyunu tam 1 yıl önce bugün Resmi olarak duyurulmuş. 1 yıl boyunca bir haber gelmediği için hala erken yapım aşamasında sanırım. Umarım ki Cevat Yerli'nin olmaması seriye olumsuz olarak yansımaz.


    Benim Adım Laurence Barnes. Bana Prophet Derlerdi..



    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]Macusercomyoutube
    Here is the Crysis 3 Main Theme Soundtrack, but not the original one. I've extended it a bit to be around 4 minutes long and quadrupled the best part. Just listen and enjoy :) → MP3 DOWNLOAD: https://mega.co.nz/#!MlwQUIxC!UKEMCAGpu6zylvGYzW-RiRhmbapQycJl66y3kcPDFW4
    https://www.youtube.com/watch?v=vG12FW5lMWc




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu üçüncü oyunun final bölümündeki hiltiyi nasıl geçeriz habire deliyor :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    En zorda oynadığım için bende zorlandım biraz. Aslında basit. "Hilti"lere çalışmak, ardından uzuvların biraz daha altlarında çıkan kırmızı noktalara patlatarak QTE başlatmak. 3 kez yapınca bitiyor.

    Boss gitmişken arada diğer düşmanlar geliyor, onları temizlemek. Hareket etmeyen tankın silahını kullanabilirsiniz, küçük robotları hackleyebilirsiniz yardımcı olsun diye. Tank bazen buga girebiliyor.

    Basit dedim ya hala açıklamamışım.Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]  Kırmızı renkteki büyük kutulardan Enerji alarak geçici süreyle Ölümsüz olup ve Sınırsız mermili silah ile çatışarak bitirebilirsiniz.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis Remastered'de ilerlemem kaydedilmiyor. yaptığım ayarlar da korunmuyor. Oyun her zaman ilk kez yüklenmiş gibi açılıyor. Çözüm nedir acaba?

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.