Şimdi Ara

Vodafone Tarife Değişikliği Yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere tarifemi değiştiremiyorum. Mevcut tarifem olan Red Online Pass'imden daha üst bir tarifeye geçmek istiyorum ancak eklediğim resimlerde görüldüğü üzere işlemi gerçekleştiremiyorum. MH'yi aradığımda ise cayma bedeli yansıtılarak üst paketlere geçiş yapabileceğim belirtiliyor. Ancak benimle beraber aynı anda Vodafone'a geçirdiğim annemin hattına 80TL'ye Redli20 paketi Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden önerilirken bana neden hiçbir şey önerilmiyor. Veya ben MH arayıp teklif istediğimde uygun fırsat sunulmuyor. Sizce uygun fiyatlı daha yüksek bir paket alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?



  • Vodafone Tarife Değişikliği Yapamıyorum!Vodafone Tarife Değişikliği Yapamıyorum!




  • Taahhütlerde daha yüksek pakete geçebilmek için fiyatında yüksek olması gerek. Düşük fiyatlı pakete geçmek istersen cayma bedeli çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ben de mevcut paketimden daha üst bir tarifeye geçmek istiyorum. Şu an 65TL ödüyorum ve geçmek istediğim tarife 95TL gözüküyor. Ama o tarifeye geçersem hem 60 TL cayma bedeli ödemem gerekiyormuş. Benim istediğim çevremde veya forumda herkes çok uygun fiyatlara Redli15 Plus veya Red20 Plus alabilirken ben niye hem 95 TL verip hem de cayma bedeli ödüyeyim. Zaten 95TL'lik tarifeyi 85e sunsalar anında kabul ederim. Ama bana hiçbir şekilde teklif gelmiyor, sistem buna izin vermiyor.
  • vodafone sistemlerinde sorun var.
    ben önceden geçebileceğim tarifeleri görebiliyordum, şimdi geçebileceğiniz tarife yok diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.