Şimdi Ara

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim ilk aşkımı ilk 1999 senesinde eylül ayında görmüştüm..O zamanlar deprem sonrası bizim mahallemiz kumluktu daha asfalt yoktu..Neyse ben onu ilk arkadaşlarla sopa oyunu oynarken Ayşegül ile konuşurken gördün..O zamanlar kırmızı Lada Samara marka bir arabaları vardı..Sonra toyota corolla aldılar..Neyse ben hep onun gelmesini bekliyordum..Her 10 günde bir gelirlerdi..Bazen gelmezlerdi..Bu arada benden 3 yaş büyüktü..neyse bu 2006 yılına kadar devam etti..



  • Yüzme hocam. Acayip kaslı ve kıllı biriydi. Koltuk altını kesmiyordu ve koltuk altı kılları ile göğüs kılları bir bütündü. Adam bana yaklaştığımda tüm vücudum reaksiyon gösteriyordu. Kulaç hareketleri çok iyi yapmama rağmen yalandan beceremiyormuş gibi yapıp bana dokunmasını sağlıyordum. Adamı ısırmak istiyordum. Ama evliydi ve zaten reşit değildim. Sonra yıllar sonra onu Hornet'te gördüm ve yazışmaya başladık ve altı ay onunla takıldım. Sonra ben TU Berlin'e kabul aldım derken olaylar gelişti ve görüşemedik. Numarasını da değiştirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AI Engineer

    Yüzme hocam. Acayip kaslı ve kıllı biriydi. Koltuk altını kesmiyordu ve koltuk altı kılları ile göğüs kılları bir bütündü. Adam bana yaklaştığımda tüm vücudum reaksiyon gösteriyordu. Kulaç hareketleri çok iyi yapmama rağmen yalandan beceremiyormuş gibi yapıp bana dokunmasını sağlıyordum. Adamı ısırmak istiyordum. Ama evliydi ve zaten reşit değildim. Sonra yıllar sonra onu Hornet'te gördüm ve yazışmaya başladık ve altı ay onunla takıldım. Sonra ben TU Berlin'e kabul aldım derken olaylar gelişti ve görüşemedik. Numarasını da değiştirmiş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.