Şimdi Ara

XBOX Beta programında yüklü oyunu silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarıma Gears 5 oyununu indirmiştim ve oyunu hiçbir şekilde silemiyorum. Xbox uygulamasından silmeyi denedim en başta tepki vermedi, sonrasında silinmiş gibi gözüktü fakat diskte hiçbir azalma yok. Diske ters tıklayıp sistem dosyalarını temizle seçeneğini seçtiğimde de oyunla ilgili herhangi bir kalıntı gözükmüyor. Diskin 50-60 GB'lık yeri boşu boşuna dolu. Ne yapmalıyım?



  • Hocam microsoft storede n silmeyi denedinmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Kitaplığım kısmında Gears 5 de indirdiğim diğer oyunlar da gözükmüyor.
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef microsoft kendi mağaza sında çok zayıf ve çok yazılım hataları var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Unlocker programı ile sildim. Xbox, Playstation özel oyunları kalitesinde bir oyun çıkarmadığı sürece de bir daha gamepass almayı düşünmüyorum. Böyle uyduruk bir program yapılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    Unlocker programı ile sildim. Xbox, Playstation özel oyunları kalitesinde bir oyun çıkarmadığı sürece de bir daha gamepass almayı düşünmüyorum. Böyle uyduruk bir program yapılmaz.

    hocam, unlocker programi ile nasil sildiniz acaba ? ayni sorun bende de var suan da.60 gb lik oyunu sildim xbox tan fakat harddiskten boyut dusmedi ve oyun klasorleride yok.

  • insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt

    Oyunlar windowsapp klasörünün içinde bir alt klasörde bulunuyordu diye hatırlıyorum. Tam olarak yerini öğrendikten sonra silin ki farklı bir hata oluşmasın. Ben sileceğim oyunun tam olarak boyutunu bildiğim için hemen bulup silmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    hocam o klasorun icinde iste oyun ile ilgili bir klasor yok. Normalde oyun 50-60 gb idi. suan o boyutta bir klasor yok. Ama boyut olarak yer kapliyor.

  • insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt

    Programfiles klasörünün içerisinde programsız girilemeyen windowsapp klasörünün içine baktığından emin misin? Normal girdiğinde erişim engelleniyor ama unlocker ile açılıyordu. Bütün hatırladıklarım bu kadar. Forumda Xbox App üzerinden indirilen oyunların klasörünü açıp Türkçe yama düzenleyen bir arkadaş vardı belki o bilir.


    Bu arada bir dahakine Xbox App'den bir oyun silmeye karar verdiğinde Revo Uninstaller'ın Windows sekmesinden tamamen silmeni tavsiye ederim. Geride herhangi bir dosya kalmıyor bu şekilde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.