Şimdi Ara

Altına Yatirim İcin Banka Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her ay duzenli olarak 4000 Liralık altın yapmayi düşünüyorum.Bunu yatırım olarak değil parami korunması icin yapıcam.2021 in baslarinda tum altini da bozucam.

    Suan elimde ziraat halkbank enpara var.Kuveytbankada basvurdum internet üzerinden ama forumlarda hesabin gec acildigini sorunlu olduğunu vs vs okudum.Onerilerinizi bekliyorum.



  • Bu bankaların mobil uygulaması vardır cebinde. Hangisinin alım satım farkı az ise onu seç. Satarken daha az komisyon ödemiş olur ve olası karını banka ile paylaşmamış olursun.

    Sonuç olarak hesapların hepsi devlet garantisinde. Kaçtı battı diye bir şey söz konusu olmaz.
  • Merhaba. Ben ilk başlarda ziraati kullanıyordum. Makas aralığı çok yüksek olduğu için elimdekileri bozdurduktan sonra iş bankasına geçtim. İş bankasında altın kurunda makas aralığı çok ekstrem olaylar olmadığı sürece 2,5 3 tl civarında oluyor. Eğer iş bankasında hesabım olmasaydı finans bankın tfx uygulamasını kullanmayı tercih edebilirdim. Bu uygulamada hafta içi 24 saat alım satım yapabiliyorsunuz ancak iş bankası ve ziraat gibi bankalarda akşam makas aralığı çok açıldığı için gerçek kurdan işlem yapamıyorsunuz. Genellikle ziraat ve halk bankası gibi kamu bankalarında makas aralığı daha fazla oluyor. Finansı da incelemenizi tavsiye ederim. Ama onda da doğru mu bilmiyorum ancak 32 gram ve üzeri ile alım satım yapabiliyormuşunuz.
  • Kuveyt Türk’ü tavsiye ederim. Makas aralığı diğer bankalara göre daha az ve hafta sonu hariç 5 gün 24 saat alım -satım yapabiliyorsunuz. Çok özel durumlarda (birden aşırı artış gibi) istisnai olarak bu banka da makası çok açıyor ama kullandığım ziraat ve enparaya göre çok memnunum :)
  • sabah enpara finansbanktan yaptım 3.4 tl gibi bi makası var digerleride bu aralıllarda yıllardır kullanıyorum memnunum karttan buraya yatırım yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.